andzia69 Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Mała puchata pojechała wczoraj do Poznania. Pani spod Kielc zastanawia się nad adopcją suni - matki i czarnej podpalanej szczeniorki. O chłopca rudego i czarną dziewczynkę zero tel. :( Nelcia w domu z "braciszkami" Quote
jankamałpa Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Dobrze, że chociaż tyle. Ta Pani mogłaby się zdecydować :). Ogłaszam Kaje, ma dużą oglądalność, szkoda tylko, że nikt nie dzwoni. A jak Lord w Opolu ? Quote
Aldrumka Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 dziwne, ze nawet na pieska rudzielca nie ma chetnego Quote
jankamałpa Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Napiszcie ile zostało szczeniaków do adopcji i które, ile mają dokładnie miesięcy i jaki telefon do kontaktu do zrobię im ogłoszenia. Quote
andzia69 Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 3 szczeniaki - chłopak rudy i 2 suczki: czarna - podpalana i czarna. kilka zdjęć aktualnych - mało ciekawych (pogoda nieciekawa i tylko z boksu na ta chwilę), ale pokazujących jak bardzo się już zmieniły. Mają w tej chwili ok. 3 mies. Quote
jankamałpa Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 A ten dom w Kielcach nie wypalił? Quote
jankamałpa Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Zrobiłam im ogłoszenie zbiorcze na razie na gratce, a teraz idę robić obiad :). Quote
jankamałpa Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Zrobiłam jeszcze jedno ogłoszenie dla suni i jej dzieci. Może w końcu ktoś zadzwoni :). Quote
andzia69 Posted September 25, 2017 Author Posted September 25, 2017 24 minuty temu, janka@ napisał: Zrobiłam jeszcze jedno ogłoszenie dla suni i jej dzieci. Może w końcu ktoś zadzwoni :). dzięki :) pani chętna na sunię i tą czarno-podpalaną sunię odwiedza je w hoteliku, niby chetna ale nie określiła kiedy by chciała - mam nadzieję, że w tym tyg. się wyjaśn i. Na razie nikt nie dzwonił Quote
jankamałpa Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Był jakiś telefon o szczeniaczki? A jak pani zdecydowała się - bo ja wszystkie ogłaszam. Quote
andzia69 Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 Na razie był tylko 1 telefon, ale nic konkretnego. Sunia i mała najprawdopodobniej w weekend się przeprowadzą do pani - wczoraj z nią rozmawiałam. 1 Quote
jankamałpa Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 To jak pojadą to napisz, to zmodyfikuję ogłoszenia. Poodświeżałm, powyróżniałam ogłoszenia dla Dżetty, Luckiego, Loda i nikt nie pyta - jakiś pech :( Quote
jankamałpa Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Czy się udało? Czy sunia z małą już w swoim domku? Quote
andzia69 Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 2 godziny temu, janka@ napisał: Czy się udało? Czy sunia z małą już w swoim domku? Tak :) Mama i mała wczoraj zamieszkała w swoim domu - co prawda dom jeszcze w trakcie wykańczania, ale jest. Obie byly zestresowane bardzo. Mam nadzieję, ze pomalutku dotrą się strony. Pani wzięła tydzien urlopu, żeby siedzieć z nimi. Niestety tylko to zdjęcie mi weszło :( pozostałe są chyba za duze :( Quote
jankamałpa Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 54 minuty temu, andzia69 napisał: Tak :) Mama i mała wczoraj zamieszkała w swoim domu - co prawda dom jeszcze w trakcie wykańczania, ale jest. Obie byly zestresowane bardzo. Mam nadzieję, ze pomalutku dotrą się strony. Pani wzięła tydzien urlopu, żeby siedzieć z nimi. Niestety tylko to zdjęcie mi weszło :( pozostałe są chyba za duze :( Zdjęcia można zapisać np. w Paint i tam jest opcja zmniejszania- zmniejsz piksele. To ja aktualizuje ogłoszenia, jeśli się dobrze orientuję to do adopcji ze szczeniaków został rudasek samiec i czarnulka sunia ? Quote
andzia69 Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 Tak rudy piesek i czarna suczka. Liczyłam na to, ze pani spod Opola, która po zastanowieniu się miała się odezwać w sobotę już sięnie odezwała o małą czarnuszkę :( szkoda...miałaby do towarzystwa również czarną sunię w typie onka. No nic - czekamy dalej. Quote
jankamałpa Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 1 godzinę temu, andzia69 napisał: Tak rudy piesek i czarna suczka. Liczyłam na to, ze pani spod Opola, która po zastanowieniu się miała się odezwać w sobotę już sięnie odezwała o małą czarnuszkę :( szkoda...miałaby do towarzystwa również czarną sunię w typie onka. No nic - czekamy dalej. A o Lorda nikt nie pytał? Jest trochę wejść i pobrań telefonów. Quote
andzia69 Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 4 minuty temu, janka@ napisał: A o Lorda nikt nie pytał? Jest trochę wejść i pobrań telefonów. pytała jedna pani, odesłałam ją do ludzi od labków, bo oni będą weryfikować domy Mały rudziaszek szuka wstępnie transportu do Krakowa ;) Zostałaby sunia...mam nadzieję,ze się ktoś jeszcze odezwie Quote
jankamałpa Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Może jakieś nowe dobre wiadomości ? :) Quote
devoner Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Piernikowi chyba szykuje się dom co do reszty nadal cisza. Quote
mar.gajko Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 36 minut temu, devoner napisał: Piernikowi chyba szykuje się dom co do reszty nadal cisza. A gdzie staruch znalazł domek? Dziewczyny może wrzućcie tu linka do zbiórki na pleśnie, może kto ma FB to udostępni? Quote
andzia69 Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 1 godzinę temu, mar.gajko napisał: A gdzie staruch znalazł domek? Dziewczyny może wrzućcie tu linka do zbiórki na pleśnie, może kto ma FB to udostępni? https://pomagam.pl/b8r9enin w poniedziałek wizyta u pani - pani chyba go na FB wypatrzyła Quote
mar.gajko Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 2 minuty temu, andzia69 napisał: https://pomagam.pl/b8r9enin w poniedziałek wizyta u pani - pani chyba go na FB wypatrzyła W sensie miejscowości :) Quote
andzia69 Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 11 minut temu, mar.gajko napisał: W sensie miejscowości :) W-wa - tylko jeszcze Piernik nie może kota zjeść :) Quote
Recommended Posts