bianka0 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Suma 1084,50 Przechodzi na konto Gacusia :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/2203...2#post18311022 Quote
katia_793 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ślicznotka i już szczęśliwa w nowym domku :) Quote
bianka0 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Sandra w nowym domku. :loveu: Dostałam zdjęcia i informację od p. Ani. [FONT=Lucida Console]Sandra to bardzo trudny obiekt dla aparatu ponieważ jest w ciągłym ruchu, zrobiłam zdjęcia na razie tylko jak była zmęczona i śpiąca. Na spacerze zachowuje się różnie. Zdecydowanie pewniejsza jest w nocy, ciemność, mniejszy ruch i mniej ludzi powoduje, że pies jest bardziej rozluźniony, ogon ma w górze. Natomiast w dzień czasami trzeba ją brać na ręce, zdecydowanie nie lubi mężczyzn. Jest coraz bardziej głośna, wszystkim się podoba. Ma juz nawet koleżankę, także psa po przejściach Tajgę. [/FONT] Quote
handzia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Miód na serce takie zdjęcia, to mi się bardzo podoba, sunia jest po prostu prześliczna :) Quote
danka1234 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 bianka0 napisał(a):Futerko już małej odrasta... odrasta,bedzie jeszcze sliczniejsza. Quote
bianka0 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Do wiosny pojawią się znowu loczki :cool3: Chyba że nowej pani bardziej się podoba taka jak teraz. Imię - Sandra pozostało :loveu: Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [FONT=Lucida Console]Przesyłam kolejne zdjęcia Sandry, tym razem kilka z nich zrobiłam na spacerze. Muszę przyznać, że pies jest ciągle w ruchu i dla fotografa-amatora stanowi wyzwanie. Sandra czuje się już całkiem pewnie, szczeka na wszystkich gości, jest dość hałaśliwa ale i bardzo wesoła. Przejawia zdolności niszczycielskie, gryzie wszystko co jest w zasięgu jej możliwości, szczególnie zabawki. Ostatnio gdy wracam do domu zastanawiam się co nowego pogryzła, ale znalazłam rozwiązanie po prostu kupuję jej gryzaki. Nic nie niszczy gdy zostaje sama wtedy jest grzeczna. Przeglądając zdjęcia coś zauważyłam tzn. Sandra w rzeczywistości jest dużo ładniejsza, pies nie jest zbyt fotogeniczny. Uwielbia przebywać z ludźmi, siedzieć na kolanach. Dalej woli nocne spacery. Nie pozwala się nudzić. [/FONT] Quote
katia_793 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) śliczności ,super ,że odnalazła się w nowym domku i tu muszę się pochwalić(rozważaliśmy jej adopcję )my również trafiliśmy na wspaniałego pieska w Warszawie-sunie świetnie się dogadały i mamy z nich niezły ubaw [video]http://imageshack.us/photo/my-images/845/zojaififka.jpg/[/video] [video]http://imageshack.us/photo/my-images/819/dziewczynkiq.jpg/[/video] Edited January 26, 2012 by katia_793 Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Śliczna, takie cudo było w schronisku?:crazyeye: Quote
katia_793 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 tak, zresztą obie są adoptowane tylko Zojka -krótkowłosa 2 lata temu a ten mały kudłacz jest z nami od 1.01.12 Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Co za czasy. Ludzie wyrzucają takie cudne psy, a potem idą i kupują ,,prawie yorczki " z pseudohodowli :shake: Jak ma na imię ? Quote
katia_793 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Fifka,stawiamy,że mix shih-tzu pyszczek dłuższy ,ale kolory shih tzu :) na zdjęciach może bardzo nie widać ,ale uszka ma brązowawe,i na grzbiecie 2 plamki takie z szarymi sztywnymi włoskami i na pyszczku takie szarawe włosy i jak na razie kłaczków z niej nie widać Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 FIFKA - bardzo ładnie. Kiedyś ukradnę to imię dla jakiejś mojej podopiecznej .:lol: Najukochańsze, najwierniejsze są psiaczki mixy, zwłaszcza ze schronisk lub porzucone. Quote
katia_793 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 takie imię dostała w DT a my nie zmienialiśmy bo zaczęła reagować :) była w schronie pogryziona wyciagnely ją mikropsy,wysterylizowały a my adoptowaliśmy :) Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 katia_793 napisał(a):takie imię dostała w DT a my nie zmienialiśmy bo zaczęła reagować :) była w schronie pogryziona wyciagnely ją mikropsy,wysterylizowały a my adoptowaliśmy :) Imię świetne, dobrze że nie zmienialiście. Pasuje do niej.:cool3: Mała miała szczęście, tak to w życiu bywa. Ta odrobina szczęścia w odpowiednim momencie jest często przepustką do dobrego życia. Powodzenia katia, dla całej rodzinki :loveu: Quote
Recommended Posts