sajlana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 wcale nie mam dużych łapek.....może długie...ale na pewno wielkiej stopy nie posiadam :cool3: Quote
BasiaD Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nie wiedziałąm że Lucky tak źle się na dogo kojarzy.. ADEK mi się bardzo podoba i chyba pasuje do niego...Ale się cieszę że już bezpieczny...... Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Mój podły plan pozbawienia Sajlany kumpla :) [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mam-3-miesiace-jestem-sliczny-prawie-grzeczny-szukam-domu-W0QQAdIdZ328932915[/url] Quote
Beatrx Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 piękny kruszynek:D i jakie towarzystwo ma Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Beatrx']piękny kruszynek:D i jakie towarzystwo ma[/QUOTE] Kochana zmień na FB tytuł, że mały szuka domu i że jest w Warszawie :) Czy ktoś działa w kierunku sprawdzania DT w Olsztynie? Mort, czy zawożąc psiaka sama sobie popatrzysz? [quote name='mmd']Mój podły plan pozbawienia Sajlany kumpla :) [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mam-3-miesiace-jestem-sliczny-prawie-grzeczny-szukam-domu-W0QQAdIdZ328932915[/url][/QUOTE] Już pierwszy telefon. Źle nie brzmiało, ale do oddania maluszka nie tak prędko ;) Przekierowałam na Sajlanę, jeśli pani zadzwoni to zostanie "dociśnięta" :) Quote
sajlana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 WARSZAWA!!! [IMG]http://i44.tinypic.com/2uivwpy.jpg[/IMG] Quote
malagos Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='mmd']Jakie łapska, jakie łapska? Łapinki cudowne :razz: Santino mówiła, że na jej oko będzie taki przed kolano na cienkich nóżkach. No i wszystkie jamnikowate mają takie spore rączki :)[/QUOTE] A czy ja coś innego sugeruję?............:diabloti: Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Wizyta lustracyjna jutro 18.30 :) Obawiam się jednak, że Sajlana będzie kręcić nosem, bo czemu ma oddawać takiego fajnego kolegę? ;) Quote
Beatrx Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='mmd']Kochana zmień na FB tytuł, że mały szuka domu i że jest w Warszawie :)[/QUOTE] zrobione;) Quote
Andzike Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='mmd']Wizyta lustracyjna jutro 18.30 :) Obawiam się jednak, że Sajlana będzie kręcić nosem, bo czemu ma oddawać takiego fajnego kolegę? ;)[/QUOTE] Wow !!! Ekspresowo!! Super by było gdyby nie trzeba go było wywozić do Olsztyna! :) Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Andzike']Wow !!! Ekspresowo!! Super by było gdyby nie trzeba go było wywozić do Olsztyna! :)[/QUOTE] Możesz chyba iść z Sajlaną, przyznaj, pomiętosiłabyś go, co? ;) Quote
Andzike Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='mmd']Możesz chyba iść z Sajlaną, przyznaj, pomiętosiłabyś go, co? ;)[/QUOTE] Wnioskując z opisu Sajlany mieszkamy w pobliżu siebie ;) Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Beatrx']zrobione;)[/QUOTE] Widziałam, dziękuję :) Coś tam nam ruch zamarł. I co do wizyty to myślę, że młody mógłby iść. Dużo można zobaczyć, jak się potencjalny dom odnosi do psiaka. No i dywan inauguracyjnie musi ktoś osikać, a kto ma to zrobić? Sajlana? ;) Oczywiście o zostawianiu od razu nie ma mowy... Quote
sajlana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ile można pracować, noo.....? [IMG]http://i42.tinypic.com/11i0bid.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='obraczus87']Ja też zachwycona jestem :) !!!![/QUOTE] Ja rowniez i trzymam kciuki za domek, moze maluch nie bedzie musial jechac do Olsztyna:) Quote
Ewanka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Maluch - prawie warszawiak, staż już odbywa ;) Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zajełam się watkiem zaginionej Foczki (która na szczęście jest już bezpieczna, ale nie może wrócić do Ds.. czy ktoś ma wolne miejsce u siebie?:().. Andzike idźcie we dwie na wizyte ;) co dwie głowy to nie jedna :) Quote
Igiełka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='sajlana']Ile można pracować, noo.....? [IMG]http://i42.tinypic.com/11i0bid.jpg[/IMG][/QUOTE] dobra robota Kobiety :multi::lol: o jaką Foczkę chodzi ?- nie znam suni i wątku :roll: Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='sajlana']czemu nie może wrócic do DS??????[/QUOTE] DS - był nieodpowiedzialny, przy[uszczamy, ze sunia zaginęła dużo wcześniej.. nie miala adresatki, była puszczana luzem w krotkim czasie po adopcji i przede wszystkim nie wzięli udziału w poszukiwaniach... powiedzieli, ze wywiesili plakaty na osiedlu, ale osoba odpowiedzialna za psa pojechała tam wczoraj i ani kawałeczka plakatu... Quote
sajlana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 naszemu szkrabowi śni się właśnie, że gdzie biega...a! i zaczał sie przeciągać ;-) Quote
BasiaD Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Oj mruczy to chyba kocio..A nasz maluszek .. no niem mam pojęcia jakie odgłosy może wydawać jak śpi..Ale widać że przeszczęśliwy..Wreszcie skończył się dla niego horror..Teraz jest w ciepełku i na dodatek ma kolegę..Co z tego że rude i kociaste..Ciekawe jak tam się nawzajem kolegują.... Quote
Recommended Posts