Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dorota412 napisał(a):
Wkurza sie!!??? To niech sama żre to g...no, które przynosi! :angryy:
Brak słów!

Mieszka u córki, nie wiadomo czy coś innego dostałaby dla psa. A zresztą wielu ludzi traktuje psy jak zjadaczy odpadków, które szkoda wyrzucić a już do niczego się nie przydadzą. Już kiedyś słyszałam tekst, że chcą psa bo nie ma kto resztek z obiadu zjadać. Zapytałam co pies będzie jadł jak oni wszystko pożrą i nic na talerzu nie zostanie. Dziwnie się popatrzyli - psa nie dostali.

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś już Punia i kotka nakarmione. Punia siedziała i czekała na jedzonko, kotka jak zwykle - przybiegła się łasić. W wiaderku znowu stała jakaś breja.

Posted

malagos napisał(a):

A jak tamta dzieciata mamuśka w dt?

Dziś nie miałam czasu tam podjechać. Z rozmowy telefonicznej wynika że wszystko ma się dobrze. Niestety cały dzień jeździłam i szukałam naszej zaginionej psiny. Jeździłam polnymi drogami, rowerem, wiec się trochę zeszło.

Posted

Kicia szuka domu. Nie wyobrażam sobie tej kociny w mrozy na "świeżym powietrzu". Przecież ona zamarznie, a tam prócz prowizorycznego schronienia nie ma gdzie się schować.

Posted

Wiadomości z domu tymczasowego sa bardzo miłe. Sunia zaakceptowała nowych opiekunów. Biega za nimi wszędzie. Opiekunowie są nią zachwyceni. W przyszłym tygodniu zaszczepimy maluchy, założymy książeczki, zrobimy zdjęcia i można zacząć szukać domów.
Kotka miała być dopiero dziś sterylizowana, trzeba sprawdzić czy nie jest chora i czy jest w dobrej kondycji. Nad kondycją pracowałyśmy przez ponad dwa tygodnie chyba więc nie będzie problemów.
Pusia została sama. Zrobiłam jej budkę, ale dziś gdy pojechałam siedziała przy pustych miskach i strasznie drżała. Przezornie przeniosła się trochę dalej i czekała na jedzonko. Była bardzo głodna. Czekałam aż zje, bo wczoraj dostała bardzo dużo jedzenia, nie powinna więc być aż tak głodna. Widocznie pies sąsiadów jej pomógł.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us