Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja się nie pogubiłam :eviltong: ale też muszę iść :roll: niestety czas brać się za to co ciągle odkładało, czyli moje ukochane przedświąteczne sprzątanie :shake: :roll:

Miłego dnia :multi:
Bila :loveu: Iza :loveu: Menrzuś :loveu:
Menrzuś :loveu: Bila :loveu: Iza :loveu:
Iza :loveu: Menrzuś :loveu: Bila :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
A co cię tak rozbawiło, Izuniu:crazyeye::crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wyobrażenie widoku Bilbusia, który z warkotem rzuca się.... Aby wylizać agresora :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Wyobrażenie widoku Bilbusia, który z warkotem rzuca się.... Aby wylizać agresora :evil_lol:

Ty się nie śmiej:shake::shake::shake:, Izunia, on niebezpieczy:shake::shake::shake:. Może zabić, machając ogonem:evil_lol::cool3:.

A kiedyś z moim kolegą tak się witał, tak się witał, że go normalnie łbem w to i owo puknął:oops::oops::oops:. Facio zbladł i dobry kwadrans dochodził do siebie:roll:. Powiedział, że musi se ochraniacze takie specjalne zrobić:-o:cool3::evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Ty się nie śmiej:shake::shake::shake:, Izunia, on niebezpieczy:shake::shake::shake:. Może zabić, machając ogonem:evil_lol::cool3:.

A kiedyś z moim kolegą tak się witał, tak się witał, że go normalnie łbem w to i owo puknął:oops::oops::oops:. Facio zbladł i dobry kwadrans dochodził do siebie:roll:. Powiedział, że musi se ochraniacze takie specjalne zrobić:-o:cool3::evil_lol:

Bosz! To masz rzeczywiście psa- mordercę :evil_lol:

Plemników...

:evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Bosz! To masz rzeczywiście psa- mordercę :evil_lol:

Plemników...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):

No machnięcia ogonem mogą być baaaaardzo niebezpieczne :roll: zabić jak zabić, ale złamać noge to mogą i to przynajmniej w trzech miejscach :evil_lol:;)

Boszszszszseeee a Bilbusiowi nic sie nie stało? :-o Biedak :roll:, powinien teraz tego kolegę witać w chełmie, żeby mu sie łebek nie potłuk zbytnio :p:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
No machnięcia ogonem mogą być baaaaardzo niebezpieczne :roll: zabić jak zabić, ale złamać noge to mogą i to przynajmniej w trzech miejscach :evil_lol:;)

Boszszszszseeee a Bilbusiowi nic sie nie stało? :-o Biedak :roll:, powinien teraz tego kolegę witać w chełmie, żeby mu sie łebek nie potłuk zbytnio :p:diabloti:

Bilbuś tylko się zdziwił, że kolega tak bez entuzjazmu się z nim wita:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Bilbuś tylko się zdziwił, że kolega tak bez entuzjazmu się z nim wita:evil_lol:

Zuch Bilbuś :happy1: a kolega jakiś taki.......niegramotny :roll: mało wyszkolony w funkcjach obronnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Se przyszłam......pogwiazdorzyć:B-fly:

A co se będę żałować!:p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Iv_ miłego dnia:loveu: śliczna, wyjątkowa, miła i kochana Jabłuszkowa :razz:

starałam się chyba nie :roll:
Doceniam starania:loveu:

P.S. nie dodałaś :wyrozumiała
:roll:

Posted

Witam wszystkich.

shirrrapeira napisał(a):
Dostalam prace... i co i firma nie potrzebuje mnie, bo maja swoich pracujacych za bony a ja mam juz umowe zlecenie. Drazni mnie polski balagan.

Shirusiu kope lat... gratuluję pierwszej pracy w życiu. Do tej pory udawało ci się podczepiać pod inne osoby. Umowa zlecenie jest zawzyczaj zawierana na 3 miesiące w celu sprawdzenia pracownika. Potem będziesz miała szkolenie. Zazwyczaj na takich wyjazdach jest mało szkolenia, a dużo picia.

Posted

Emmi napisał(a):
Witam wszystkich.

Shirusiu kope lat... gratuluję pierwszej pracy w życiu. Do tej pory udawało ci się podczepiać pod inne osoby. Umowa zlecenie jest zawzyczaj zawierana na 3 miesiące w celu sprawdzenia pracownika. Potem będziesz miała szkolenie. Zazwyczaj na takich wyjazdach jest mało szkolenia, a dużo picia.

A witam, witam :multi:
Z pierwszym pościkiem u mnie? :crazyeye: wooooooooooow;)

Koleżanka Shirrry? :razz:

Posted

[quote name='apple']

Se przyszłam......pogwiazdorzyć:B-fly:

A co se będę żałować!:p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doceniam starania:loveu:

P.S. nie dodałaś :wyrozumiała:roll:

Ale Ciebie tu przywitały :shake:.......eeeech

Posted

:crazyeye: sam tu siedziesz?

Jak mnie nie ma to taka cisza na wątku jakaś :roll: i co mam poczytac przed spaniem :shake:

Cześć Menrzusu kochany :multi: :loveu: :loveu:
trochę mu posłodzę :cool1: bo taki samotny biedak :placz:

Posted

Bila napisał(a):
Ja Wam tylko kolorowych wpadłam życzyć:loveu::loveu::loveu:, bo chałturzę:placz:

:obrazic: chałurzysz i chałturzysz :roll: i nie masz czasu dla nas :placz:
ale jak skończysz te chałtury to masz nadrobić tu, pamiętaj :mad:

Kolorowych Bilusia :loveu: :loveu:

Posted

Bila napisał(a):
Ja Wam tylko kolorowych wpadłam życzyć:loveu::loveu::loveu:, bo chałturzę:placz:

Nie chałturz tyle, bo nic z hipka nie zostanie :shake:

tęczowych :multi::loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: sam tu siedziesz?

Jak mnie nie ma to taka cisza na wątku jakaś :roll: i co mam poczytac przed sapniem :shake:

Cześć Menrzusu kochany :multi: :loveu: :loveu:
trochę mu posłodzę :cool1: bo taki samotny biedak :placz:
boszsz....mówiłem, że takie wyznania to na PW :mdleje:

Posted

Selket napisał(a):
Cześć :hand: :hand: :hand:

Przyszłam sprawdzić czy radzicie sobie beze mnie..........i sobie radzicie:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

...ale sama widzisz, że cienko :shake:

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']No i? :crazyeye:

i zaraz lece spać :cool1:... proszę poprzykrywać dzieciaczki bo zimno :razz::razz:

Ozzy śpi pod kocykiem ...u nas cały dzień leje deszcz :shake: wcale mnie ta pogoda pozytywnie nie nastraja :shake:

Dobrej :calus: