Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi jutro jeszcze odbiór Kamki z lecznicy doszedł więc będę wolny troszkę później ale tak czy inaczej postarm się pomóc w transporcie maleństwa Ewanko numer telefonu znasz więc wal śmiało jakoś się wszystko ogarnie przy odrobinie szczęścia i organizacji :)

Posted

Ja jutro będę dopiero po 18stej. Gdyby było coś ważnego to mój tel. 505978439.
Jeśli jutro się nie da na gorąco suni wyjąć to chyba znacząco jej sytuacja się do wtorku nie pogorszy a zawsze to więcej czasu na dogranie szczegółów i np. zebranie kasy.

Posted

Okazało się że wszystko dopiero jutro się wyjaśni, czy sunia jedzie, czy może opuścić schronisko ... czekamy do jutra.

Wszystkim bardzo dziękuję za wspaniałą współpracę i chęć pomocy malutkiej Babulince :loveu:

Posted

Nie, ale nic nie wiemy, dowiedziałam się, że niektóre psiaki chorują i są np. w trakcie leczenia itp. itd.

mam dostać infprmację, czy można ją adoptować , jutro ok 10 rano od wolontariuszki, któratam będzie i wszystko sprawdzi na miejscu.

Posted

ok. to w razie potrzeby dzwońcie.
Na pewno nie mogę między 13.30 a 15-tą.
Nieruszalne godziny.
Potem mogłabym biegiem.
Ewentualnie w biegu spotkać się z przechwytującą osobą.

Posted

Na Paluchu tak czasem jest, ze psa leczą i leczą i nie chcą wydać. Dziewczyny pewnie sprawdzą o i jak.Czas wyadoptowują warunkowo.[quote name='Ewanka']Nie, ale nic nie wiemy, dowiedziałam się, że niektóre psiaki chorują i są np. w trakcie leczenia itp. itd.

mam dostać infprmację, czy można ją adoptować , jutro ok 10 rano od wolontariuszki, któratam będzie i wszystko sprawdzi na miejscu.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Ewanka']Jestesm u sunieczki :)

... czekamy cierpliwie na wieści, wszystko przygotowane, mam nadzieję, ze dzisiaj powitam Babulinkę w domu :)[/QUOTE] o jakiej porze spodziewasz sie babci

Posted

[quote name='ida47']o jakiej porze spodziewasz sie babci[/QUOTE]

Jeżeli wszystko się uda, po naszej myśli to późnym popołudniem lub wieczorem.

Najważniejsze, żeby chcieli ją wydać z miejsca, w którym przebywa :roll:

Posted

Czyli malutka trafi do Ciebie tak? Trzymam kciuki.[quote name='Ewanka']Jeżeli wszystko się uda, po naszej myśli to późnym popołudniem lub wieczorem.

Najważniejsze, żeby chcieli ją wydać z miejsca, w którym przebywa :roll:[/QUOTE]