Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dorzucam 30 zł. Paulinka tez dorzuci 10 zł. Bardzo wam dziękuję :loveu:.

Wyszczególnię później z FB - razem 135 zł + ? jeszcze jedna osoba sie nie zdeklarowała - ile może dać.
Szafra - 30 zł
Paulina - 10 zł
Alinka - 10 zł
Monika55 - 10 zł

Razem - 195 zł + jedna niewiadoma!

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szafra napisał(a):
TERAZ TRZYMAĆ KCIUKI TYLKO MOCNO !!!!
Aż powiem, że już !!!!

to i ja 3mam :D
Jak tam finanse fredzia ? brakuje jeszcze jakiś deklaracji ?

Posted

no !!

mam nadzieje że to Pani z Pszowa jednak zdecydowałą sie zadzwonić<?> ....brzmiała bardzo sensownie wiec wizyta to formalnosc...oby szybciutko sprawdzic domek i fredzia pakowac :D

Posted

kajk@ napisał(a):
to i ja 3mam :D
Jak tam finanse fredzia ? brakuje jeszcze jakiś deklaracji ?

Teraz to musimy się wstrzymać kilka dni. :evil_lol: Może Fredziulek pojedzie do domku.
Brakowało 15 zł deklaracji.
Na salon SPA wydaliśmy 60 zł.
Fredziowi zostało 87 zł + wpłata na paypal od Ewy O z FB. Shanti musi to sprawdzić.

Posted

Fredzio pięknota.
Nie wiem co się dzieje. Dzwoniła pani z Pszczyny, odniosłam wrażenie że chciałaby adoptować Fredzia jak najprędzej. Podałam maila , miałyśmy umówić wizytę P/A i cisza.

Posted

no i własnie dziewczyny.... czesem ludzie chca na juz... i powiem wam że sa takie sytuacje ze ja niekiedy rozumiemm ze nie chca czekac a tez rozumiem ze trzeba wizyte zrobic...tylko jak sie czuje ze ktos chce "juz" to sie na głowie staje zeby pojechac do człowieka... jest majówka macie 25 km ...trzeba podac ludziom konkretny termin... np do 3 dni ktoś tam podjedzie... a nie "kogos do pani podeslemy - odezwiemy sie" .... nie dziwie sie ze słyszac cos takiego ludzie rezygnuja.... <ps nie wiem co jej powiedziałyscie po prostu wiem jak to sie czasem odbywa, a wiem tez ze pani zalezało jak najwczesniej przygarnac zwierzaka....powiedziałąm jej ze gredziu bardzo potrzebuje domu...) czemu ona miała zadzwonic ??

magda ja mam maila do pani prosze podeslij mi jej nr telefonu

Posted (edited)

zreszta moze PAni cos wyskoczyło na majówkę...i tyle..

magda prosze odpisz napisz mi jej nr bo miłam go tylko telefon mi zezrał...

edit: napisałam jej maila ...jesli sie oddezwie...wykażcie prosze inicjatywe potwierdzajac ze on rzeczywiscie pilnie szuka domu i dobijcie do pszczyny do czwartku...jesli nie macie mozliwosci to zawsze mozna KLaudus_ poprosic ..ona z pszczyny jesli dobrze pamietam

Edited by Betta
Posted

Ja też jestem zwarta i gotowa w każdej chwili po pracy ( po godz. 15.00). Od jutra jestem w domu do dyspozycji z samochodem. Tylko w niedzielę komunia siostrzeńca to się nie wyrwę.

Posted

Dzięki Kajk@ za spacerek wczorajszy z Fredziolkiem.
Dzisiaj poszliśmy sobie nad stawy. Fredzio boi się wchodzić do wody, więc tylko pochlipał z brzegu troszkę wody i uciekł.
Wytarzał się w trawce ( i mleczach) - pocieszny jest bardzo!

Posted

A jak się rozkręcił koło suni tej szorstkowlosej. Normalnie młody duch w niego wstąpił. Tak się gibał na trawce, tarzał, lapkami w górze przebierał, że miałysmy sporo śmiechu z niego. Jaki tam on staruszek jak mała suczka go tak rozkręciła. ;) ;)
Sympatyczny piesio. I jak zadbany przez Szafre. Zawsze kosmetyka i bardzo dlugi spacer.

Posted

Znowu rozmawiałam z panią. Nie godzą się na wizytę przedadopcyjna. A skoro Fredzio ma być u jej kuzynki to w nieznane nie oddamy.
A miało być tak pięknie.