RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 andegawenka napisał(a):Anula, dziękujemy pieknie za kosz z podziekowaniem...Jesteś też w naszym gronie:iloveyou: Cioteczki chyba pozasypiały.Jutro obejrzą i będą wąchać :lol::lol::lol: Anulko dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Zapraszamy do Lakusia:loveu: Quote
Anula Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Jestem,jestem u Lakusia iprzesyłam pozytywne fluidy Lakusiowi. Na kiedy jest planowany zabieg i w jakiej Klinice czy Lecznicy? Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Anula napisał(a):Jestem,jestem u Lakusia iprzesyłam pozytywne fluidy Lakusiowi. Na kiedy jest planowany zabieg i w jakiej Klinice czy Lecznicy? Fajnie,że jesteś z nami.:lol: Laki z tego co wiem będzie operowany w Warszawie.Ale szczegóły to musi powiedzieć Jagna. A kwiaty wczoraj były za..rąbiste:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 andegawenka napisał(a):Ile jeszcze brakuje... Tego jeszcze nie wiemy. Ania na pewno nam napisze ile już doszło wpłat.Sama jestem ciekawa. W.g. mnie pewnych jest 260 zł no a reszta ... to się okaże. No i jeszcze będzie bazarek:lol: Quote
Anula Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ten kosz to tak na pokrzepienie kochanych serduszek,które naszemu Lakusiowi zaoferowały pomoc.A kosz zakupiony z przepięknego bazarku też pomoże innym bidom,że obopulna korzyść. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Anula napisał(a):Ten kosz to tak na pokrzepienie kochanych serduszek,które naszemu Lakusiowi zaoferowały pomoc.A kosz zakupiony z przepięknego bazarku też pomoże innym bidom,że obopulna korzyść. Wiem, zaraz tam poszłam na ten bazarek.Świetny pomysł i przesympatyczny:lol: Quote
andegawenka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Wiem, zaraz tam poszłam na ten bazarek.Świetny pomysł i przesympatyczny:lol: a co z naszym bazarkiem Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Ania pisała ,że jutro zrobi.Właśnie szykuję zdjęcia.żeby jej wysłać.Ale to są niestety zdjęcia z modelką bo nie mam aparatu aby je obfocić teraz po praniu. Quote
andegawenka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Ania pisała ,że jutro zrobi.Właśnie szykuję zdjęcia.żeby jej wysłać.Ale to są niestety zdjęcia z modelką bo nie mam aparatu aby je obfocić teraz po praniu. ja wysłałam foty, ale nie odpowiedziała Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 No to czekamy na Anię,podrzucamy Lakusia i zapraszamy wszystkich do odwiedzin:lol: Quote
andegawenka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):No to czekamy na Anię,podrzucamy Lakusia i zapraszamy wszystkich do odwiedzin:lol: a czemu czekamy, wyjechała.... Quote
andegawenka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Proszę podnieść wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=242693919123359 Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 andegawenka napisał(a):a czemu czekamy, wyjechała.... Tego nie wiem.Myślę,ze wpadnie dziś do nas bo pewnie więcej wpłat napłynęło. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='andegawenka']Proszę podnieść wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=242693919123359 To znaczy kliknąć jeszcze raz "udostępnij"? Czy coś innego? Quote
andegawenka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):To znaczy kliknąć jeszcze raz "udostępnij"? Czy coś innego? Chyba że masz malucha jeszcze na pierwszej.... Quote
Jagna78 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Anula napisał(a):Jestem,jestem u Lakusia iprzesyłam pozytywne fluidy Lakusiowi. Na kiedy jest planowany zabieg i w jakiej Klinice czy Lecznicy? Lalunio będzie miał zabieg u naszego weta dlatego też koszty nie są takie straszne jak czytałam i dzwoniłam po innych klinikach (od 1000zł w górę). w gratisie będzie miał usunięte pare mleczków, które mu się ostały. Ta cena 500zł to koszt w sumie chirurga bo nasz Pan Marcin kochany od nas nie bierze złotówki.... no i jeszcze leki nam za pół darmo daje :D Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 A czy będzie faktura za zabieg? Rozmawiałam z Supergogą i obiecała,że Animalia też dołoży parę groszy ale musi być faktura. Quote
Jagna78 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 jak będzie potrzebna to i faktura będzie :) jak Yoguś był u mnie na DT to braliśmy rachunki, paragony i inne zaświadczenia od naszego weta i nigdy nie było z tym problemu Quote
Jagna78 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 a siostrzyczka waży od 20dkg mniej od super jednoucha :D Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Jagna78 napisał(a):jak będzie potrzebna to i faktura będzie :) jak Yoguś był u mnie na DT to braliśmy rachunki, paragony i inne zaświadczenia od naszego weta i nigdy nie było z tym problemu No to fajnie. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Jagna78 napisał(a):a siostrzyczka waży od 20dkg mniej od super jednoucha :D Pszczółka jest obecnie odrobinę zbyt okrągła i muszę ją troszkę odchudzić.Ale to nie jest takie proste bo musiałabym rodzince powiązać łapy;) Quote
Jagna78 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 a Laluś zaczął chyba przybierać na wadze odkąd powoli pewnie odzywała się ta wstrętna choroba bo tak to ważył też mniej tak ok 2,2-2,3 kg mniej się teraz rusza, więcej leży a dooopcia rośnie bo też mu wszyscy coś podrzucają no bo taki biedny maluszek :) Quote
Recommended Posts