Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Viris']No ja teraz najchętniej bym swoją Klarę przemianowała na Charchotę... Jak idziemy "w miasto" to kilometr wcześniej mamusie dzieci zabierają....;][/quote] No bo jak taką agresorkę masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Gacusiowa']Toudi to baaaardzo sympatyczny ogr :loveu:[/quote] Ale to zawsze ogr - a ten miziak go nie przypomina nic a nic :eviltong::evil_lol: [quote name='Viris']No ja teraz najchętniej bym swoją Klarę przemianowała na Charchotę... Jak idziemy "w miasto" to kilometr wcześniej mamusie dzieci zabierają....;][/quote] To u nas tak jest z Sylwą - popłoch na chodniku....ludzie kółka na trawnikach robią :evil_lol: I gdzie teraz maluch dzisiaj będzie spał? Oto jest pytanie :hmmmm: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Bila']No bo jak taką agresorkę masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ponoć psy do właścicieli sie upodabniają :roflt: Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Menrzuś']I gdzie teraz maluch dzisiaj będzie spał? Oto jest pytanie :hmmmm:[/quote] To pytanie jest źle postawione. Prawidłowe brzmi: Czy zmieścicie się wszyscy w jednym łóżku?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Bila']To pytanie jest źle postawione. Prawidłowe brzmi: Czy zmieścicie się wszyscy w jednym łóżku?:evil_lol:[/quote] Chyba dzisiaj jednak rozdzielimy te łóżka - jak młody ma sikać, to niech sika na właścicielkę :evil_lol: Dorosłe idą do mnie.....będą nowe siniaki, ale jakoś to przeżyję :p Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba dzisiaj jednak rozdzielimy te łóżka - jak młody ma sikać, to niech sika na właścicielkę :evil_lol: Dorosłe idą do mnie.....będą nowe siniaki, ale jakoś to przeżyję :p[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To dobranoc. Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To dobranoc.[/quote] Czymnij się :multi: To będzie bardzo ciekawa noc :p Quote
AgaiTheta Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [B]Lantern[/B] (świetlik, błędny ognik, nietoperz) boooski :loveu: Quote
e.v.a Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [url]http://img386.imageshack.us/img386/8821/img3365vb4.jpg[/url] o w morde jAakie bajeranckie ucho :mdleje::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Matko!!! Menrzuś!!! Zbulwiłeś się????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Alez ten szczyl jest absorbujący. Dzisiaj dostał pierwszy raz głupawki i ganiał z pokoju do pokoju :lol: Pobudka - 5 rano i 1,5 godziny zabawy przy ciągłej kontroli sytuacji przez Argona. Trochę nasze zachowania zmieniliśmy - mniej jest miziania małego, zachowane kolejności jedzenia, wspólne zabawy.....i chyba jest trochę lepiej. Żadnej wylewności ze strony Sylwy dalej nie ma, ale już daje sobie chwytać za fafla bez warczenia :lol: Dzisiaj wieczorkiem chłopak przeszedł sobie z 600m i wcale nie chciał na ręce. Argon się zmienił - co chwila podbiega do małego i sprawdza czy wszystko w porządku, no i nie odbiega od nas - ciągle pilnuje małego. W domu szczylek gryzie Argona w fafle, w szyję, cycka jednego pogryzł - Argon nic, jak Sfinks. Pierwsze zdjęcia - tak sie przestraszył nowej sytuacji, że na godzinkę ucho mu się podniosło :lol: [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/955/img3305zf2.jpg[/IMG] [IMG]http://img510.imageshack.us/img510/3971/img3307jv1.jpg[/IMG] [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/7981/img3308pu5.jpg[/IMG] [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/4179/img3309hv0.jpg[/IMG] [IMG]http://img157.imageshack.us/img157/2882/img3311cm4.jpg[/IMG] Aha.....Alfa wybrała - od dzisiaj to jest [B]Gacek[/B] :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='GoniaP']Matko!!! Menrzuś!!! Zbulwiłeś się????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] No widzisz? Alfę po....kręciło chyba :evil_lol: Quote
credita Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Gratulacje:p:p:p:p:p super maleństwo faktycznie Gacek ;) Quote
Menrzuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='credita']Gratulacje:p:p:p:p:p super maleństwo faktycznie Gacek ;)[/quote] Dzięki - narazie to jest półGacek :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::multi::multi::loveu:najpiękniejszy GACUŚ na świecie :loveu: hurrraaaaaaaaaaaaaaaaa jednak Gacuś :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Super ten mały, a Argon superniania:lol::lol:. Zobaczysz, Sylwa też się przełamie, już jest lepiej, dobra metoda z porcjowaniem myziaków i takich tam dla Gacka, chociaż to trudne. Foty, foty, więcej, więcej:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::multi::multi::loveu:najpiękniejszy GACUŚ na świecie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]hurrraaaaaaaaaaaaaaaaa jednak Gacuś :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Była jeszcze opcja Radar, ale nie miała szans :evil_lol: Trochę Was teraz pomęczę fotkami :razz: Quote
GoniaP Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A może Argon miał być dziewczyną a SYlwa facecikiem??? Menrzuś..... Zakochałam sie w Twoich dłoniach :oops: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Bila']Super ten mały, a Argon superniania:lol::lol:. Zobaczysz, Sylwa też się przełamie, już jest lepiej, dobra metoda z porcjowaniem myziaków i takich tam dla Gacka, chociaż to trudne. Foty, foty, więcej, więcej:cool3:[/quote] Wiem, że to tylko kwestia czasu.....już teraz Gacek kładzie sie przed Sylwą kołami do góry, a noa wtedy intensywnie go obwąchuje, chociaż bez kręcenia kikutkiem. Za to Argon mnie zaskakuje - przestał biegać w lesie z patyczkiem - cały czas przy Gacku czujnie się rozgląda :p Quote
AgaiTheta Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [quote name='GoniaP'] Menrzuś..... Zakochałam sie w Twoich dłoniach :oops:[/quote] hehehehehe Gonia, bo to max co Menrzuś nam pokazał ale... Quote
Menrzuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='GoniaP']A może Argon miał być dziewczyną a SYlwa facecikiem??? Menrzuś..... Zakochałam sie w Twoich dłoniach :oops:[/quote] Argon po prostu był wychowywany przez mła :p:evil_lol: Mówiłem, że na PW.....patrz regulamin Dogomanii :diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To ja już czekam na fotaski [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='AgaiTheta']hehehehehe Gonia, bo to max co Menrzuś nam pokazał ale...[/quote] ....ale Ty nie kombinuj :loveu: Co to wam się stało, że wszystkie macie oczka zapalone? Czy to jest związane z tą płatną opcją Dogomanii? :crazyeye: Quote
Recommended Posts