Murka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Zapomniałam napisać, że to słodkie maleństwo mało nie zjadło pana doktora na przywitanie :diabloti: Quote
bianka0 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Murka napisał(a):Zapomniałam napisać, że to słodkie maleństwo mało nie zjadło pana doktora na przywitanie :diabloti: Aż się nie chce wierzyć, przecież to chodząca łagodność :crazyeye: Quote
Murka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Też byłam w szoku, zwłaszcza, że na Marcina psiaki bardzo fajnie reagują i on ma fajne do nich podejście. Ale najwyraźniej się bała się i to stąd się wzięło. Może mężczyźni źle się jej kojarzą. To oczywiście nie wyklucza, że będzie z Sandry mały szczekacz i skracacz nogawek ;) Bo ogólnie to charakterek terrierkowaty coraz bardziej się pokazuje. Np. uwielbia kopać w ziemi :) Quote
bianka0 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Czuje się coraz pewniej, więc pokaże nam swoją naturę :p Quote
yunona Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Fajna maluda, nie da sobie w kaszę dmuchać, urwiska jedna ;). To wszystko widać w jej figlarnych oczkach, będzie z niej aparatka ;) . Quote
Isadora7 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 W oczach ma "bergerki" i one zdradzają chrakter zaczepno-obronny. Ten typ chyba tak ma. Quote
bianka0 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Ciekawe jak będzie wyglądała po wykąpaniu i strzyżeniu. Quote
anita_happy Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 bianka0 napisał(a):Ciekawe jak będzie wyglądała po wykąpaniu i strzyżeniu. ha ha ha = zostaw sobie będziesz śmigas z kurduplem do fryzjera i te sprawy... zimą bedziesz wybierac ocieplacz:))) p.s miałam zapytanie na fb o mała - wysłałąm na kontakt foniczny Quote
bianka0 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 anita_happy napisał(a): miałam zapytanie na fb o mała - wysłałąm na kontakt foniczny Nie zostawię sobie, nic z tego :shake: Nareszcie mam dosyć psów w swoim domu. Osiem potrafi nieźle dokuczyć. Szkoda mi że nie może być moja, ale po raz pierwszy w życiu nie mażę o kolejnym psie. Dziękuję Anitko za ogłoszenie jej na fb i za piękny plakacik. :lol: Quote
bianka0 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Dzisiaj był odzew z tego ogłoszenia : http://www.dogomania.pl/threads/2178...-czy-pinczerka Anita_happy ją tam wrzuciła :p Państwo z Torunia, mają udostępniony wątek Sandry, żeby sobie śledzić jej losy do momentu sterylki. I do tego czasu podjąć decyzję :lol: I tak przed sterylizacją nie będę małej ogłaszała. Quote
bianka0 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Wczoraj kolejny fajny telefon o małą.:lol: I znowu z Torunia, z ogłoszeń plakacikowych Anity na dogo. Przesyłam analogicznie wątek państwu, żeby mieli czas podjąć decyzję do momentu sterylizacji. Ciekawe jak Sandra będzie wyglądała po wizycie u psiego fryzjera :evil_lol: Quote
Agucha Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Murka']Agucha, ale tak w jednym miejscu, tylko na szyjce? Nooo, pod obrożą. Tam gdzie coś te włosy drażniło ;) Quote
Murka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Sandra dziś nie była w salonie piękności, tzn. była, ale zabrakło czasu, aby się z nią rozprawić. Może za tydzień się uda. Poza tym to terierek pełną gębą, mała rezolutka, sreberko, wszędzie jej pełno i wszędzie musi wsadzić swój mały nosek :) Quote
danka1234 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 śliczna ta Twoja nowa panienka i widać niezła cwaniara. Quote
bianka0 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 danka1234 napisał(a):śliczna ta Twoja nowa panienka i widać niezła cwaniara. Dziękuję, wprawdzie nie jamnik, ale pełna uroku. I charakterek niczego sobie :p Quote
danka1234 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jesli bedziesz potrzebowała pomocy z ogłoszeniami dla niej to pomoge ale widze ze domki już sie nia interesuja wiec pewnie ogłoszenia wogule nie bedą potzrebne. Quote
bianka0 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 danka1234 napisał(a):Jesli bedziesz potrzebowała pomocy z ogłoszeniami dla niej to pomoge ale widze ze domki już sie nia interesuja wiec pewnie ogłoszenia wogule nie bedą potzrebne. Dziękuję Danusiu, ogłoszenia bedą na pewno robione i myślę że jak tylko będzie znany termin sterylki. Jeden domek,( bardzo fajny) przesłał mi wczoraj wiadomość, że wezmą suczkę ze schroniska, są przerażeni reportażem z mordowni i postanowili nie czekać tylko ratować chociaż jedną. Dobrze że są jeszcze tacy ludzie. Quote
Murka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Sandra był wpadła dziś pod trymer i maszynkę do strzyżenia. Pogoda kiepska dzisiaj, ale parę fotek zrobiłam, żebyście zobaczyli jak teraz wygląda :loveu: Tylko ogonek wciąż w ruchu i wygląda jakby miała kopiowany :lol: Quote
Murka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Jeszcze jedno: Teraz to wygląda jak sznaucerek miniaturka :evil_lol: Quote
bianka0 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie, Murko znowu podmieniłaś psa. Najpierw bella, teraz Sandra. Śmieszne z niej stworzonko. Quote
yunona Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Fajna figlarka a ogonek na żadnym zdjęciu nie wyszedł ostro, musi faktycznie nieźle pracowała nim ;) :) Quote
danka1234 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 tak to z yorka zrobił się sznaucerek czupurek bardzo powaznie teraz wygląda Quote
Recommended Posts