IVV Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='majqa'][CENTER][U][B]Skrzacik? Terrierek? Bobby! [/B][/U] Dla jednych [B]Bobby[/B], dla innych [B]Bobik[/B] vel [B]Bobek[/B], my możemy pobawić się jego imieniem, los, jak dotąd jego życiem, a on sam gonitwą za samochodami, obcowaniem z naturą i innymi psiakami, kotami, a i zwierzętami gospodarskimi. Tak z grubsza, igrając z całą masą niebezpieczeństw, stojących na jego drodze, spędza czas [B]urzekającej urody[/B] [B]2 – 3 letnie[/B], [B]przesympatyczne[/B], [B]terrierkowe stworzenie[/B]. Cóż z tego, że ubóstwia moment, gdy skupia się na nim ludzka uwaga? Cóż z tego, że stara się ów moment wykorzystać do oporu, wydłużyć w nieskończoność? Na dobrą sprawę wciąż jest niczyj! Wciąż... szuka domowego zacisza z ciepłem i troskliwym, odpowiedzialnym sercem, które zechce pokochać go nie tylko z racji piękna i uwodzicielskiego błysku oka.[B] Bobby zasługuje na poczucie bezpieczeństwa, zasługuje na bezwarunkową miłość. [/B]Pozostaje mieć nadzieję, że to nie mające sobie równych uczucie, co więcej uczucie odwzajemnione, jest mu pisane po tej stronie jego dotąd smutnej, psiej rzeczywistości. [LEFT][I][B]Osoby zainteresowane adopcją Bobbiego proszone są o kontakt, pisząc na adres mailowy [EMAIL="[email protected]"][COLOR=windowtext][email protected][/COLOR][/EMAIL] lub dzwoniąc na numer 0-602821394.[/B][/I] [/LEFT] [/CENTER][/QUOTE] dziekuje Majqus :) poprosze jeszcze o jakies lepsze ,bardziej indywidualne zdjecia Bobika . Na tych co tu sa nie widac go zbyt dobrze. zrobie mu wydarzenie w weekend ...ostatnio nawet nie wiem jak sie nazywam... Quote
tayga Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='IVV']ostatnio nawet nie wiem jak sie nazywam...[/QUOTE] Mam to samo :( Fotki zrobię w piątek lub sobotę, niestety długo jestem w pracy (jak wychodzę z domu to robi się widno, jak wracam to już jest ciemno), a zdjęcia w ciemnościach wychodzą źle. Quote
tayga Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='majqa']W którym poście jest jej fota. Opis? Przypomnij, proszę, bo określenie dzikuska znaczy wszystko i nic zarazem.[/QUOTE] Ładne fotki m.in post 232 Charakter trudny do opisania niestety :( Strachulec niesamowity. Quote
Ajula Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='tayga'] Podeślij proszę dane do faktury (z nr konta i NIPem), bo chyba nie mam. Muszą być dwie od razu czy można po jednej na fakturze? [/QUOTE] może być po jednej :) dane do faktury: Fundacja dla Zwierząt Animalia Ul. Polanka 35/11 61-131 Poznań NIP: 782-234-41-37 ten adres jest korespondencyjny, nikt z nas pod tym adresem nie mieszka, biura nie mamy, faktury najlepiej wysłać do mnie, ja dostarczę szefowej podam mój adres na pw a numeru konta chyba nie trzeba, bo to my mamy zapłacić ;) Quote
majqa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ale da się tknąć, pogłaskać? To ważne pytanie. Jeśli nie to nie ma się co pchać z tekstem, bo hm... przy tak ogromnej podaży psów, rasowych, w typie rasy, a z charakteru max, ona w takiej postaci (panny nietykalskiej) nie będzie mieć szans, chyba, że zadyndać na łańcuchu. :-( Quote
IVV Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='tayga']Mam to samo :( Fotki zrobię w piątek lub sobotę, niestety długo jestem w pracy (jak wychodzę z domu to robi się widno, jak wracam to już jest ciemno), a zdjęcia w ciemnościach wychodzą źle.[/QUOTE] ja tez :( piatek sobota jest ok ;) oczywiscie pozdrowienia dla Pana Tadzia :) Quote
