bunia Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Od wczoraj miałam już dwa telefony w sprawie Dina :lol: Umówiłam się na ogladanie w poniedziałek i wtorek. Sama nie wiem jak on teraz bedzie wygladał. Ta alergia na pchly i rany po psach... Może byc nieciekawie:shake: Quote
hanka456 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czekamy niecierpliwie i ze strachem co z Dinem? Quote
bunia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Do domu dotarlismy późnym wieczorem. Tak wyglądał spacerek zapoznawczy Dina i Karola Wspólne zwiedzanie podwórka Wspólna zabawa Odniosłam wrażenie,że Dino poznał swój stary dom Wczoraj Dino został wykastrowany. Zabieg zniósł doskonale i już wieczorem brykał jakby nigdy nic nie było i nawet kolację zjadł :lol: Tak wygladał tuż po zabiegu Aniołeczek po prostu :evil_lol: Wieczorkiem napiszę coś więcej o jego zachowaniu i charakterze. Najważniejsze,że już jest bezpieczny. Quote
MichalMi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 najważniejsze, że wiejskie eskapady nie nauczyły Dina agresji do człowieka i innych psów, a kastracja wytłumi miłosne zapędy do wszystkiego, co się rusza ;) tak więc DINO szuka właściwego domu! SPRAWA BARDZO PILNA Quote
Guest Reyes Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Coraz lepiej wszystko! Dino skacz do nieba:multi: Quote
bunia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Biedny Dino w kołnieżu musi siedziec Wczoraj z wielkim apetytem spałaszowałem pół kilo serdelków i poprawiłem kosteczka :evil_lol: Na końcu ślicznie podziękowałem :loveu: Naprawdę,to bardzo kulturalny i dobrze wychowany pies. Quote
bunia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Śliczny,dobrze wychowany dalmatyńczyk szuka stałego miejsca na ziemi. Quote
hanka456 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Tylko tak moge pomoc Dinowi, jestem z Wami. Quote
bunia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Dino bardzo szybko doszedł do siebie po zabiegu. Teraz poszukuje dobrego domu już na zawsze. Dino,to bardzo grzeczny,spokojny i łagodny pies. Może ktoś szuka takiego przyjaciela? Quote
bunia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Prawie zapomniała bym o Dinie :oops: To bardzo grzeczny i dobrze wychowany pies. Czy ktoś go pokocha? Quote
Guest Reyes Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Moj kochany Dinuś - chcą nam zabronić Cię hopać :roll: Ale ja się nie dam i będe Cię hopać aż znajdziesz dom (albo dostane bana) Quote
hanka456 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Piekny, dobrze ulozony dalmatynczyk czeka na kochajacy dom. Quote
bunia Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Super grzeczny,niewdzący nikomu dalmatyńczyk szuka dobrego domu. A ja stara,głupia baba zdjęłam wczoraj Dinowi kołnież i założyłam ubranko pooperacyjne :mad::mad::mad: Taki biedny był w tym kołnieżu:-( Rano Dino był bez ubranka i bez szwów.... Na szczęście ,to juz 6 doba i jakoś się to kupy trzyma :cool3: Quote
lewkonia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kto przygarnie mądrego, dobrze ułożonego dalmaśka? I do tego już bez jajecznego:evil_lol: . Quote
Guest Reyes Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Grzeczny kochany i slodki dalmat chaty szuka - bezpieczny dla suczek sąsiada! Quote
bunia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dzisiejsza fotorelacja. Może ktoś się zakocha? Co,to jest? Otrzepujący się dalmatyńczyk :evil_lol: A,to? Dalmatyńczyk na lodzie :evil_lol: Tutaj potrecik z Karolem w tle;) Cały Dino Hallo tu jestem,czy ktoś mnie pokocha? Quote
lewkonia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Grzeczniutki, wykastrowany, młody dalmasiek szuka domku! Quote
lewkonia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Grzeczniutki, mądry i młody dalmatyńczyk Dinuś szuka domku. Quote
lewkonia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dino - dalmatyńczyk o idealnej psychice szuka dla siebie domku. Quote
bunia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Wczoraj była u nas pani i oglądała Dina. Może i Dino znajdzie domek:razz: Quote
lewkonia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Buniu kochana - aż się boję kciukasy trzymać, bo zapeszyć nie chcę. A o domki dalmaśkowe coraz trudniej. Quote
Recommended Posts