Jump to content
Dogomania

Misiek- wielki guz, amputacja, nawrót nowotworu - walczył .. odszedł kochany za TM

Recommended Posts

Posted

Od ponad roku walczę z nowotworem u swojego ONka - mogę wysłać do DT dla Miśka spirulinę (algi) i pestki moreli (amigdalina, wit. B17) - to jeden z najlepszych naturalnych środków p/nowotworowych...
Jesteśmy też po zwycięskiej walce z martwicą po usunięciu guza - mogę przesłać do konsultacji z wetem prowadzącym Miśka receptę na rewelacyjną maść - robiona na zamówienie, sprawdzona w martwicach i przeszczepach skóry

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam w domu takie miski na stojaku, mogę je wysłać tylko prosze na pw o adres:) Nie są nowe, ale nie są też zniszczone bo moja sunia nie chciała z tego korzystać.
Trzymam nadal mocno mocno kciuki!
Wiem, że to duży koszt i pewnie pokryło by to więcej innych piesków ale jest ten więc nie ma co teraz patrzeć w tył.
W zeszłym tyg wysłałam pieniążki (Marzena Ś.Poznań ) i jutro tez wyślę. Trzeba doprowadzić sprawę do końca i już!

Posted

[quote name='anett']Od ponad roku walczę z nowotworem u swojego ONka - mogę wysłać do DT dla Miśka spirulinę (algi) i pestki moreli (amigdalina, wit. B17) - to jeden z najlepszych naturalnych środków p/nowotworowych...
Jesteśmy też po zwycięskiej walce z martwicą po usunięciu guza - mogę przesłać do konsultacji z wetem prowadzącym Miśka receptę na rewelacyjną maść - robiona na zamówienie, sprawdzona w martwicach i przeszczepach skóry[/QUOTE]

wszystko co się może przydać dla Miśka jest na wagę złota ... niech się mu polepsza i polepsza ...

jeżeli możesz to wyślij tą receptę na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ..

[quote name='MonAmiPet']Ja mam w domu takie miski na stojaku, mogę je wysłać tylko prosze na pw o adres:) Nie są nowe, ale nie są też zniszczone bo moja sunia nie chciała z tego korzystać.
Trzymam nadal mocno mocno kciuki!
Wiem, że to duży koszt i pewnie pokryło by to więcej innych piesków ale jest ten więc nie ma co teraz patrzeć w tył.
W zeszłym tyg wysłałam pieniążki (Marzena Ś.Poznań ) i jutro tez wyślę. Trzeba doprowadzić sprawę do końca i już![/QUOTE]

dzięki za pomoc ... zaraz podam adres na PW ..

pies walczy trzeba walczyć o niego ... jak się powiedziało A to trzeba dociągnąc do końca ...
mam nadzieję że będzie coraz lepiej ... i ciągle Misiek będzie miał wsparcie ludzi .. bo oprócz niego mamy pod opieką jeszcze 8 psów ..
a na ich wątkach cisza jak makiem zasiał :-(

Posted

relacja na żywo z DT ... dzień dzisiejszy :

[I]"Hej, [/I]
[I]zacznę od dobrych wieści.[/I]
[I]U Miśka dobrze. Smakują mu te puszki, które kupiłyście. Smaczny jest jogurcik, jajko i pasztetowa,w której dostaje lekarstwa. Suche jest mniej dobre;)[/I]
[I]Pies zrobił piękną pokazówkę. Wstał u Pani Doktor, która zauważyła,że Misio się wzmocnił. Pierwszy raz się cieszyłam, że pies chce zwiać z gabinetu u weterynarza. [/I]
[I]Misio nie leży już jak kłoda, ale sporo czuwa. Niestety postępy w chodzeniu zależą od kierunku w którym idziemy. Kiedy wychodzimy z domu, to Misio jest osowiały, stawia łapę za łapą. No totalna rozpacz. Kiedy idziemy w przeciwnym kierunku, to w Miśku budzi się wola walki. Łepek do góry i zasuwa na trzech aż miło popatrzeć. Misiek traci siły przy samochodzie,bo wie, że jazda nim, to najprawdopodobniej wyprawa do lekarza,a tam zwykle nie jest za sympatycznie. Wychodzimy z samochodu po powrocie,siły Miśkowi wracają. Czyli łobuz kombinuje.[/I]

[I]Dzisiaj Misiek miał robioną lewatywę. No ma problemy z wypróżnianiem, ale trudno się dziwić,kiedy on tak mało się rusza.[/I]
[I]Jutro nie jedziemy do lecznicy. Mamy pracę domową w postaci zmian opatrunków[/I]

[I]Ze złych wieści. Dzisiaj w aptece zostawiliśmy 160 złotych. Oczywiście mam fakturę. Kupiliśmy podkłady, antybiotyk i płyn Oliwkowa. Pocieszające jest to, że tego płynu wystarczy na długo."[/I]

Posted

Poszło 67 zł z bazarku dla Miśka .
Bardzo proszę , gdy dojdą , o potwierdzenie na wątku bazarkowym
[FONT=&quot][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][URL="http://www.dogomania.pl/threads/218163-%C5%9Awi%C4%85teczny-cud-w-listopadzie-%29-kartki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-dla-ONka-staruszka-do-27.11-otwarte?p=18051932#post18051932"][COLOR=green][B]Świąteczny cud- rozliczamy[/B][/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

czy ktoś ma moze nr Anity albo Kamili? A jeszcze lepiej nr dt Miska? Mam wiadomosc od firmy Olino, że nie moga znalezc adresu, ktory im podalam i nie ma jak dostarczyc dry beda dla Miska.

Posted

[quote name='egradska']czy ktoś ma moze nr Anity albo Kamili? A jeszcze lepiej nr dt Miska? Mam wiadomosc od firmy Olino, że nie moga znalezc adresu, ktory im podalam i nie ma jak dostarczyc dry beda dla Miska.[/QUOTE]

kurier krążył trochę .. dry bed dostarczy we wtorek ..

Posted

Ktoś powiedział, że ratując jednego psa nie zmieni się całego świata, ale świat zmieni się dla tego psa. I to dzieje się teraz. Życzę Miśkowi, aby wytrwał, a przed DT i wszystkimi zaangażowanymi w ratowania tego psa chylę czoło.