Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']To gdzieś to te paluchy wcisło, a? Tyyyyyle straciłaś.....ale Ci po cichu powiem, że zdążyłaś :razz:[/quote] :roll::siara::oops: Na co na co:multi: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Medorowa']:roll::siara::oops: Na co na co:multi:[/quote] Jutro będzie straaaaszny dzień dla mnie :eek2: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Jutro będzie straaaaszny dzień dla mnie :eek2:[/quote] Menrzuś, ja poproszę streszczenie, bo nie jestem ws tanie nadrobić wszystkiego... Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Medorowa']Menrzuś, ja poproszę streszczenie, bo nie jestem ws tanie nadrobić wszystkiego...[/quote] Nie ma żadnego streszczenia - jutro wszystko się stanie :placz: Dlatego mówię, że zdążyłaś :razz: Quote
GoniaP Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ale co się stanie?? Co to za straszny dzień Cię czeka Menrzusiu?? Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie ma żadnego streszczenia - jutro wszystko się stanie :placz: Dlatego mówię, że zdążyłaś :razz:[/quote] :calus: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o rany ...opowiadaj :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='GoniaP']Ale co się stanie?? Co to za straszny dzień Cię czeka Menrzusiu??[/quote] [quote name='Medorowa']Ja w każdym bądź razie trzymam kciuki ...[/quote] [quote name='Alicja']:calus: [FONT=Arial][COLOR=red][B]o rany ...opowiadaj :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mam takiego cykora, że chyba nie zasnę :crazyeye: Jutro będzie totalna rewolucja na wątku - od razu zapowiadam :cool1: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [SIZE=6]Czarne chmury - siwy dym :placz::placz::placz:[/SIZE] Quote
GoniaP Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Mam takiego cykora, że chyba nie zasnę :crazyeye: Jutro będzie totalna rewolucja na wątku - od razu zapowiadam :cool1:[/quote] Kurna, no nie trzymaj w napięciu, no!! Niby my też mamy nie spać??? Bo Ty pary z gęby nie puścisz?? No zlituj się nad nami Ptasiorami zestresowanymi, i mów!! Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :nerwy::shocked!::eek2: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Medorowa']Jutro to ten teges znaczy za 5 minuten:siara:[/quote] [quote name='GoniaP']Kurna, no nie trzymaj w napięciu, no!! Niby my też mamy nie spać??? Bo Ty pary z gęby nie puścisz?? No zlituj się nad nami Ptasiorami zestresowanymi, i mów!![/quote] [quote name='halbina']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :nerwy::shocked!::eek2:[/quote] jeszcze z 15 godzin do godziny zero :shocked!: jak ja to wytrzymam :placz::placz: Quote
GoniaP Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']jeszcze z 15 godzin do godziny zero :shocked!: jak ja to wytrzymam :placz::placz:[/quote] Menrzuś, bo zarobisz :mad::mad::mad: Gadaj!! Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='halbina']już jest jutro... :mad:[/quote] [quote name='GoniaP']Menrzuś, bo zarobisz :mad::mad::mad: Gadaj!![/quote] No nie mogę nic mówić teraz :placz::placz: Trzymajcie kciuki i przyjdzcie po 16tej.......boszszsz :loveu: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 iiiii jeeeszcze jeden iii jeeeszcze razzzzzz:drink1: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='evaxon']iiiii jeeeszcze jeden iii jeeeszcze razzzzzz:drink1:[/quote] A Ty co? Z imprezy? :crazyeye: boszszsz.....a ja tu.... :placz::placz: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty co? Z imprezy? :crazyeye: boszszsz.....a ja tu.... :placz::placz:[/quote] haha nie ale oblewam ostatnie chwile twojego blozka:razz: branoc:loveu: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzuś ....to co dziś :razz::razz: będzie nowy boxio czy cięcie jajeczek Argona :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='evaxon']haha nie ale oblewam ostatnie chwile twojego blozka:razz: branoc:loveu:[/quote] Spoko, spoko - nie tak szybko :eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzuś ....to co dziś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]będzie nowy boxio czy cięcie jajeczek Argona :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ani boxio ani rżnięcie :shake:......goooorzej :crazyeye: Quote
e.v.a Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Spoko, spoko - nie tak szybko :eviltong: [B]pfffff [/B] Ani boxio ani rżnięcie :shake:......goooorzej :crazyeye:[/quote] będzie dzidzi???:roll::roll::roll::diabloti::evil_lol::multi: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Menrzuś'] Ani boxio ani rżnięcie :shake:......goooorzej :crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]buuu to bojam sie myśleć :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts