Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 MORZE, PLAŻA, ekstar:multi::multi::multi::multi:, JA CHCE NAD MORZEEEEEEEE!!!!! [quote name='Asior']ooo przepraszam ASIORKA JEST caaaały CZAS...WEHIKUŁ??? MÓWISZ-MASZ!!! LECI DO CIEBIE ;)[/quote] Asiorku kochany, dziękuję za podwózkę, już dotarłam do domku:multi::multi: a tak wogóle przyszłam się pochwalić tym co dziś wymodziłam:p [URL]http://img167.imageshack.us/img167/6336/imbirwalentynkamxw6.jpg[/URL] karteczka przygotowana na aukcje, wątek u mnie w podpisie Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No to wsiadaj na ten wehikuł od Asiorki...... Tą Walentynkę już widzialem - pięknista. Ty masz zdolności :razz: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 to wstawiaj wodę na kawę, po drodze wpadnę do was:p karteczkę już widziałeś?:cool3: jakto? to ja tu specjalnie, a ty znowu pierwszy:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Może być i kawa, tylko muszę skoczyć kupić jakieś ciasteczka, bo bestie zjadły :lol: Z mleczkiem? :evil_lol: A tak to byś nie wpadła tutaj?:mad: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 poproszę z mleczkiem:p ja zawsze wpadam na swoje wątki:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cholerka, a mam tylko śmietankę:p Kto będzie wybierał te kartki, bo sie jakoś nie doczytałem? Na swoje, mówisz? :cool3: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 na swoje, subskrybowane:p no właśnie staram się dociec jak to ma wyglądać to głosowanie:cool3: ale nikt nic nie wie, zaczekamy na Age, pewnie nam wytłumaczy:lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Bo ja mam już swoich faworytów :razz: Domyślam się - Ty też jesteś na moim, takim obserwowanym :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a widzisz, czyli też masz swoje wątki:evil_lol: a ja się zastanawiam ile bedzie można przyznać punktów w głosowaniu, bo sie nie moge zdecydować na 1 karteczkę i wolałabym móc przyznać kilka punktów:roll: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale tylko 4 :cool3: Dobrze by było głosować chociaż na np trzy. No, ale chyba dowiemy się zasad. Może jakieś jury, albo Aga jednoosobowo? Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 tylko 4?:crazyeye: ja mam chyba z 70 w tej chwili:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nie na wszystkich wątkach tak szybko przybywa postów, więc większość jest do opanowania. Ale jak nas dłużej nie ma to się już do nas tłumy dobijają:evil_lol: dzisiaj nie było nas kilka godzin, a co weszłąm na którąś galerykę (nie mówiąc już o naszej) to słyszałam (czytałam), że się obijamy i napewno robimy walentynkę:evil_lol: w sumie dogo, to jedna wielka rodzina i ja lubię tu wpadać, zawsze się coś dzieje Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dogo to raczej wielka babska rodzina i nie wszędzie mogę zostawić swój odcisk. Nie wszędzie czułbym sięswobodnie. Trzymam sie znajomych :razz: Muszę wyjść z moimi bestiami. Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 to w takim razie mówię dobranoc:lol: rano wpadnę na kawke, hmmmm, ze śmietanką, tak?:evil_lol: Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Danusia12']Ależ gdzie tam - Asiorce się wymskło :evil_lol:[/QUOTE] iiitam wcale nie wymskło :loveu: zrobiłam to z premedytacją, co będę zatajac takie ważne informacje :cool3: jutro może znowu zemdleje :cool3: Quote
shirrrapeira Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Widzisz tam byly juz psy Tobis golden, ktory nie bardzo toleruje obcych a szczegolnie obce psy pci menskiej a hrabianka Bordie za bardzo sie boi, ale byly sliczne psy. Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Imbir1']to w takim razie mówię dobranoc:lol: rano wpadnę na kawke, hmmmm, ze śmietanką, tak?:evil_lol:[/quote] Delicje pomarańczowe, czy ptasie mleczko do kawy ? :p Dobrej nocy. Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asior']iiitam wcale nie wymskło :loveu: zrobiłam to z premedytacją, co będę zatajac takie ważne informacje :cool3: jutro może znowu zemdleje :cool3:[/quote] Uważaj, bo Danusia na drugi raz mnie nie wypożyczy :placz: A jak będziesz czuła, że mdlejesz, to daj znać :diabloti: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='shirrrapeira']Widzisz tam byly juz psy Tobis golden, ktory nie bardzo toleruje obcych a szczegolnie obce psy pci menskiej a hrabianka Bordie za bardzo sie boi, ale byly sliczne psy.[/quote] Rozumiem - ciotki zrobiły sobie mały sabat, tak? :evil_lol: Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 doobra będe miała Cie na uwadze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale nie rób tego w nocy, bo bym musiał czuwać :evil_lol: Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nooo nie krępuj się.. zaspany będziesz bardziej "naturalny" Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hehehe, mocne! :evil_lol: Teraz czuwanie, czy faflami do ściany - na jedno wychodzi :cool1: A wiesz, dzisiaj wysłałem Danusi do pracy tego linka do fretek, co mi przesłałaś - zrobił totalną furorę. Pewnie gania teraz w mailach niewiadomo gdzie ;) Quote
Recommended Posts