Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Nie!....Będe miała! W święta będzie więcej czasu to sformatuje kompa;) A wtedy to poproszę najśmieszniejszy i najgłośniejszy filmik:evil_lol:

Ale ja.....jak na gwiazdę przystało....jestem wyjatkiem......i jestem WYPASIONA SZPROTKA:evil_lol:
No nie wiem czy formatowanie Ci pomoże na to.....ale próbuj ;)
Nawet biedactwo, nie możesz usłyszeć jaki film Gacek oglądał :shake:

.....to prawie już jak sardynka :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Zobaczyć to możesz parę stron wstecz......gorzej z usłyszeniem :-(

Nooooooo.....makrela ma super miĄsko :razz::evil_lol:
Obejrze sobie chociaż i zadziałam wyobraźnią....bedzie lepiej niż w oryginale:evil_lol:

No ba! :p

Posted

[quote name='apple']Pffff! Ja nie myśle

Tak publicznie do tego się przyznajesz eeeeeee yyyyyy noooooooo:roll::roll:
Trzeba było nie mówić, może nikt by nie zauważył i myślał, że jednak myśląca jesteś kobita :roll:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

jbk napisał(a):
Nie będę się Wam tu wbijać między wódkę za zakąskę, zapytam coś tylko:

MENRZUSIU! Masz już to słońce? Wczoraj tak dmuchnęłam, że u nas biało i leje i zapowiadają cały tydzień tak, to już chyba poszło słońce gdzie należy? Sprawdzę jeszcze u Eff, czy nie śmignęła znowu.....

A w którą stronę dmuchałaś? Ponoć na Białorusi jest słonecznie :diabloti:

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple']nawet nie strasz......ja bardzo chcę zobaczyć ten film:placz:

Dążę do makreli:razz::diabloti:
Zobaczyć to możesz parę stron wstecz......gorzej z usłyszeniem :-(

Nooooooo.....makrela ma super miĄsko :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ale ja.....jak na gwiazdę przystało....jestem wyjatkiem......i jestem WYPASIONA SZPROTKA:evil_lol:

to okazuje się, że Ty jesteś gwiazdą wsród Szprotek :crazyeye::multi:
a więc ja jestem jedyną, wyjątkową i niepowtarzalną kobiecą gwiazdą :cool1::multi: :multi: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_'] to okazuje się, że Ty jesteś gwiazdą wsród Szprotek :crazyeye::multi:
a więc ja jestem jedyną, wyjątkową i niepowtarzalną kobiecą gwiazdą :cool1::multi: :multi: :cool3: :evil_lol:
Kochana ja jestem gwiazdą w każdym gatunku...i to nie podlega najmniejszej dyskusji:p

Prawda Menrzusiu?:razz::diabloti:

Posted

[quote name='apple']Kochana ja jestem gwiazdą w każdym gatunku...i to nie podlega najmniejszej dyskusji:p

taaaaaa:roll: mam pewne wątpliwości co do tego po przeczytaniu dzisiejszych Twoich wypowiedzi :shake:

musisz się u Menrzusia upewniać? :eviltong: i szukac potwierdzenia? :roll:
pfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Posted

[quote name='apple']
Obejrze sobie chociaż i zadziałam wyobraźnią....bedzie lepiej niż w oryginale:evil_lol:

No ba! :p
Bez audio to jest raczej monotonny filmik :shake:

:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nareszcie.....bo się nie mogłem doczekać :roll:

Bryyyyyyyyyyyy :multi::loveu:

Deszczyku na szczęście u mnie nie ma - tylko tak biało......kołderkowo jakby :p

mmmmmmmmmm:p

Biało :crazyeye: to masz znowu śnieg :evil_lol: i pewnie psiaki się ucieszyły:razz:
A jak Twój dupalon? nie walnąłeś gdzieś na tym śniegu?;)

Posted

[quote name='Iv_']taaaaaa:roll: mam pewne wątpliwości co do tego po przeczytaniu dzisiejszych Twoich wypowiedzi :shake:

musisz się u Menrzusia upewniać? :eviltong: i szukac potwierdzenia? :roll:
pfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy A co Ciebie tak niby zaniepokoiło:roll:

