luka1 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Odpisałam, oczywiście że odpisałam. Niestety już się nie odezwali. Quote
barb Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 luka1 napisał(a):Odpisałam, oczywiście że odpisałam. Niestety już się nie odezwali. Szkoda i przykro. :shake: Quote
luka1 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 no szkoda,ale tak zwykle jest. A psów jakoś nie chce mi ubywać za to co chwila coś przychodzi nowego. Wczoraj znajoma, która kiedyś wetknęła mi Misię z ośmioma szczeniakami ( dwa są do dziś - Szogun i Morus), powiedziała,że koło jej domu jest maleńka sunia ze szczeniakami. Oszczeniła się w zbożu. Ma ją szukać. Wściekłam się, bo ona dokarmiała sukę gdy była jeszcze w ciąży. Byłby jeden problem, a tak licho wie ile tych maluchów jest. Quote
barb Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Luka, masz jeszcze jakieś szczeniaki? Znalazlam taki wątek nie wiem czy się przyda - bo pieseke mialby mieszkać w budzie - ale wklejam link. http://www.dogomania.pl/forum/threads/229909-Poszukiwany-szczeniak-woj-mazowieckie-średni-piesek-dom-z-ogrodem Quote
luka1 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ciekawe, napisałam na wątku by się z nami kontaktował. Moje szczeniaki to psiaki ok 6 miesięczne. Jest Mat, Lobo i Paskal. Wszystkie średniaki, do kolana. Quote
barb Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 luka1 napisał(a):Ciekawe, napisałam na wątku by się z nami kontaktował. Moje szczeniaki to psiaki ok 6 miesięczne. Jest Mat, Lobo i Paskal. Wszystkie średniaki, do kolana. Luka ale nie dałaś tam namiarów telefonicznych ani mailowych. Jest banerek ale nie wiem czy zalożyciel watku będzie umial z niego skorzystać? Quote
luka1 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 barb napisał(a):Luka ale nie dałaś tam namiarów telefonicznych ani mailowych. Jest banerek ale nie wiem czy zalożyciel watku będzie umial z niego skorzystać? No faktycznie - już lecę się poprawić. Zalatana jestem. Dzięki za podpowiedź. Quote
Recommended Posts