Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Beatka, musisz jasno stawiac sprawe. Psinka ma DT (i chwała Ci za znalezienie , bo to dla niej jedyna szansa, zeby byla leczona i znalazla dom), ale trzeba zbierac pieniadze na pokrycie kosztow: transport, karma, wet... zaczynajac od zera, bo nawet nie byla jeszcze u weta. Mozliwe, ze bedzie niezbedna operacja lapki. To sie okaze po wizycie u weta, ale za wizyte tez trzeba zaplacic. Beatka nie moze z tym zostac sama. Ma swoje 3 psy, w tym jednego ze Szczebrzeszyna. Czwartego na swoje utrzymanie nie wezmie.
Trzeba zalozyc suni osobny watek, bo w tym mamy co najmniej trzy w jednym, miszmasz. Na czym teraz stoimy? Ktos zbieral pieniadze na sunie? Jest juz cos na pokrycie pierwszych kosztow czy nic? Zeby zbierac pieniadze, trzeba je rozliczac. Mamy pierwsze deklaracje? Ktos to podsumuje?

Edited by ludka
Posted

mam nadzieję że ciotki nie zawiodą :) sunia ma niesamowite szczęście że Beatka załatwiła jej domowy BDT, teraz tylko trzeba zebrać na operację, na szczepienia i karmę, mam nadzieję że pomożecie :)

• 2 weeks later...
Posted

Serce mnie boli kiedy to pisze.....
piesek uratowany przed smiercia szuka domu,tam gdzie jest nie moze zostac,prawdopodobnie ucieka,ze jest skoczkiem,przeskakuje ogrodzenie,a tam jest ruchliwa ulica.

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Piesiunio z pierwszych postow kochani ..szukajmy domeczku :modla::modla:

chodzi o psa z pierwszej stony którego kierownik schronu zaadoptował?

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...