majqa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Kochani, nie będę cytować wcześniejszych pytań odnośnie tej, konkretnej dzikiej suni ale... czekam albo na rozwinięcie tematu jej dzikości (żebym wiedziała, jak ją "ugryźć") albo na decyzję: jeśli nie ona, to jakiego psa mam wziąć na tapetę z tekstem. Malizna czeka na info, a goni nas bazarkowy (ogłoszeniowy) czas. Quote
tayga Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Z tą bialutką jest problem, bo daje się dotykać dziadkowi. Ona pojedzie do DT do Karoliny. To na tapetę rudzielca młodego! On juz się przekonuje do ludzi, bierze zarcie z ręki. Quote
majqa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='tayga'](...) To na tapetę rudzielca młodego! On juz się przekonuje do ludzi, bierze zarcie z ręki.[/QUOTE] Który post - fotka, bym mogła się przyjrzeć, który post opis, który mnie naprowadzi? A może coś jeszcze dodasz o nim od siebie? Quote
tayga Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='majqa']Który post - fotka, bym mogła się przyjrzeć, który post opis, który mnie naprowadzi? A może coś jeszcze dodasz o nim od siebie?[/QUOTE] Strona 10 post 233 Nie wiem co jeszcze mogę dodać od siebie :( Przy takim stadzie i kontakcie 2-3 godziny w tygodniu trudno psiaka poznac blizej. Quote
majqa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [CENTER][U][B]Bezimienne, psie dziecię... Tak niewiele mu trzeba... [/B][/U] I jak tu się nie zakochać? No jak? Migdały brązowych oczek, okolonych wpadającą w biel rudością. Całość umaszczenia, również w jej tonacji, którą z pewnością zdoła upiększyć kąpiel ale i upływ czasu. Ten mały berbeć o szelmowskim spojrzeniu ma go sporo. [B]5 miesięcy[/B] to wszak moment startu w przyszłość, oby świetlaną. Prawdziwą ozdobą tego chwytającego za serce stworzenia są cudne wicherki na szyjce, jakby natura z rozmysłem chciała wyposażyć je w dodatkowe atuty. [B]Zwracamy się do Państwa z gorącym apelem o pomoc w znalezieniu odpowiedzialnego domu dla tego słodziaka! [/B]Niech wreszcie ma coś swojego: imię, przytulny kącik i człowieka oddanego mu całym sobą. [B]Ta psia dziecina, spragniona pieszczot, ujmująca bezbronnością i niewinnością czeka na swą wielką szansę, przepustkę ku lepszemu „być albo nie być”...[/B] [LEFT][I][B]Osoby zainteresowane adopcją psiaczka proszone są o kontakt, pisząc na adres mailowy [EMAIL="[email protected]"][COLOR=windowtext][email protected][/COLOR][/EMAIL] lub dzwoniąc na numer 0-602821394.[/B][/I][/LEFT] [/CENTER] Quote
majqa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nie kojarzę założycielki wątku ale wrzucam ku uwadze, może zechcesz Ago skorzystać, może ktoś się wypowie o tej ofercie? [url]http://www.dogomania.pl/threads/218668-Wolne-miejsce-w-BDT-dla-szczeniaka[/url]. Quote
tayga Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='majqa']Nie kojarzę założycielki wątku ale wrzucam ku uwadze, może zechcesz Ago skorzystać, może ktoś się wypowie o tej ofercie? [url]http://www.dogomania.pl/threads/218668-Wolne-miejsce-w-BDT-dla-szczeniaka[/url].[/QUOTE] Widzę, że Emilka już działa :) Padłam na pysk... znaczy na kanapę, w opakowaniu. Dziecię (całkiem wielkie) mnie obudziło przed chwilą. Wczoraj zabrałam Rokiego do punktu, dzisiaj Straz miejska zwiozła psiaka odwiązanego od drzewa. Taki ładny... duzy, czarny, chudy, poraniony. Ten świat zwariował :( Quote
