Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja się nie pogubiłam :eviltong: ale też muszę iść :roll: niestety czas brać się za to co ciągle odkładało, czyli moje ukochane przedświąteczne sprzątanie :shake: :roll: Miłego dnia :multi: Bila :loveu: Iza :loveu: Menrzuś :loveu: Menrzuś :loveu: Bila :loveu: Iza :loveu: Iza :loveu: Menrzuś :loveu: Bila :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iv_ napisał(a):Cześć Cioteczka! :loveu: oj dla mUli i to przed świętami, nie masz litości dla pustej kieszeni :shake: :placz: :placz: Noe bojaj się! Bazar potrwa do końca stycznia! :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):A co cię tak rozbawiło, Izuniu:crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyobrażenie widoku Bilbusia, który z warkotem rzuca się.... Aby wylizać agresora :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja juz sie pogubiłem - idę na spacerki :p Quote
Bila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wyobrażenie widoku Bilbusia, który z warkotem rzuca się.... Aby wylizać agresora :evil_lol: Ty się nie śmiej:shake::shake::shake:, Izunia, on niebezpieczy:shake::shake::shake:. Może zabić, machając ogonem:evil_lol::cool3:. A kiedyś z moim kolegą tak się witał, tak się witał, że go normalnie łbem w to i owo puknął:oops::oops::oops:. Facio zbladł i dobry kwadrans dochodził do siebie:roll:. Powiedział, że musi se ochraniacze takie specjalne zrobić:-o:cool3::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):Ty się nie śmiej:shake::shake::shake:, Izunia, on niebezpieczy:shake::shake::shake:. Może zabić, machając ogonem:evil_lol::cool3:. A kiedyś z moim kolegą tak się witał, tak się witał, że go normalnie łbem w to i owo puknął:oops::oops::oops:. Facio zbladł i dobry kwadrans dochodził do siebie:roll:. Powiedział, że musi se ochraniacze takie specjalne zrobić:-o:cool3::evil_lol: Bosz! To masz rzeczywiście psa- mordercę :evil_lol: Plemników... :evil_lol: Quote
Bila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bosz! To masz rzeczywiście psa- mordercę :evil_lol: Plemników... :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Siem zareklamuję! Serdecznie zapraszam na moje bazarki "na pomoc bokserom"! 100 % satysfakcji! Rzeczy nowe i używane! Pokrywam koszta wysyłki! Wszystko dla mUli książkowych- od Mrożka po Kinga! KUP TERAZ do 31.01.09 Niemowlęcy bazar- dla potrzebujących boksiów KUP TERAZ- przedłużony do 31.12.08 NOWE! http://www.dogomania.pl/forum/f99/ba...1-12-a-123130/ Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):Ty się nie śmiej:shake::shake::shake:, Izunia, on niebezpieczy:shake::shake::shake:. Może zabić, machając ogonem:evil_lol::cool3:. A kiedyś z moim kolegą tak się witał, tak się witał, że go normalnie łbem w to i owo puknął:oops::oops::oops:. Facio zbladł i dobry kwadrans dochodził do siebie:roll:. Powiedział, że musi se ochraniacze takie specjalne zrobić:-o:cool3::evil_lol: No machnięcia ogonem mogą być baaaaardzo niebezpieczne :roll: zabić jak zabić, ale złamać noge to mogą i to przynajmniej w trzech miejscach :evil_lol:;) Boszszszszseeee a Bilbusiowi nic sie nie stało? :-o Biedak :roll:, powinien teraz tego kolegę witać w chełmie, żeby mu sie łebek nie potłuk zbytnio :p:diabloti: Quote
Bila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iv_ napisał(a):No machnięcia ogonem mogą być baaaaardzo niebezpieczne :roll: zabić jak zabić, ale złamać noge to mogą i to przynajmniej w trzech miejscach :evil_lol:;) Boszszszszseeee a Bilbusiowi nic sie nie stało? :-o Biedak :roll:, powinien teraz tego kolegę witać w chełmie, żeby mu sie łebek nie potłuk zbytnio :p:diabloti: Bilbuś tylko się zdziwił, że kolega tak bez entuzjazmu się z nim wita:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):Bilbuś tylko się zdziwił, że kolega tak bez entuzjazmu się z nim wita:evil_lol: Zuch Bilbuś :happy1: a kolega jakiś taki.......niegramotny :roll: mało wyszkolony w funkcjach obronnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Se przyszłam......pogwiazdorzyć:B-fly: A co se będę żałować!:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Iv_ miłego dnia:loveu: śliczna, wyjątkowa, miła i kochana Jabłuszkowa :razz: starałam się chyba nie :roll:Doceniam starania:loveu: P.S. nie dodałaś :wyrozumiała:roll: Quote
Emmi Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witam wszystkich. shirrrapeira napisał(a):Dostalam prace... i co i firma nie potrzebuje mnie, bo maja swoich pracujacych za bony a ja mam juz umowe zlecenie. Drazni mnie polski balagan. Shirusiu kope lat... gratuluję pierwszej pracy w życiu. Do tej pory udawało ci się podczepiać pod inne osoby. Umowa zlecenie jest zawzyczaj zawierana na 3 miesiące w celu sprawdzenia pracownika. Potem będziesz miała szkolenie. Zazwyczaj na takich wyjazdach jest mało szkolenia, a dużo picia. Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Emmi napisał(a):Witam wszystkich. Shirusiu kope lat... gratuluję pierwszej pracy w życiu. Do tej pory udawało ci się podczepiać pod inne osoby. Umowa zlecenie jest zawzyczaj zawierana na 3 miesiące w celu sprawdzenia pracownika. Potem będziesz miała szkolenie. Zazwyczaj na takich wyjazdach jest mało szkolenia, a dużo picia. A witam, witam :multi: Z pierwszym pościkiem u mnie? :crazyeye: wooooooooooow;) Koleżanka Shirrry? :razz: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Se przyszłam......pogwiazdorzyć:B-fly: A co se będę żałować!:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doceniam starania:loveu: P.S. nie dodałaś :wyrozumiała:roll: Ale Ciebie tu przywitały :shake:.......eeeech Quote
Bila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja Wam tylko kolorowych wpadłam życzyć:loveu::loveu::loveu:, bo chałturzę:placz: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :crazyeye: sam tu siedziesz? Jak mnie nie ma to taka cisza na wątku jakaś :roll: i co mam poczytac przed spaniem :shake: Cześć Menrzusu kochany :multi: :loveu: :loveu: trochę mu posłodzę :cool1: bo taki samotny biedak :placz: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):Ja Wam tylko kolorowych wpadłam życzyć:loveu::loveu::loveu:, bo chałturzę:placz: :obrazic: chałurzysz i chałturzysz :roll: i nie masz czasu dla nas :placz: ale jak skończysz te chałtury to masz nadrobić tu, pamiętaj :mad: Kolorowych Bilusia :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cześć :hand: :hand: :hand: Przyszłam sprawdzić czy radzicie sobie beze mnie..........i sobie radzicie:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zajrzałam do Was nocką ciemną :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):Ja Wam tylko kolorowych wpadłam życzyć:loveu::loveu::loveu:, bo chałturzę:placz: Nie chałturz tyle, bo nic z hipka nie zostanie :shake: tęczowych :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: sam tu siedziesz? Jak mnie nie ma to taka cisza na wątku jakaś :roll: i co mam poczytac przed sapniem :shake: Cześć Menrzusu kochany :multi: :loveu: :loveu: trochę mu posłodzę :cool1: bo taki samotny biedak :placz: boszsz....mówiłem, że takie wyznania to na PW :mdleje: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Selket napisał(a):Cześć :hand: :hand: :hand: Przyszłam sprawdzić czy radzicie sobie beze mnie..........i sobie radzicie:placz::placz::placz::placz::placz::placz: ...ale sama widzisz, że cienko :shake: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja']zajrzałam do Was nocką ciemną :razz::razz: No i? :crazyeye: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Menrzuś']No i? :crazyeye: i zaraz lece spać :cool1:... proszę poprzykrywać dzieciaczki bo zimno :razz::razz: Ozzy śpi pod kocykiem ...u nas cały dzień leje deszcz :shake: wcale mnie ta pogoda pozytywnie nie nastraja :shake: Dobrej :calus: Quote
Recommended Posts