apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']To bijemy pokłony :mdleje::mdleje::mdleje:To są omdlenia:evil_lol:....kolejny etap wtajemniczenia......a pokłony to wygladaja tak::modla::modla::modla: Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']To są omdlenia:evil_lol:....kolejny etap wtajemniczenia......a pokłony to wygladaja tak::modla::modla::modla: Tak myślałam, że pochrzanię te emoty, hehe, nie używam ich za często :) Ale nauczę się :) TAK WIĘC: :modla::modla::modla: Swoją drogą, czytając opisy emotek doszłam do wniosku, że chyba lepiej mdleć niż się modlić ;) HEHE :diabloti: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']Tak myślałam, że pochrzanię te emoty, hehe, nie używam ich za często :) Ale nauczę się :) TAK WIĘC: :modla::modla::modla: Swoją drogą, czytając opisy emotek doszłam do wniosku, że chyba lepiej mdleć niż się modlić ;) HEHE :diabloti: Idolka woli żebys sie modliła:diabloti: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Ptasiorki! Pokażę Wam boksie, który skradł me serce.... :placz: Bokser Dakar - skatowany, zostawiony na śmierć! (507602820) - Aukcje internetowe Allegro :placz:eeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh:roll: No i co teraz?:roll: Skradł on Izy serce:roll: Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Idolka woli żebys sie modliła:diabloti: O PANI MA.... :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Menrzusiu! Ptasiorki! Pokażę Wam boksie, który skradł me serce.... :placz: Bokser Dakar - skatowany, zostawiony na śmierć! (507602820) - Aukcje internetowe Allegro :placz: Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Ptasiorki! Pokażę Wam boksie, który skradł me serce.... :placz: Bokser Dakar - skatowany, zostawiony na śmierć! (507602820) - Aukcje internetowe Allegro :placz: Pies jest cudowny, a człowieka, który go skrzywdził, potrafiłabym rozerwać gołymi rękami....... Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Hahahahahaha patrzcie co znalazłam......tak na poprawę humoru:evil_lol: Mozg kobiety Quote
Bila Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kuna:-o:-o:crazyeye::crazyeye:, ile w tym naszym mózgu się dzieje:roll::roll::cool3:. Cześć ciotki i wujaszku, cześć wujaszku i ciotki:evil_lol::loveu::multi: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Bila']Kuna:-o:-o:crazyeye::crazyeye:, ile w tym naszym mózgu się dzieje:roll::roll::cool3:. Cześć ciotki i wujaszku, cześć wujaszku i ciotki:evil_lol::loveu::multi:Ale przesunęłas sobie na dół strony?:razz: Quote
Bila Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Przesunełam, dlatego tak podziwiwam:evil_lol: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Bila']Przesunełam, dlatego tak podziwiwam:evil_lol:Aha:roll:.....mnie tez to fascynuje:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Hahahahahaha patrzcie co znalazłam......tak na poprawę humoru:evil_lol: Mozg kobiety Jak tak patrzę na ten "mózg kobiecy", to coraz bardziej się uświadczam w mniemaniu, że Kopernik na prawdę była kobietą :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Ptasiorki! Pokażę Wam boksie, który skradł me serce.... :placz: Bokser Dakar - skatowany, zostawiony na śmierć! (507602820) - Aukcje internetowe Allegro :placz: Czytałem już o nim Izuś :shake:...... Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bila napisał(a):Kuna:-o:-o:crazyeye::crazyeye:, ile w tym naszym mózgu się dzieje:roll::roll::cool3:. Cześć ciotki i wujaszku, cześć wujaszku i ciotki:evil_lol::loveu::multi: Mimo, że pierwszy to jednak drugi :placz::placz: :evil_lol: Czeeeeee Bilaaaaaa :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Ty wpadłes a ja muszę znikać:placz: Do jutra Paaaaaaaaaa! Ja wpadłem? :shocked!:......łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :eek2: Paaaaaaaaaaaa :loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Alicja']nie dość że 4 strony zaległości i czytanie w poprzek i wspak :razz::razz: to jeszcze idole i fanki jakieś się porobiły :razz::razz: Ja sam nie rozumiem.....żeby to jeszcze moje fanki :shake: Coraz trudniej się czyta te wymieszane posty :roll: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ty wpadłes a ja muszę znikać:placz: Do jutra Paaaaaaaaaa! Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale to wina Jabłkowej.....ja powiedziałem, że na śliskim chodniku mój doopalon sięgnął bruku, a ta od razu mi przodami po oczach :crazyeye: nie dość że 4 strony zaległości i czytanie w poprzek i wspak :razz::razz: to jeszcze idole i fanki jakieś się porobiły :razz::razz: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A ja na wieczór spieszę się Wam donieść, że Dakar ma swój dom\! Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja na wieczór spieszę się Wam donieść, że Dakar ma swój dom\! konkrety Ciotka ...pisaj konkrety :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A ja na wieczór spieszę się Wam donieść, że Dakar ma swój dom\! Dobra wiadomość :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Cisza nastała, to sobie spokojnie fotki wkleję :p Znowu spotkanie z pieskiem niewidzącej dziewczynki. Bella uwielbia Gacorka :lol: Oryginalna figura Gackowa :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :crazyeye: ale piękny chłopak.........:loveu: http://img510.imageshack.us/img510/4036/obraz478fa4.jpg Quote
Recommended Posts