Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

1. Dobre macie drewno w lesie, wszystkim smakuje:cool3:
2. Trzeba teraz dla Gacusia zbiory filmowe powiększyć:cool3: . Miodas mały telewidz :loveu:
3. Cudne to było, po co siadać i dawać łapę, jak można gibnąć Argonowi:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
1. Dobre macie drewno w lesie, wszystkim smakuje:cool3:
2. Trzeba teraz dla Gacusia zbiory filmowe powiększyć:cool3: . Miodas mały telewidz :loveu:
3. Cudne to było, po co siadać i dawać łapę, jak można gibnąć Argonowi:evil_lol:

Dokładnie to wszystko ujęłaś :lol:.....ale z tym oglądaniem TV to prawda. Jak wieczorem wielopsy śpią, to mały siedzi i ogląda programy. Lubi kreskówki i niektóre reklamy, tam gdzie mówią wysokim głosem.

Posted

Bila napisał(a):
Menrzuś te twoje filmy świetne są. Rób więcej :multi::multi::multi:

To tylko archiwizowanie taraźniejszości.....nic takiego wielkiego - aktorzy sami grają swoje role :p
A jak z Twoimi fotkami? :razz:

Posted

[quote name='apple']Serce mi się kraje:placz::placz::placz:
http://img266.imageshack.us/img266/192/img0174resizeqn7.jpg
takie cudeńko:loveu: i co nikt jej nie chce? Niemożliwe:shake:

Iv.....no coż to powinna być dla ciebie wskazówka kto jest największą pleciugą na tym watku.....jak ty jestes to ja zawsze mam co nadrabiać:diabloti:

Jestem gwiazdą

no coś Ty :roll: ja jestem taka milczkowata trochę :roll:

Posted

No parę zrobione, beznadziejne nieco, choć mój pies podoba mi się bardzo:evil_lol:. Ale za resztę to siem wezmę póżniej. Nastał czas chałtur:shake::shake: i ciężko. Jeszcze dziś nową grę dostałam:shake::shake:. teraz czynię starania, żeby jednak pójść spać:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Hej, nasza gwiazdo:loveu::loveu::loveu:

oj :oops: ja z tą gwiazdą to tak pod Japcokową, żeby sobie nie myślała, że jest tylko jedyną :cool3:

:loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ooooooo....i zguba się znalazła :lol:

Bry, bry :multi::loveu:

myslałeś, że zginęłam :crazyeye:

tęskniłeś może? :razz: :cool1:

:diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
No parę zrobione, beznadziejne nieco, choć mój pies podoba mi się bardzo:evil_lol:. Ale za resztę to siem wezmę póżniej. Nastał czas chałtur:shake::shake: i ciężko. Jeszcze dziś nową grę dostałam:shake::shake:. teraz czynię starania, żeby jednak pójść spać:evil_lol:

No to śmigaj spać, bo jeszcze zmarszczek dostaniesz :razz:.....jutro też jest dzień. A za niedługo sobie wypoczniesz :p

Posted

Bila napisał(a):

Jak Tobie podobają sie foty Twojego psa to nie mogą być beznadziejne, na pewno są fajnie :loveu:
Grasz w gry komputerowe :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Iv_ napisał(a):
Jak Tobie podobają sie foty Twojego psa to nie mogą być beznadziejne, na pewno są fajnie :loveu:
Grasz w gry komputerowe :crazyeye: :crazyeye:

Gram to może za dużo powiedziane, jest taki typ gier, który bardzo mi się podoba, to niby jest kategoria przygodowe. Moje nie szczęscie polega na tym, ze zaczęłam od najlepszej, jaka jest "Syberia" Sokala i teraz wszystkie inne to już nie to. Dzis dostałam Tunguskę i muszę powiedzieć, że jest niezła, ale najpierw chałturę muszę skończyć:placz:

Posted

Iv_ napisał(a):
myslałeś, że zginęłam :crazyeye:

tęskniłeś może? :razz: :cool1:

:diabloti:

Nooo.....szczekałem na ten excytujący moment Twojego pojawienia się :razz:

Posted

Bila napisał(a):
Gram to może za dużo powiedziane, jest taki typ gier, który bardzo mi się podoba, to niby jest kategoria przygodowe. Moje nie szczęscie polega na tym, ze zaczęłam od najlepszej, jaka jest "Syberia" Sokala i teraz wszystkie inne to już nie to. Dzis dostałam Tunguskę i muszę powiedzieć, że jest niezła, ale najpierw chałturę muszę skończyć:placz:

boszszszsz :-o to Ty jakaś oblatana jesteś w tym temacie :cool3:
ja, jako że jestem typem hazardzisty profilaktycznie w ogóle nie zaczynam żadnych gier na kompie :shake: nawet pasjansa nie układam :evil_lol:
chociaz ostatnio kolega wrobił mnie w taką jedną grę w necie :roll: zarejestrowałam sie, ale ......gram na niego tylko :evil_lol: niech chłopina się cieszy ;)

Posted

Bila napisał(a):
Nigdzie:roll::oops:. Bilbo jakoś ni ma fotobloga

oooooooo :roll: a już myślałam, że tylko ja tych fot nie oglądam :shake: a tu widzę, że nikt nie ogląda :roll:

no to jak Bilba obejrzeć :niewiem: :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nooo.....szczekałem na ten excytujący moment Twojego pojawienia się :razz:

:roll: tak żeś się wyszczekał, że zaniemówiłeś coś na mój widok :roll:

chyba zbyt excytująco weszłam, bo aż Cię widzę dogo wylottało :roll: :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']oooooooo :roll: a już myślałam, że tylko ja tych fot nie oglądam :shake: a tu widzę, że nikt nie ogląda :roll:

no to jak Bilba obejrzeć :niewiem: :roll:
Jak poszukasz, to tu znajdziesz:cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/f622/pagaj-skiper-biszkopt-z-czekolada-17638/index122.html

http://www.dogomania.pl/forum/f622/pagaj-skiper-biszkopt-z-czekolada-17638/index155.html

http://www.dogomania.pl/forum/f622/pagaj-skiper-biszkopt-z-czekolada-17638/index130.html#post2104342

Posted

ło matko :-o to muszę albo miec duzo szczęścia, żeby trafić na jakieś jego zdjęcie na tamtym wątku, albo przejrzeć go od 1-szej strony :placz: a na to potrzeba troche czasu :cool1:
ale prędzej czy później zrobię to :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
ło matko :-o to muszę albo miec duzo szczęścia, żeby trafić na jakieś jego zdjęcie na tamtym wątku, albo przejrzeć go od 1-szej strony :placz: a na to potrzeba troche czasu :cool1:
ale prędzej czy później zrobię to :diabloti:

Ależ cioteczko, ja ci ułatwiłam zadanie:roll:

Posted

Bila napisał(a):
Ależ cioteczko, ja ci ułatwiłam zadanie:roll:

boszszsz widocznie nie umiem skorzystać z tej podpowiedzi :roll: :placz: dla mnie dogo to jeszcze terra incognita :oops: :roll: