Jump to content
Dogomania

Uciekająca kulka, mała SANDRA . Nowy Rok 2012 rozpocznie w nowym domu !!!

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sandra w nowym domku. :loveu:
Dostałam zdjęcia i informację od p. Ani.

[FONT=Lucida Console]Sandra to bardzo trudny obiekt dla aparatu ponieważ jest w ciągłym ruchu, zrobiłam zdjęcia na razie tylko jak była zmęczona i śpiąca. Na spacerze zachowuje się różnie. Zdecydowanie pewniejsza jest w nocy, ciemność, mniejszy ruch i mniej ludzi powoduje, że pies jest bardziej rozluźniony, ogon ma w górze. Natomiast w dzień czasami trzeba ją brać na ręce, zdecydowanie nie lubi mężczyzn. Jest coraz bardziej głośna, wszystkim się podoba. Ma juz nawet koleżankę, także psa po przejściach Tajgę.

[/FONT]

Posted

[FONT=Lucida Console]Przesyłam kolejne zdjęcia Sandry, tym razem kilka z nich zrobiłam na spacerze. Muszę przyznać, że pies jest ciągle w ruchu i dla fotografa-amatora stanowi wyzwanie. Sandra czuje się już całkiem pewnie, szczeka na wszystkich gości, jest dość hałaśliwa ale i bardzo wesoła. Przejawia zdolności niszczycielskie, gryzie wszystko co jest w zasięgu jej możliwości, szczególnie zabawki. Ostatnio gdy wracam do domu zastanawiam się co nowego pogryzła, ale znalazłam rozwiązanie po prostu kupuję jej gryzaki. Nic nie niszczy gdy zostaje sama wtedy jest grzeczna. Przeglądając zdjęcia coś zauważyłam tzn. Sandra w rzeczywistości jest dużo ładniejsza, pies nie jest zbyt fotogeniczny. Uwielbia przebywać z ludźmi, siedzieć na kolanach. Dalej woli nocne spacery. Nie pozwala się nudzić.

[/FONT]

Posted (edited)

śliczności ,super ,że odnalazła się w nowym domku i tu muszę się pochwalić(rozważaliśmy jej adopcję )my również trafiliśmy na wspaniałego pieska w Warszawie-sunie świetnie się dogadały i mamy z nich niezły ubaw
[video]http://imageshack.us/photo/my-images/845/zojaififka.jpg/[/video]
[video]http://imageshack.us/photo/my-images/819/dziewczynkiq.jpg/[/video]

Edited by katia_793
Posted

Fifka,stawiamy,że mix shih-tzu pyszczek dłuższy ,ale kolory shih tzu :) na zdjęciach może bardzo nie widać ,ale uszka ma brązowawe,i na grzbiecie 2 plamki takie z szarymi sztywnymi włoskami i na pyszczku takie szarawe włosy i jak na razie kłaczków z niej nie widać

Posted

FIFKA - bardzo ładnie.
Kiedyś ukradnę to imię dla jakiejś mojej podopiecznej .:lol:
Najukochańsze, najwierniejsze są psiaczki mixy, zwłaszcza ze schronisk lub porzucone.

Posted

katia_793 napisał(a):
takie imię dostała w DT a my nie zmienialiśmy bo zaczęła reagować :) była w schronie pogryziona wyciagnely ją mikropsy,wysterylizowały a my adoptowaliśmy :)

Imię świetne, dobrze że nie zmienialiście. Pasuje do niej.:cool3:
Mała miała szczęście, tak to w życiu bywa. Ta odrobina szczęścia w odpowiednim momencie jest często przepustką do dobrego życia.
Powodzenia katia, dla całej rodzinki :loveu: