Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']jesteś niemiła....ić stąd:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: idem :roll: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Menrzuś napisał(a):A w którą stronę dmuchałaś? Ponoć na Białorusi jest słonecznie :diabloti: Witanko :multi::loveu: Ode mnie w górę i nieco w prawo ;) Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_'] sama sobie pójdę Bossszzz ależ jestem miętka:roll: Nie ić.........zostań......nie płakaj......mimo wszystko i tak cię lubiem:loveu: ale Jabłuszkowa tylko sobie cicho "miałczała", a Ty do niej od razu z faflami :roll::evil_lol: Też to zauwazyłeś?:roll: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']idem :roll: Przestan bo pobrudzisz podłogę:roll: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Menrzuś']ale Jabłuszkowa tylko sobie cicho "miałczała", a Ty do niej od razu z faflami :roll::evil_lol: czasami jest fajnie w mygle posiedzieć ;) ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie lubię mgły i już :shake: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iv_ napisał(a):nooooo wiesz :cool1: jak poczytałam tu gdy weszłam to od razu musiałam Jabłuszkowej "odszczeknąć" żeby zbyt pewnie się tu nie czuła :evil_lol: a o mygle :p nie lubię mgły :shake: bardzo nie lubię :shake: ale Jabłuszkowa tylko sobie cicho "miałczała", a Ty do niej od razu z faflami :roll::evil_lol: czasami jest fajnie w mygle posiedzieć ;) Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Bossszzz ależ jestem miętka:roll: Nie ić.........zostań......nie płakaj......mimo wszystko i tak cię lubiem:loveu: Też to zauwazyłeś?:roll: :cool1: no teraz to jesteś prawdziwa gwiazda o wielkim serduchu :multi: ja też Cię lubiem :loveu: niczego nie zuważył :shake: bo nie było co zauważać Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Przestan bo pobrudzisz podłogę:roll: pożyczysz tego mopka co masz? :razz: to potem posprzątam :roll: :cool3: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']:cool1: no teraz to jesteś prawdziwa gwiazda o wielkim serduchu :multi: ja też Cię lubiem :loveu: niczego nie zuważył :shake: bo nie było co zauważać I wszystko jasne;):loveu: taaaaaaa teraz tuszuje:evil_lol: Dobra- kochani......Uciekam do Biedronki:evil_lol:......wpadnę z pracy.....Paaaaaaaaaaa:loveu: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Menrzuś']...fafle, czy miałczenie? :razz:No fafle oczywiście:roll: pożyczysz tego mopka co masz? :razz: to potem posprzątam :roll: :cool3:Ino potem oddaj:roll: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):Cześć gaduły, Iv, dlaczego ślochasz???? Kto ciem skrzywdził???? Napuścimy na niego Bilbusia:evil_lol: Cześć Bila :loveu: oj płakam bo nooooooo.........oj kurcze no jakby to powiedzieć, żeby nie skłamać, a zbytnio się nie oczernić :hmmmm: nooooooooo trochę byłam zaczepliwa w stosunku do Jabłuszkowej :oops: chyba trochę za bardzo nooooooooo i musiałam jakoś to zatuszować, więc wzięłam na łzy i szloch :roll: :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jbk napisał(a):Ode mnie w górę i nieco w prawo ;) To chyba rzuciło Tobą za bardzo w prawo :diabloti: Quote
Bila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cześć gaduły, Iv, dlaczego ślochasz???? Kto ciem skrzywdził???? Napuścimy na niego Bilbusia:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']No fafle oczywiście:roll: Ino potem oddaj:roll: nie miołczenie oczywiście oddam oddam :multi: dziękuję pięknie za pożyczkę :razz: jednak jesteś OK! istotka :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple'] Też to zauwazyłeś?:roll: ...fafle, czy miałczenie? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Przestan bo pobrudzisz podłogę:roll: Bosz! Od ran atrzeba z mietłą latać! Doooooooooooooooooberek! :loveu: Szukuję nowy bazar- dla mUli książkowych :cool3: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bosz! Od ran atrzeba z mietłą latać! Doooooooooooooooooberek! :loveu: Szukuję nowy bazar- dla mUli książkowych :cool3: Cześć Cioteczka! :loveu: oj dla mUli i to przed świętami, nie masz litości dla pustej kieszeni :shake: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie lubię mgły i już :shake: optymistycznie trzeba patrzeć.......mygła jest faaaaajna (i od razu jest lepiej) Quote
Iza i Avanti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):Cześć gaduły, Iv, dlaczego ślochasz???? Kto ciem skrzywdził???? Napuścimy na niego Bilbusia:evil_lol: Buuuuuuuuuuuhahahahahah! Bila! Przestań! Bo siem posikam! Bilbusia! Napuścimy! Iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pr! Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']I wszystko jasne;):loveu: taaaaaaa teraz tuszuje:evil_lol: Dobra- kochani......Uciekam do Biedronki:evil_lol:......wpadnę z pracy.....Paaaaaaaaaaa:loveu: Miłegoooooo :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Menrzuś napisał(a):optymistycznie trzeba patrzeć.......mygła jest faaaaajna (i od razu jest lepiej) Taaaaaaaaaaaaaaa... Fajna...... We mgle można: - fajnie auto rozdu..ć - fajnie w łep dostać - fajnie psa zgubić... Taaaaaaaaaaaaaaaaaa... Mgła jest fajna... Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple'] Dobra- kochani......Uciekam do Biedronki:evil_lol:......wpadnę z pracy.....Paaaaaaaaaaa:loveu: miłego dnia:loveu: śliczna, wyjątkowa, miła i kochana Jabłuszkowa :razz: starałam się chyba nie :roll: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bila napisał(a):Cześć gaduły, Iv, dlaczego ślochasz???? Kto ciem skrzywdził???? Napuścimy na niego Bilbusia:evil_lol: Boszsz.....co tu się robi :crazyeye:....a tak było miło :shake: :evil_lol: Quote
Bila Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Buuuuuuuuuuuhahahahahah! Bila! Przestań! Bo siem posikam! Bilbusia! Napuścimy! Iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pr! A co cię tak rozbawiło, Izuniu:crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Noe bojaj się! Bazar potrwa do końca stycznia! :cool3: ufffffff to już mi od razu lepiej :multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts