Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Nie!....Będe miała! W święta będzie więcej czasu to sformatuje kompa;) A wtedy to poproszę najśmieszniejszy i najgłośniejszy filmik:evil_lol: Ale ja.....jak na gwiazdę przystało....jestem wyjatkiem......i jestem WYPASIONA SZPROTKA:evil_lol: No nie wiem czy formatowanie Ci pomoże na to.....ale próbuj ;) Nawet biedactwo, nie możesz usłyszeć jaki film Gacek oglądał :shake: .....to prawie już jak sardynka :diabloti: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Zobaczyć to możesz parę stron wstecz......gorzej z usłyszeniem :-( Nooooooo.....makrela ma super miĄsko :razz::evil_lol: Obejrze sobie chociaż i zadziałam wyobraźnią....bedzie lepiej niż w oryginale:evil_lol: No ba! :p Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Pffff! Ja nie myśle Tak publicznie do tego się przyznajesz eeeeeee yyyyyy noooooooo:roll::roll: Trzeba było nie mówić, może nikt by nie zauważył i myślał, że jednak myśląca jesteś kobita :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jbk napisał(a):Nie będę się Wam tu wbijać między wódkę za zakąskę, zapytam coś tylko: MENRZUSIU! Masz już to słońce? Wczoraj tak dmuchnęłam, że u nas biało i leje i zapowiadają cały tydzień tak, to już chyba poszło słońce gdzie należy? Sprawdzę jeszcze u Eff, czy nie śmignęła znowu..... A w którą stronę dmuchałaś? Ponoć na Białorusi jest słonecznie :diabloti: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']nawet nie strasz......ja bardzo chcę zobaczyć ten film:placz: Dążę do makreli:razz::diabloti: Zobaczyć to możesz parę stron wstecz......gorzej z usłyszeniem :-( Nooooooo.....makrela ma super miĄsko :razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Ale ja.....jak na gwiazdę przystało....jestem wyjatkiem......i jestem WYPASIONA SZPROTKA:evil_lol: to okazuje się, że Ty jesteś gwiazdą wsród Szprotek :crazyeye::multi: a więc ja jestem jedyną, wyjątkową i niepowtarzalną kobiecą gwiazdą :cool1::multi: :multi: :cool3: :evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_'] to okazuje się, że Ty jesteś gwiazdą wsród Szprotek :crazyeye::multi: a więc ja jestem jedyną, wyjątkową i niepowtarzalną kobiecą gwiazdą :cool1::multi: :multi: :cool3: :evil_lol: Kochana ja jestem gwiazdą w każdym gatunku...i to nie podlega najmniejszej dyskusji:p Prawda Menrzusiu?:razz::diabloti: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Bez audio to jest raczej monotonny filmik :shake: :diabloti: Ehhhhhhhhhhhhhhh do doopy:roll: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dzień dobry :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: w ten pochmurny deszczowy dzień :roll: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Kochana ja jestem gwiazdą w każdym gatunku...i to nie podlega najmniejszej dyskusji:p Prawda Menrzusiu?:razz::diabloti: taaaaaa:roll: mam pewne wątpliwości co do tego po przeczytaniu dzisiejszych Twoich wypowiedzi :shake: musisz się u Menrzusia upewniać? :eviltong: i szukac potwierdzenia? :roll: pfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple'] Obejrze sobie chociaż i zadziałam wyobraźnią....bedzie lepiej niż w oryginale:evil_lol: No ba! :p Bez audio to jest raczej monotonny filmik :shake: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Nareszcie.....bo się nie mogłem doczekać :roll: Bryyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Deszczyku na szczęście u mnie nie ma - tylko tak biało......kołderkowo jakby :p mmmmmmmmmm:p Biało :crazyeye: to masz znowu śnieg :evil_lol: i pewnie psiaki się ucieszyły:razz: A jak Twój dupalon? nie walnąłeś gdzieś na tym śniegu?;) Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']taaaaaa:roll: mam pewne wątpliwości co do tego po przeczytaniu dzisiejszych Twoich wypowiedzi :shake: musisz się u Menrzusia upewniać? :eviltong: i szukac potwierdzenia? :roll: pfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy A co Ciebie tak niby zaniepokoiło:roll: No pewnie że muszę....w końcu baba ze mnie z krwi i kości:diabloti: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Wygodniej będzie odpowiedzieć na PW :diabloti: :shake: tak tak myśle, łatwiej łyknie prawdę jak nie będzie publicznie podana :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']Dzień dobry :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: w ten pochmurny deszczowy dzień :roll: Nareszcie.....bo się nie mogłem doczekać :roll: Bryyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Deszczyku na szczęście u mnie nie ma - tylko tak biało......kołderkowo jakby :p Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']A co Ciebie tak niby zaniepokoiło:roll: No pewnie że muszę....w końcu baba ze mnie z krwi i kości:diabloti: oj :roll: no takie jakieś masz dziś wypowiedzi, które nie najlepiej brzmią dla samej Ciebie :roll: :shake: ostatnio mówiłaś żeś SZPROTKA :crazyeye: i to WYPASIONA:multi: :diabloti: :diabloti: ale jadem od rana tu rzucam, boszszszsz chyba mnie znienawidzi przed Świętami :roll: :roll: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']:shake: tak tak myśle, łatwiej łyknie prawdę jak nie będzie publicznie podana :evil_lol: ZoUza z Ciebie....ale wybaczam Ci......zadaje sobie sprawę co zazdrość robi z człowiek:diabloti: Wygodniej będzie odpowiedzieć na PW :diabloti:Stchórzyłeś:obrazic: To chociaż zabier tą agresorkę Iv....jakoś mi dzisiaj dokucza......zazdrasza chyba:roll: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Kochana ja jestem gwiazdą w każdym gatunku...i to nie podlega najmniejszej dyskusji:p Prawda Menrzusiu?:razz::diabloti: Wygodniej będzie odpowiedzieć na PW :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Menrzuś napisał(a):.....bo szczekam i szczekam, a Ty sobie z Jabłuszkową pytlujesz :eviltong: ....o mygle mówiłem :roll: nooooo wiesz :cool1: jak poczytałam tu gdy weszłam to od razu musiałam Jabłuszkowej "odszczeknąć" żeby zbyt pewnie się tu nie czuła :evil_lol: a o mygle :p nie lubię mgły :shake: bardzo nie lubię :shake: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Ehhhhhhhhhhhhhhh do doopy:roll: Sama widzisz :placz: Tak więc musisz szybko się naprawić :p Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']oj :roll: no takie jakieś masz dziś wypowiedzi, które nie najlepiej brzmią dla samej Ciebie :roll: :shake: ostatnio mówiłaś żeś SZPROTKA :crazyeye: i to WYPASIONA:multi: :diabloti: :diabloti: ale jadem od rana tu rzucam, boszszszsz chyba mnie znienawidzi przed Świętami :roll: :roll: Eeeee tam nienajlepiej;) Trzeba miec do siebie dystans:evil_lol: A co złego widzisz w SZPROTCE i to WYPASIONEJ:roll: No nie wiem.....zastanowię się jeszcze:obrazic: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iv_ napisał(a):mmmmmmmmmm:p Biało :crazyeye: to masz znowu śnieg :evil_lol: i pewnie psiaki się ucieszyły:razz: A jak Twój dupalon? nie walnąłeś gdzieś na tym śniegu?;) .....bo szczekam i szczekam, a Ty sobie z Jabłuszkową pytlujesz :eviltong: ....o mygle mówiłem :roll: Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iv_']nooooo wiesz :cool1: jak poczytałam tu gdy weszłam to od razu musiałam Jabłuszkowej "odszczeknąć" żeby zbyt pewnie się tu nie czuła :evil_lol: a o mygle :p nie lubię mgły :shake: bardzo nie lubię :shake:jesteś niemiła....ić stąd:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Iv_ napisał(a)::shake: tak tak myśle, łatwiej łyknie prawdę jak nie będzie publicznie podana :evil_lol: Wy to musicie, bo się udusicie :roflt: Quote
Iv_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']ZoUza z Ciebie....ale wybaczam Ci......zadaje sobie sprawę co zazdrość robi z człowiek:diabloti: Stchórzyłeś:obrazic: To chociaż zabier tą agresorkę Iv....jakoś mi dzisiaj dokucza......zazdrasza chyba:roll: sama sobie pójdę Quote
Recommended Posts