Jump to content
Dogomania

Mikro - Kropka wyrwana ze schroniska - WRESZCIE W SWYM DOMKU!! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='malvaaa']z tego co widze to Kropa ma ogloszenia czy jeszcze są potrzebne?[/QUOTE]

malvaa, Kropka ma już kilka ogloszeń, wykaz dałam w pierwszym poscie. chyba że masz jakieś ulubione jeszcze stronki i masz chwilkę czasu, to....Zawsze to większa szansa.

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś czeka Kropidlaka odrobaczenie, ale liczyć na to, ze weźmie kawałek parówki z tabletką to nie liczę, po prostu trzeba będzie wlać do ryjka...............

Posted

A jednak wzięła - kupiłam kawałek wołowinki , w jednym kawalątku próbowała wyczuć część tabletki, wypluła, ale zjadła w następnym :)

Posted

Śmiszna jest tam mała, jak wychodzimy wszystkie na dwór, Kropka szybko robi siusiu na pierwszy trawniczek i staje - a jak ja idę jednak dalej, to i on idzie za mną, ale popiskuje, wreszcie zaczyna szczekać dyszkantem, wysoko i w końcu sama pędem wraca pod drzwi. bo po co tak łazić i łazić, czas wracać do DOMU, czeka ciepłe posłanko przy kaloryferze........

Posted

Pewnie, że fajna!! :p :loveu:
Ewanka, zapakować?

Ona musi znaleźć dom, gdzie będzie cicho, spokojnie i osobę, ktora da jej dużo miłości.....
Wczoraj na przykład nie weszła do salonu, nie chciała wyjśc z kuchni, tu sie czuje bezpiecznie.

Posted

Jest cudna i bardzo delikatna :)

... kłopot w tym, że wiele osób, no powiedzy w średnim wieku "plus", nie korzysta z netu. Trudno do nich trafić, nie wiadomo, jak i gdzie ogłaszać kruszynkę, żeby trafiła na odpowiednią spokojną, kulturalną i równie jak ona, delikatną , osobę :/

Posted

dopiero dzisiaj odebrałam wiadomość PW ale widzę, że już zaistniała w necie i ma trochę ogłoszeń i śliczne allegra Isadory :lol: jutro zrobię też i ja ogłoszenia dla Kropci :lol:

Posted

[quote name='paros']dopiero dzisiaj odebrałam wiadomość PW ale widzę, że już zaistniała w necie i ma trochę ogłoszeń i śliczne allegra Isadory :lol: jutro zrobię też i ja ogłoszenia dla Kropci :lol:[/QUOTE]
Baaardzo dziękujemy :)
Na razie cisza w telefonie...................

Posted

[quote name='Ewanka']Jest cudna i bardzo delikatna :)

... kłopot w tym, że wiele osób, no powiedzy w średnim wieku "plus", nie korzysta z netu. Trudno do nich trafić, nie wiadomo, jak i gdzie ogłaszać kruszynkę, żeby trafiła na odpowiednią spokojną, kulturalną i równie jak ona, delikatną , osobę :/[/QUOTE]

dla tych osob, jest prasa i ogloszeenia gazetowe dobra forma naglasniania i szukania... i wogole nie nalezy tracic z oczu tych tradycyjnych mediow, one sprawdzaja sie takze dobrze... szczegolnie wydania sobotnio-niedzielne

Posted

Dzień dobry malutka Kropeczko :)

zaraszam na wierualny spacerek ;)

wybacz, ale straszne rzeczy dzieją się na tym najpiękniejszym ze światów ......

cytuję:
[COLOR=purple]Napisał [B]natalau99[/B] [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/showthread.php?p=17979866#post17979866"][COLOR=purple][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=purple] [/COLOR]
[COLOR=purple]Kochani, sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Bedziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć troche ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Błagam Cię rozsyłaj ten link gdzie sie da ! Tu chodzi o życie wyobraź sobie jagby to ciebie uśpili! ;(([/COLOR]

Posted

Andzike, dziękuję :)

Ania podesłała zdjęcia Kropki panu, który szuka psa dla rodziców. Dom,ogród, państwo po stracie psa......Gotowi przyjechać po Kropidlaka te 100 km.
Umówiliśmy się na telefon w niedzielę.

Posted

[quote name='malagos']Andzike, dziękuję :)

Ania podesłała zdjęcia Kropki panu, który szuka psa dla rodziców. Dom,ogród, państwo po stracie psa......Gotowi przyjechać po Kropidlaka te 100 km.
Umówiliśmy się na telefon w niedzielę.[/QUOTE]

malagos, ty to masz zaczarowany jakis domek, tymczysiki wpadaj do ciebie jak po mydlo... i hyc, hyc juz leca dalej....
tfu, tfu oby tylko nie zapeszyc...