Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='apple']Uffff ulgło mi bo już mysłam że pozwalasz na przemoc w stadzie:evil_lol: No co Ty - Argon jest bardzo delikatny w stosunku do Gacka. Nawet jak ten go w jajka uszczypnie, to tylko piśnie i śmiga na fotel :roll: Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Menrzuś']No co Ty - Argon jest bardzo delikatny w stosunku do Gacka. Nawet jak ten go w jajka uszczypnie, to tylko piśnie i śmiga na fotel :roll: Buhahahahahahahahahahahahahahahaha........................koffany:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahahahahaha........................koffany:loveu: Gdyby nie obiektywne czynniki, to mógłbym powiedzieć - moja krew :diabloti: Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Gdyby nie obiektywne czynniki, to mógłbym powiedzieć - moja krew :diabloti:Buhahahahahahahahahaha:evil_lol::diabloti: Dobra czas na mnie Papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś']Gdyby nie obiektywne czynniki, to mógłbym powiedzieć - moja krew :diabloti:[/quote]Buhahahahahahahahahaha:evil_lol::diabloti: Dobra czas na mnie Papa:loveu: Czymnij się.....i do następnego :hand::loveu: Quote
Kara. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No obejrzałam:multi: Chyba wszystkie:roll: A koreczki od tych butelek to Państwo zbierają::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117692 Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Kara.']No obejrzałam:multi: Chyba wszystkie:roll: A koreczki od tych butelek to Państwo zbierają::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117692 A Państwo teraz zaczną zbierać :p.....a co ciekawsze, to ja tą dziewczynę znam z widzenia - mieszka blisko mojego rodzinnego domu..... Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A co tu się nic nie działo od mojego wczorajszego zniknięcia:crazyeye: Bosszz wiedziałam ze jestem niezbędna i niezastapiona:B-fly: Witaj Menrzusiu:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']A co tu się nic nie działo od mojego wczorajszego zniknięcia:crazyeye: Bosszz wiedziałam ze jestem niezbędna i niezastapiona:B-fly: Witaj Menrzusiu:loveu: No widzisz? Bez Ciebie wszystko się wali :shake:......i jak pomyślę, że znikniesz na długi weekend, to.... :placz: Witaj Jabłuszko :loveu: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']No widzisz? Bez Ciebie wszystko się wali :shake:......i jak pomyślę, że znikniesz na długi weekend, to.... :placz: Witaj Jabłuszko :loveu:Może nie znikne:razz: nic jeszcze nie jest przesądzone:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Może nie znikne:razz: nic jeszcze nie jest przesądzone:diabloti: Srutu-tutu, obiecanki-cacanki :evil_lol: I co tam nowego u Ciebie? :razz: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Srutu-tutu, obiecanki-cacanki :evil_lol: I co tam nowego u Ciebie? :razz:Fcale że nie....bo ja taka nie jestem co by cię mamić obiecankami:roll: Co nowego u mnie? Hmmmmmmmmmmmmmmmm?:roll: Bałagan:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Fcale że nie....bo ja taka nie jestem co by cię mamić obiecankami:roll: Co nowego u mnie? Hmmmmmmmmmmmmmmmm?:roll: Bałagan:diabloti: Mamą jesteś, to i mamić potrafisz :evil_lol: Bałagan to nie nowość :p.....u mnie przez tego smrodka jest prawie non-stop :roll: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Mamą jesteś, to i mamić potrafisz :evil_lol: Bałagan to nie nowość :p.....u mnie przez tego smrodka jest prawie non-stop :roll:Ales wymyślił:evil_lol: No ten bałagan mnie wykańcza.....ja raczej lubie porządek ......a Alicja bez przerwy coś wyciąga, ja chowam jedno ona wyciąga drugie, rozrzuca i bardzo ją to cieszy.........................zwariuje :placz: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Ales wymyślił:evil_lol: No ten bałagan mnie wykańcza.....ja raczej lubie porządek ......a Alicja bez przerwy coś wyciąga, ja chowam jedno ona wyciąga drugie, rozrzuca i bardzo ją to cieszy.........................zwariuje :placz: A tak jakoś mi się dobrze dzisiaj myśli :p Eeee tam - Ty tak samo robiłaś :lol:.....widzi, że mama sprząta, to dziewczę chce pomóc (czemu Alicja, a nie Alutka? :crazyeye:) Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Na dobry dzień :multi: http://www.youtube.com/v/dfINOa1f0d0 Biedny Argon http://www.youtube.com/v/toBI7g29awQ Nagadała się http://www.youtube.com/v/P2wpp-BqmJo Power 1 http://www.youtube.com/v/zmDW9o8Zcp4 Power 2 Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak jakoś mi się dobrze dzisiaj myśli :p Eeee tam - Ty tak samo robiłaś :lol:.....widzi, że mama sprząta, to dziewczę chce pomóc (czemu Alicja, a nie Alutka? :crazyeye:)Widać:diabloti: Taaaa zeby to jeszcze pomagało a to tylko bałagan robi i się cieszy....patrzy na mnie tymi oczkami i aż jej się świecą zeby coś nowego zmalować:evil_lol: No bo przecież ona Alicja ma na imię tak czy nie:roll: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Widać:diabloti: Taaaa zeby to jeszcze pomagało a to tylko bałagan robi i się cieszy....patrzy na mnie tymi oczkami i aż jej się świecą zeby coś nowego zmalować:evil_lol: No bo przecież ona Alicja ma na imię tak czy nie:roll: :eviltong: Przynajmniej widać, że żyje. Ciesz się, że broi, a nie siedzi w kąciku :p Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']:eviltong: Przynajmniej widać, że żyje. Ciesz się, że broi, a nie siedzi w kąciku :p No wiem wiem ale czasem od tych jej szaleństw to głowa pęka i rece opadją....co ona potrafi wymyslić:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']No wiem wiem ale czasem od tych jej szaleństw to głowa pęka i rece opadją....co ona potrafi wymyslić:evil_lol: Ciekawe po kim to ma? :hmmmm:......hmmmmmm Niedaleko pada jabłko od jabłonki :evil_lol: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciekawe po kim to ma? :hmmmm:......hmmmmmm Niedaleko pada jabłko od jabłonki :evil_lol:A no niedleko a że pada to dlatego takie potłuczone:evil_lol: Filmiki fajowe.......Sylwa najlepsza.....ten koło niej goni jak z piórkiem a ta patrzy i zdaje sie myśleć ale ty goopi goopol jesteś:evil_lol::loveu: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']A no niedleko a że pada to dlatego takie potłuczone:evil_lol: Filmiki fajowe.......Sylwa najlepsza.....ten koło niej goni jak z piórkiem a ta patrzy i zdaje sie myśleć ale ty goopi goopol jesteś:evil_lol::loveu: Sylwa nie widzi na lewe oko i najlepsze jest jak Gacek się skrada właśnie z lewej strony i kradnie jej coś i po cichutku ucieka do budy. A ta się dziwkuje, że miała sznureczek i juz go nie ma :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Sylwa nie widzi na lewe oko i najlepsze jest jak Gacek się skrada właśnie z lewej strony i kradnie jej coś i po cichutku ucieka do budy. A ta się dziwkuje, że miała sznureczek i juz go nie ma :evil_lol: Moja biedna, grubaśna Sylwunia! :loveu: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Sylwa nie widzi na lewe oko i najlepsze jest jak Gacek się skrada właśnie z lewej strony i kradnie jej coś i po cichutku ucieka do budy. A ta się dziwkuje, że miała sznureczek i juz go nie ma :evil_lol:Bosszzzz biedna tak ją w konia robią:shake: Ale swoją drogą to musi być zabawne:lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Bosszzzz biedna tak ją w konia robią:shake: Ale swoją drogą to musi być zabawne:lol: Zabawne, zabawne.... Ale nie dla bidulinki! A Ty byś chciała, żeby Cię tak w kunia robili, jakbyś była wpół niepełnosprawna ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts