Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no szkoda,ale tak zwykle jest. A psów jakoś nie chce mi ubywać za to co chwila coś przychodzi nowego. Wczoraj znajoma, która kiedyś wetknęła mi Misię z ośmioma szczeniakami ( dwa są do dziś - Szogun i Morus), powiedziała,że koło jej domu jest maleńka sunia ze szczeniakami. Oszczeniła się w zbożu. Ma ją szukać. Wściekłam się, bo ona dokarmiała sukę gdy była jeszcze w ciąży. Byłby jeden problem, a tak licho wie ile tych maluchów jest.

• 1 month later...
Posted

Ciekawe, napisałam na wątku by się z nami kontaktował. Moje szczeniaki to psiaki ok 6 miesięczne. Jest Mat, Lobo i Paskal. Wszystkie średniaki, do kolana.

Posted

luka1 napisał(a):
Ciekawe, napisałam na wątku by się z nami kontaktował. Moje szczeniaki to psiaki ok 6 miesięczne. Jest Mat, Lobo i Paskal. Wszystkie średniaki, do kolana.

Luka ale nie dałaś tam namiarów telefonicznych ani mailowych. Jest banerek ale nie wiem czy zalożyciel watku będzie umial z niego skorzystać?

Posted

barb napisał(a):
Luka ale nie dałaś tam namiarów telefonicznych ani mailowych. Jest banerek ale nie wiem czy zalożyciel watku będzie umial z niego skorzystać?

No faktycznie - już lecę się poprawić. Zalatana jestem. Dzięki za podpowiedź.