Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Jest już banerek dla Lakusia.

Niestety jeszcze niepodlinkowany.Próbowałam zrobić to sama w.g. instrukcji którą mam ale nie działa.

zaraz Ci dam link do dziewczyn wspaniałych zresztą to podlinkują

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Jesteś kopalnią wiedzy:multi:
Już napisałam prośbę o pomoc:lol:

wiem, ze napisałaś;) czytałam:-)

Dziewczyny zaganiane, może to potrwać. poprosze jeszcze kogoś...ale ta osoba też tylko raz wchodzi na dogo...

i jeszcze jedna, ale teraz ma wykłady...klops na szybko

Posted

mam taką instrukcję od kmk :
Banner - instrukcja

[FONT=Arial] [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=Arial]Na górze strony - Klikasz USTAWIENIA[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=Arial]Z lewej strony masz menu MOJE USTAWIENIA klikasz EDYTUJ SYGNATURĘ[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=Arial]W oknie: EDYTUJ SYGNATURĘ zaznaczasz banner z Mudkiem i klikasz w drugim rzędzie (od góry) na 11-ty obrazek „wstaw odnośnik”
[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=Arial]Kopiujesz całe http://.... wątku z okna przeglądarki
[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=Arial]Klikasz OK.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=Arial]I Klikasz: Zapisz sygnaturę.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=Arial]Powinno działać.[/FONT][FONT=&quot]

Wpisuje mi się albo banerek albo link do strony.
A kiedyś udało mi się już to zrobić dla Mundzia a teraz nie wiem czemu nie.

[/FONT]

Posted

andegawenka napisał(a):
wiem, ze napisałaś;) czytałam:-)

Dziewczyny zaganiane, może to potrwać. poprosze jeszcze kogoś...ale ta osoba też tylko raz wchodzi na dogo...

i jeszcze jedna, ale teraz ma wykłady...klops na szybko

No to poczekamy:)

Posted

w miejscu gdzie edutujesz sygnature wpisujesz takie coś:

(oczywiście BEZ SPACJI!!!)

[ url=" tutaj WKLEJASZ LINK DO WĄTKU "] [ img] tutaj wklejasz adres obrazka wrzucony np z imageshark [/img ][ /url]

Czyli np: [ url=" http://www.dogomania.pl/threads/217799-Mikro-piesek-prosi-o-wsparcie-na-powa%C5%BCn%C4%85-operacj%C4%99 << to LINK do wątku "] [img] http://img593.imageshack.us/img593/5620/beznazwy1qfd.jpg << to link skopiowany z imageshark [ /img][ /url]

Czyli w skrócie [ url="wątek"] [ img]zdjęcie [/ img][ /url]

Posted

Kochani, bardzo dziękuję za pomoc ale mimo wielu prób niestety nie udało mi się wstawić i podlinkować banerka.
Jak widać wykasowałam już wszystko z mojego podpisu i wyskakuje mi taki komunikat:

Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

Zamieściłeś 3 obrazów w swojej wiadomości. Jesteś ograniczony do korzystania z 2 obrazków więc proszę wróć, zmniejsz ich liczbę, a następnie kontynuuj.

Syn mówi ,żeby spróbować jutro bo to może dla tego ,że próbowaliśmy dobrych kilka razy.

Posted

i zawiesiły się te dwa poprzednie w pamięci.....mozliwe. Mnie się wydaje że zainstalujesz plakacik bez linku.....To o czym piszesz to przeniesienie banera do swojego podpisu a nie podlinkowanie...

Kazdy powinien najechać na baner z postu i go zainstalować, a nie ma sensu bo jest w tej chwili w wersji plakatu...

Posted

[quote name='andegawenka']i zawiesiły się te dwa poprzednie w pamięci.....mozliwe. Mnie się wydaje że zainstalujesz plakacik bez linku.....To o czym piszesz to przeniesienie banera do swojego podpisu a nie podlinkowanie...

Kazdy powinien najechać na baner z postu i go zainstalować, a nie ma sensu bo jest w tej chwili w wersji plakatu...

Teraz robiłam kilka razy w.g instrukcji Nacianeta89 i jeszcze dostałam instr. od fochu:

wrzucasz baner na stronę ImageShack i tam masz coś takiego jak link bezpośredni lub directlink musisz go skopiować
a potem piszesz tak:
i powinno wszystko działać

i cały czas mam komunikat,taki jak pisałam wyżej.
daj znać czy się udało

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Teraz robiłam kilka razy w.g instrukcji Nacianeta89 i jeszcze dostałam instr. od fochu:

wrzucasz baner na stronę ImageShack i tam masz coś takiego jak link bezpośredni lub directlink musisz go skopiować
a potem piszesz tak:
i powinno wszystko działać

i cały czas mam komunikat,taki jak pisałam wyżej.
daj znać czy się udało

O to mi chyba chodziło. Co innego zrobienie podlinkowanego banerka do pobrania dla innych a co innego pobranie banerka do swojej sygnaturki z gotowego już