MALWA Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Witam! Teren, nakórym były koty cały zaryty. Co teraz się dzieje? Gdzie są koty? Pytam, bo temat chyba umarł śmiercią naturalną................... Quote
Penny Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='MALWA']Witam! Teren, nakórym były koty cały zaryty. Co teraz się dzieje? Gdzie są koty? Pytam, bo temat chyba umarł śmiercią naturalną...................[/QUOTE] Na forum miau również cisza? Pamiętam, że tam też był wątek o kotkach z PKP. Quote
juli88 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Z tego co wiem to część została wypuszczona na działkach (nie wiem jakich), a część nadal pozostaje w piwniczce ale są to niepewne informację. P.S. Szukam DT dla kotki. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Quote
itaka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='juli88']Z tego co wiem to część została wypuszczona na działkach (nie wiem jakich), a część nadal pozostaje w piwniczce ale są to niepewne informację. Zgadza się większość kotów znalazła swoje nowe miejsca m.in. działki czy też gospodarstwa. Jednak 3 koteczki, które się oswoiły podczas pobytu u nas szukają nowych domków. Jest to Atenka, Lara i Honoratka. Zapraszamy na naszą stronę internetową gdzie można znaleźć dziewczyny www.kotydworcowe.pl Quote
Recommended Posts