Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MORZE, PLAŻA, ekstar:multi::multi::multi::multi:, JA CHCE NAD MORZEEEEEEEE!!!!!
[quote name='Asior']ooo przepraszam ASIORKA JEST caaaały CZAS...WEHIKUŁ??? MÓWISZ-MASZ!!!
LECI DO CIEBIE ;)[/quote]
Asiorku kochany, dziękuję za podwózkę, już dotarłam do domku:multi::multi:

a tak wogóle przyszłam się pochwalić tym co dziś wymodziłam:p [URL]http://img167.imageshack.us/img167/6336/imbirwalentynkamxw6.jpg[/URL]
karteczka przygotowana na aukcje, wątek u mnie w podpisie

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

a widzisz, czyli też masz swoje wątki:evil_lol:

a ja się zastanawiam ile bedzie można przyznać punktów w głosowaniu, bo sie nie moge zdecydować na 1 karteczkę i wolałabym móc przyznać kilka punktów:roll:

Posted

nie na wszystkich wątkach tak szybko przybywa postów, więc większość jest do opanowania. Ale jak nas dłużej nie ma to się już do nas tłumy dobijają:evil_lol: dzisiaj nie było nas kilka godzin, a co weszłąm na którąś galerykę (nie mówiąc już o naszej) to słyszałam (czytałam), że się obijamy i napewno robimy walentynkę:evil_lol:
w sumie dogo, to jedna wielka rodzina i ja lubię tu wpadać, zawsze się coś dzieje

Posted

Dogo to raczej wielka babska rodzina i nie wszędzie mogę zostawić swój odcisk. Nie wszędzie czułbym sięswobodnie. Trzymam sie znajomych :razz:

Muszę wyjść z moimi bestiami.

Posted

[quote name='Danusia12']Ależ gdzie tam - Asiorce się wymskło :evil_lol:[/QUOTE]

iiitam wcale nie wymskło :loveu: zrobiłam to z premedytacją, co będę zatajac takie ważne informacje :cool3:
jutro może znowu zemdleje :cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']to w takim razie mówię dobranoc:lol:
rano wpadnę na kawke, hmmmm, ze śmietanką, tak?:evil_lol:[/quote]

Delicje pomarańczowe, czy ptasie mleczko do kawy ? :p

Dobrej nocy.

Posted

[quote name='Asior']iiitam wcale nie wymskło :loveu: zrobiłam to z premedytacją, co będę zatajac takie ważne informacje :cool3:
jutro może znowu zemdleje :cool3:[/quote]

Uważaj, bo Danusia na drugi raz mnie nie wypożyczy :placz:

A jak będziesz czuła, że mdlejesz, to daj znać :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Widzisz tam byly juz psy Tobis golden, ktory nie bardzo toleruje obcych a szczegolnie obce psy pci menskiej a hrabianka Bordie za bardzo sie boi, ale byly sliczne psy.[/quote]

Rozumiem - ciotki zrobiły sobie mały sabat, tak? :evil_lol:

Posted

Hehehe, mocne! :evil_lol: Teraz czuwanie, czy faflami do ściany - na jedno wychodzi :cool1:

A wiesz, dzisiaj wysłałem Danusi do pracy tego linka do fretek, co mi przesłałaś - zrobił totalną furorę. Pewnie gania teraz w mailach niewiadomo gdzie ;)