pati Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 nikt do psiny nawet nie zajrzal oprocz ciotek , ktore podnosza :-( Quote
pati Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 i skaczemy kochany pokaz sie przystojniaku na 1 stronie Quote
lewkonia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dino... nie możesz zostać bez domku....:-( Quote
bunia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dino nie może zostac ani chwili dłużej w tym domku... W każdej chwili może wpaśc pod samochód :-( Biega po ruchliwej ulicy,gryzie sie z wiejskimi psami i wygląda paskudnie. To nie ten sam piesek co na zdjęciach. Jak tylko zwolni się choc jedno miejsce u mnie natychmiast po niego jadę. Tylko nie wiem,czy on jeszcze tam będzie:placz: Quote
lewkonia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Pomoc dla Dinusia jest baaardzo potrzebna. Facet zdziczeje na amen! To, że buni pęka serce i gotowa jest rzucić wszystko (czytaj: zostawić stado swoich uratowanych z niedoli ulubieńców!), nie znaczy, że jest ma możliwości by się nim zająć. Dziewczynie brak już miejsca i czasu dla psich nieszczęśników, a nowe wciąż się pojawiają! Jeśli całkowicie się zapsi i zakoci, to nie będzie w Łodzi tymczasu dla chorych zwierzaków. Quote
bunia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dino cały czas o Tobie myslimy. Musisz wytrzymac. Proszę aby nasza pomoc nie przyszła za późno... Quote
bunia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Pajuniu nie mam pojęcia:shake: Narazie ,to wiejski burek,który w kazdej chwili może wpaśc pod samochód.... Niestety dzieci nie testowaliśmy. Pajuniu gonia ma super łagodnego dla dzieci dalmata,7 m-cy,piesek. Niestety jest głuchy,ale wspaniale reaguje na gesty. Może ten? Quote
pajunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 bunia, gdzie znajde tego od goni? A Dina zdjecia podeslalam, ew. mysle, ze jesli by sie spodobal, to moze jakos bedzie mozna na dzieci przetestowac, jak myslisz? Quote
bunia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Pajuniu trzeba troche czasu. Musze ściagnąc go do Łodzi. Zaraz michalMi wstawi link do dalmaśków goni:lol: Quote
MichalMi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 a oto i opisywany przez bunię link :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37438 Quote
lewkonia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dino nam zdziczeje:-( . Bunia zapsiona na amen... ja dla własnych dzieci teraz czasu nie mam... a w Mysłowicach w schronie dwa dalmaśki - sunia (świeżo po szczeniętach:angryy: ) i piesek. Boję się wchodzic na dogo, bo nie mam teraz jak pomóc biedactwom, a jak człowiek przeczyta o nowych bidach, to chodzi chory ze złości i bezsilności. Quote
Jo37 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Znowu wysyp kropek - dodatkowo 3 szczeniaki w Rzeszowie . Ale to wątek Dino . Quote
lewkonia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Odpowiedzialny domek, który kocha dalmaśki i rozumie tę rasę pilnie potrzebny!!! Quote
andzia69 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 tyle domków potrzebne!!!!!!!! Dinuś też chce do nowego domku! Quote
Recommended Posts