Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sajlana']I chwała bogu....[/QUOTE]

Dzieci bywają różne - nawet moja dzieciolubna sunia niektórym bachorkom z daleka pokazuje kły ;)
Małoletni przychówek w domu może być wspaniałym towarzystwem dla psiaka - pod warunkiem, że zwierzak nie jest prezentem dla dziecka, a ono samo jest normalnie wychowane.

[B]KOOPA !!! HURRA!!![/B]

Posted

Kupalek na dogo to zawsze wielkie wydarzenie.
Jak jedna z dogomaniaczek urodziła maleństwo i wrzucała zdjęcia, to ktoś jej napisał "Wiesz że tu się lubi takie szczególy......Nic tak nie skupia uwagi, jak np, kupale....:smile:"

Posted

[quote name='obraczus87']Ludziom cięzko zrozumieć, że nigdy nie wiadomo co wyrośnie z Kundelka :roll:[/QUOTE]

To prawda, że to zawsze zagadka.

Swoją drogą, może lepiej ze się teraz wycofali, a nie potem wyrzucili malucha, bo zbyt duży urósł :/

Posted

[quote name='sajlana']wizyta odwołana....15 kg to za dużo :-([/QUOTE]
I bardzo dobrze. Lepiej tak, niż dostać zwrot za pół roku.

Oczywiście myśl z odkrojeniem jest cenna, jak się jaja wytnie, będzie mniej :diabloti:

Posted

Trochę szkoda...przyzwyczaiłam się do szkraba i serce mi peknie, jak bede go musiała oddać, jedynie kot sie ucieszy...tak miałabym go niedaleko do kontroli...a tak, co z nim bedzie..? Z drugiej strony wiem, że lepiej teraz odmówic, niż na rok oddac do schroniska

Posted

Ci którym bym go oddała juz dawno zapseni lub zakoceni lub po prostu tak jak ja - nie mogą...biedny maluszek :-(

wczorajsze odrobalanie:
[IMG]http://i42.tinypic.com/6fwl15.jpg[/IMG]

Posted

Może mu pisane mazurskie łąki i kąpiele w jeziorze :)

Jutro wolne, ludzie będą grzebać w necie. Najgorsze, że zadzwoni ktoś jak on już wyjedzie ;)

Posted

sprawy pokomplikowaly sie:(
w ten weekend (wlacznie z piątkiem) pracuje - wlasnie dowiedzialam sie ze zmieniono mi grafik i mam dyzur.
nie mam na to wplywu, a na pracy bardzo mi zalezy, bo sama utrzymuje sie na studiach i nie jest łatwo; nie ma opcji zeby odmowic, bo inaczej moge spodziewac sie ze wiecej dyzurow nie bedzie.
pozostaje przyszla sobota, chyba ze moze ktos bedzie jechal