emilia2280 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Majus kochana, dziékujemy za "urodzenie" tekstu :) hihi, naprawdé nielatwe to bylo zadanie, bo ciézko cos powiedziec o psach jak sie je widzi raz na tydzien na podwórzu ;/ a teraz pisac z tego tekst to mistrzostwo, ze tak powiem "wodolejstwa", czyli "cos" z "niczego", ale w dobrym znaczeniu :) napisalam na wátku Majqo, bardzo dziékujemy za wylowienie moze cennego DT, zobaczymy, ale warto zapytac. Quote
Asia & Ginger Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='majqa']Nie kojarzę założycielki wątku ale wrzucam ku uwadze, może zechcesz Ago skorzystać, może ktoś się wypowie o tej ofercie? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218668-Wolne-miejsce-w-BDT-dla-szczeniaka.[/URL][/QUOTE] Ja znam Macię osobiście, spotkałysmy się kilka razy. Działa od wielu lat jako wolontariuszka w leszczyńskim schronisku. Jest jak najbardziej osobą godną zaufania. :p Quote
majqa Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 O proszę i pojawiły się wieści o ofercie, dobre wieści. :-) Quote
emilia2280 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='majqa']O proszę i pojawiły się wieści o ofercie, dobre wieści. :-)[/QUOTE] Tak, to bardzo wazne. Asiu, dziékujemy za Twój wpis. Dzisiaj nie mozna z nikim dzialac bez polecenia :p Quote
Macia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Witam. Wątek ten podczytuję od dłuższego czasu i zastanawiałam się nawet jak pomóc, ale niestety nie jestem w stanie zaproponować DT. Przede wszystkim mam u siebie w tej chwili już dwa szczeniory, z czego jeden jest o 2 miesiące starszy niż zakładano i ma nużycę. Dodatkowo ja przyjmuję jedynie maluchy, bo mam sukę, która uwielbia szczeniory, ale z podrostkami bywa różnie. W tej chwili już muszę izolować mojego tymczasa, a nie o to mi chodziło. Będę myśleć jak można pomóc. Quote
malizna78 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Drogie Panie. Ja już zapłaciłam dla Dogo07 za 2 pakiety ogłoszeniowe. Bardzo, bardzo proszę, zdecydujcie już dla których psiurków mają pójśc te ogłoszenia i zamieśćcie na bazarku dane do ogloszeń. Wszystko jest zapłacone, więc tylko brac i ogłaszać. Pamiętajcie, że najpóźniej do jutra trzeba podjąc decyzję, bo ta osoba chce zamknąc bazarek. Życzę pieskom powodzenia i najlepszych domków na świecie:loveu: i jeszcze raz podeslę link do bazarku, żeby nie szukać. [url]http://www.dogomania.pl/threads/217676-Zako%C5%84czony.-Dzi%C4%99kujemy-%29.-Czekamy-na-wp%C5%82aty.-REALIZUJE-MY-zam%C3%B3wione-og%C5%82oszenia.?p=18167897&posted=1#post18167897[/url] Quote
majqa Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Teraz pozostał już tylko ruch Agi. Są dwa teksty, kwestia ich wrzutki i dodania fotek. Quote
tayga Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='majqa']Teraz pozostał już tylko ruch Agi. Są dwa teksty, kwestia ich wrzutki i dodania fotek.[/QUOTE] Mam wrzucić, czy tylko powiedzieć które? Bo terierkowaty i rudzielec, tak? Quote
majqa Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Wrzucić Aguś, wrzucić: tak Bobby (w typie terrierka) i ruduś. Quote
Recommended Posts