No pewnie że muszę....w końcu baba ze mnie z krwi i kości:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Wygodniej będzie odpowiedzieć na PW :diabloti:

:shake: tak tak myśle, łatwiej łyknie prawdę jak nie będzie publicznie podana :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Dzień dobry :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu:

w ten pochmurny deszczowy dzień :roll:
Nareszcie.....bo się nie mogłem doczekać :roll:

Bryyyyyyyyyyyy :multi::loveu:

Deszczyku na szczęście u mnie nie ma - tylko tak biało......kołderkowo jakby :p

Posted

[quote name='apple']A co Ciebie tak niby zaniepokoiło:roll:

No pewnie że muszę....w końcu baba ze mnie z krwi i kości:diabloti:

oj :roll: no takie jakieś masz dziś wypowiedzi, które nie najlepiej brzmią dla samej Ciebie :roll: :shake:

ostatnio mówiłaś żeś SZPROTKA :crazyeye: i to WYPASIONA:multi: :diabloti: :diabloti:

ale jadem od rana tu rzucam, boszszszsz chyba mnie znienawidzi przed Świętami :roll: :roll:

Posted

[quote name='Iv_']:shake: tak tak myśle, łatwiej łyknie prawdę jak nie będzie publicznie podana :evil_lol:
ZoUza z Ciebie....ale wybaczam Ci......zadaje sobie sprawę co zazdrość robi z człowiek:diabloti:

Stchórzyłeś:obrazic:

To chociaż zabier tą agresorkę Iv....jakoś mi dzisiaj dokucza......zazdrasza chyba:roll:

Posted

[quote name='apple']Kochana ja jestem gwiazdą w każdym gatunku...i to nie podlega najmniejszej dyskusji:p

Posted

Menrzuś napisał(a):
.....bo szczekam i szczekam, a Ty sobie z Jabłuszkową pytlujesz :eviltong:

....o mygle mówiłem :roll:

nooooo wiesz :cool1: jak poczytałam tu gdy weszłam to od razu musiałam Jabłuszkowej "odszczeknąć" żeby zbyt pewnie się tu nie czuła :evil_lol:

a o mygle :p nie lubię mgły :shake: bardzo nie lubię :shake:

Posted

[quote name='Iv_']oj :roll: no takie jakieś masz dziś wypowiedzi, które nie najlepiej brzmią dla samej Ciebie :roll: :shake:

ostatnio mówiłaś żeś SZPROTKA :crazyeye: i to WYPASIONA:multi: :diabloti: :diabloti:

ale jadem od rana tu rzucam, boszszszsz chyba mnie znienawidzi przed Świętami :roll: :roll:
Eeeee tam nienajlepiej;) Trzeba miec do siebie dystans:evil_lol:

A co złego widzisz w SZPROTCE i to WYPASIONEJ:roll:

No nie wiem.....zastanowię się jeszcze:obrazic:

Posted

Iv_ napisał(a):
mmmmmmmmmm:p

Biało :crazyeye: to masz znowu śnieg :evil_lol: i pewnie psiaki się ucieszyły:razz:
A jak Twój dupalon? nie walnąłeś gdzieś na tym śniegu?;)

.....bo szczekam i szczekam, a Ty sobie z Jabłuszkową pytlujesz :eviltong:

....o mygle mówiłem :roll:

Posted

[quote name='Iv_']nooooo wiesz :cool1: jak poczytałam tu gdy weszłam to od razu musiałam Jabłuszkowej "odszczeknąć" żeby zbyt pewnie się tu nie czuła :evil_lol:

a o mygle :p nie lubię mgły :shake: bardzo nie lubię :shake:jesteś niemiła....ić stąd:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']ZoUza z Ciebie....ale wybaczam Ci......zadaje sobie sprawę co zazdrość robi z człowiek:diabloti:

Stchórzyłeś:obrazic:

To chociaż zabier tą agresorkę Iv....jakoś mi dzisiaj dokucza......zazdrasza chyba:roll:

sama sobie pójdę