Jump to content
Dogomania

Uciekająca kulka, mała SANDRA . Nowy Rok 2012 rozpocznie w nowym domu !!!

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Zapomniałam napisać, że to słodkie maleństwo mało nie zjadło pana doktora na przywitanie :diabloti:

Aż się nie chce wierzyć, przecież to chodząca łagodność :crazyeye:

Posted

Też byłam w szoku, zwłaszcza, że na Marcina psiaki bardzo fajnie reagują i on ma fajne do nich podejście. Ale najwyraźniej się bała się i to stąd się wzięło. Może mężczyźni źle się jej kojarzą.
To oczywiście nie wyklucza, że będzie z Sandry mały szczekacz i skracacz nogawek ;) Bo ogólnie to charakterek terrierkowaty coraz bardziej się pokazuje. Np. uwielbia kopać w ziemi :)

Posted

bianka0 napisał(a):
Ciekawe jak będzie wyglądała po wykąpaniu i strzyżeniu.

ha ha ha = zostaw sobie będziesz śmigas z kurduplem do fryzjera i te sprawy...
zimą bedziesz wybierac ocieplacz:)))

p.s
miałam zapytanie na fb o mała - wysłałąm na kontakt foniczny

Posted

anita_happy napisał(a):

miałam zapytanie na fb o mała - wysłałąm na kontakt foniczny

Nie zostawię sobie, nic z tego :shake: Nareszcie mam dosyć psów w swoim domu. Osiem potrafi nieźle dokuczyć.
Szkoda mi że nie może być moja, ale po raz pierwszy w życiu nie mażę o kolejnym psie.
Dziękuję Anitko za ogłoszenie jej na fb i za piękny plakacik. :lol:

Posted

Wczoraj kolejny fajny telefon o małą.:lol:
I znowu z Torunia, z ogłoszeń plakacikowych Anity na dogo.
Przesyłam analogicznie wątek państwu, żeby mieli czas podjąć decyzję do momentu sterylizacji.

Ciekawe jak Sandra będzie wyglądała po wizycie u psiego fryzjera :evil_lol:

Posted

Sandra dziś nie była w salonie piękności, tzn. była, ale zabrakło czasu, aby się z nią rozprawić. Może za tydzień się uda.
Poza tym to terierek pełną gębą, mała rezolutka, sreberko, wszędzie jej pełno i wszędzie musi wsadzić swój mały nosek :)

Posted

danka1234 napisał(a):
Jesli bedziesz potrzebowała pomocy z ogłoszeniami dla niej to pomoge ale widze ze domki już sie nia interesuja wiec pewnie ogłoszenia wogule nie bedą potzrebne.

Dziękuję Danusiu, ogłoszenia bedą na pewno robione i myślę że jak tylko będzie znany termin sterylki.
Jeden domek,( bardzo fajny) przesłał mi wczoraj wiadomość, że wezmą suczkę ze schroniska, są przerażeni reportażem z mordowni i postanowili nie czekać tylko ratować chociaż jedną.
Dobrze że są jeszcze tacy ludzie.

Posted

Sandra był wpadła dziś pod trymer i maszynkę do strzyżenia.
Pogoda kiepska dzisiaj, ale parę fotek zrobiłam, żebyście zobaczyli jak teraz wygląda :loveu:
Tylko ogonek wciąż w ruchu i wygląda jakby miała kopiowany :lol: