Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a):Ano trzeba będzie się zaopatrzyć w jakiś boksiowy kalendarz - ostatecznie to już u mnie tradycja ;) :cool3: ja już się zaopatrzyłam :multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Alicja']wstanąwszy ....... Dzieńdobereczek :multi::multi::multi: ....to i tak dobrze - ja zwlekwszy :evil_lol:.....ale kawusia z ptasim robi zawsze cuda :lol: Witanko poranne :multi: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dzień Dobry Wszystkim :multi: Ala :loveu: Jabłuszkowa :loveu: Menrzuś :loveu: ..........i Bila też, jak się zjawi :cool3: :loveu: i tym sposobem Menrzuś nie jest na końcu, a więc nie ma powodu do płaczu :evil_lol: :eviltong: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a):Bry, bry :multi::loveu:......zdecydowanie lepiej to wygląda ;) :cool1: ale sobie wymyśliłam cwaniacko :cool3: blondynka - a myśli :multi: :p Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple']Od razu lepiej:p Doberek:loveu: No maaaaasz :p Jak zdrówko? :razz:.......czemu fot nie ma?:razz: Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Menrzuś']No maaaaasz :p Jak zdrówko? :razz:.......czemu fot nie ma?:razz: Aaaaaaaa po japońsku :jako tako:evil_lol: Jakich fot?:roll: Nie wiem o czym mówisz?:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Iv_ Dzień Dobry Wszystkim :multi: Ala :loveu: Jabłuszkowa :loveu: Menrzuś :loveu: ..........i Bila też, jak się zjawi :cool3: :loveu: i tym sposobem Menrzuś nie jest na końcu, a więc nie ma powodu do płaczu :evil_lol: :eviltong:Witaj Iv:multi:................a co ty się tak tym marudą przejmujesz:razz::diabloti: Jako mężczyzna powinien panie przodem puszczać:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Iv_']Dzień Dobry Wszystkim :multi: Ala :loveu: Jabłuszkowa :loveu: Menrzuś :loveu: ..........i Bila też, jak się zjawi :cool3: :loveu: i tym sposobem Menrzuś nie jest na końcu, a więc nie ma powodu do płaczu :evil_lol: :eviltong: Bry, bry :multi::loveu:......zdecydowanie lepiej to wygląda ;) Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Iv_ napisał(a)::cool1: ale sobie wymyśliłam cwaniacko :cool3: blondynka - a myśli :multi: :p Ano zdarza się i tak :evil_lol: Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Buhahahahah poczekajcie pokaże wam co Ala robi jak mamunia klika:evil_lol: Ręce i cycki mi opadły:mdleje: ale nie moge przestać sie smiać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Menrzuś']I jeszcze powiedz,że masz skośne oczy :eviltong: No taaaaak...jeszcze się nie obudziła :shake:.....KOGUTKA!!!!!! :multi::evil_lol: Dobrze, że w ogóle gospodarza zauważacie :eviltong::p Ke? No teraz to już wcale ni kumam.....mów po naszemu:roll::evil_lol: No przeca zauważamy....na koncu:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple']Aaaaaaaa po japońsku :jako tako:evil_lol: Jakich fot?:roll: Nie wiem o czym mówisz?:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jeszcze powiedz,że masz skośne oczy :eviltong: No taaaaak...jeszcze się nie obudziła :shake:.....KOGUTKA!!!!!! :multi::evil_lol: Witaj Iv:multi:................a co ty się tak tym marudą przejmujesz:razz::diabloti: Jako mężczyzna powinien panie przodem puszczać:evil_lol: Dobrze, że w ogóle gospodarza zauważacie :eviltong::p Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Selket']CZeść:-( A tobie co?:crazyeye: Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciekawy jestem jednego i drugiego widoku :diabloti:Ha Ha Ha.............nie śmiał byś sie jakbyś musiał z tym porządek zrobić......moge u ciebie pare prywatnych fot wstawic?:razz: Quote
Selket Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a):SZeść :multi: Co taka nijaka jesteś? :shake: Bo ktoś mi zrobił mi coś:-( I mi teraz psykro:-( Włamali mi się do autka:-( Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Selket napisał(a):CZeść:-( SZeść :multi: Co taka nijaka jesteś? :shake: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a):I jeszcze powiedz,że masz skośne oczy :eviltong: No taaaaak...jeszcze się nie obudziła :shake:.....KOGUTKA!!!!!! :multi::evil_lol: Dobrze, że w ogóle gospodarza zauważacie :eviltong::p :eviltong: trudno nie zauważyć, jak ciągle albo ryczy, albo pyskuje :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple']Buhahahahah poczekajcie pokaże wam co Ala robi jak mamunia klika:evil_lol: Ręce i cycki mi opadły:mdleje: ale nie moge przestać sie smiać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawy jestem jednego i drugiego widoku :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Selket napisał(a):CZeść:-( Będzie dobrze Selkeciku :glaszcze: :calus: Cześć :loveu: :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :razz::razz:będziecie dopieszczać Rodzynka :roll:....a co na to Alfa :razz::razz: A ja mam totalnego lenia :roll:.....a do zrobienia Kronika Przedszkolna na poniedziałek :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Iv_ napisał(a)::eviltong: trudno nie zauważyć, jak ciągle albo ryczy, albo pyskuje :eviltong: :evil_lol: :diabloti: A normalnej rozmowy to juz nie zauważasz? :roll::shake: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple'] Witaj Iv:multi:................a co ty się tak tym marudą przejmujesz:razz::diabloti: Jako mężczyzna powinien panie przodem puszczać:evil_lol: :roll: oj wiesz, jako Rodzynka, trzeba go czasem dopieścić ;) :evil_lol: :razz: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a):A normalnej rozmowy to juz nie zauważasz? :roll::shake: :eviltong: zauważam w międzyczasie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple']Ke? No teraz to już wcale ni kumam.....mów po naszemu:roll::evil_lol: No przeca zauważamy....na koncu:diabloti: Biedne, niekumkające Jabłuszko :glaszcze:.......:evil_lol: :modla:....dzięki CUś mi się mysza psuje :placz: Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedne, niekumkające Jabłuszko :glaszcze:.......:evil_lol: :modla:....dzięki CUś mi się mysza psuje :placz:Ty sie nie smiej...to już chyba demencja starcza:roll::evil_lol: Ojj no dziękuj tak bardzo...wstawaj z kolanów bo cię artretyzm chwyci:diabloti: Mysza? Napraw! Szybko!!!:roll: A teraz..............Co robi Ala jak mama klika?:razz: :mdleje:Nawet dywan pobrudziła.....apokalipsa:evil_lol: Quote
Recommended Posts