Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co tu ilość ma znaczyć - o TZtowych gatkach [B]mówiliśmy[/B]....

(juz nawet nie cytuje, bo ten kolor aż mi się w czachę wwierca :eviltong:)

boszsz.....no i nie zejdzie z tematu - Ptasior jeden :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']boszsz....mówiłem, że tylko taka możliwość istnieje, a to nie znaczy że.....

co za jeNdza [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hihihihihi:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Agniest']Menrzuś, a masz różowe bokserki ? :evil_lol:[/quote]

[quote name='Menrzuś']Nie mam ........:evil_lol:[/quote]

[quote name='Agniest'](dziewczyny to już wiecie co kupić następnym razem :evil_lol:)[/quote]

[quote name='Menrzuś']Ani mi się ważcie :mad::mad::mad:......Alfa by mi zeszła za śmiechu :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz ja już mam plana......normalnie rószoffe ze słonikiem z przodu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=#008000]dziwczyny robimy ściepke a ja juz działam i projektuje:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']A co tu ilość ma znaczyć - o TZtowych gatkach [B]mówiliśmy[/B]....

(juz nawet nie cytuje, bo ten kolor aż mi się w czachę wwierca :eviltong:)

boszsz.....no i nie zejdzie z tematu - Ptasior jeden :evil_lol:[/quote]

No jak to? Ilość ma znaczenie!!!

[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=plum]Bo my Cię wszystkie kofffffffffffffamy![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=plum]Na różowo![/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hihihihihi:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz ja już mam plana......normalnie rószoffe ze słonikiem z przodu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=#008000]dziwczyny robimy ściepke a ja juz działam i projektuje:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]

A imiona gdzie dasz? Z tyłu? Na poopie? :crazyeye:

A można sobie wybrać miejsce na swoje imię? :cool3:

Bo ja byl wolała z przodu :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No jak to? Ilość ma znaczenie!!!

[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=plum]Bo my Cię wszystkie kofffffffffffffamy![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=plum]Na różowo![/COLOR][/SIZE][/B]
[/quote][B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=magenta]Taaaa na rószofo:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]

[quote name='Iza i Avanti']A imiona gdzie dasz? Z tyłu? Na poopie? :crazyeye:

A można sobie wybrać miejsce na swoje imię? :cool3:

Bo ja byl wolała z przodu :eviltong:[/quote] [B][COLOR=green]K[/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=green][COLOR=green]AŻ[/COLOR]DA BY CHCIAŁA Z PRZODU- więc kazda bedziesolidarnie na poopie........możesz se conajwyżej wybrać półdupek:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ej....bez....tzn opanujta sie - żadnych słoników.....żadnych przodów

[SIZE=7]Litości :placz::placz::placz:[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no ale dlaczemu ty chcesz zgnieść w zarodku taki dobry pomysł?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=magenta]Taaaa na rószofo:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/center]

[B][COLOR=green]K[/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=green][COLOR=green]AŻ[/COLOR]DA BY CHCIAŁA Z PRZODU- więc kazda bedziesolidarnie na poopie........możesz se conajwyżej wybrać półdupek:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To ja poproszę lewy! :cool3:

[quote name='Menrzuś']Ej....bez....tzn opanujta sie - żadnych słoników.....żadnych przodów

[SIZE=7]Litości :placz::placz::placz:[/SIZE][/quote]

[SIZE=7][COLOR=magenta][B]NO MERCY!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no ale dlaczemu ty chcesz zgnieść w zarodku taki dobry pomysł?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Bo on nie rozumie naszego tffffffffffffffffffórczego pomysła :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To ja poproszę lewy! :cool3:

[SIZE=7][COLOR=magenta][B]NO MERCY!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]YES I AGREE:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Bo on nie rozumie naszego tffffffffffffffffffórczego pomysła :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie typowy samiec:cool1::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=#008000]A co do posladka to umieszczę ci zaraz nade mną....jakoś tez wolę lewy:diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie typowy samiec:cool1::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][COLOR=#008000]A co do posladka to umieszczę ci zaraz nade mną....jakoś tez wolę lewy:diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

I jeszcze się nie odzywa! A jak się odzywa to jakoś tak... cicho?

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie typowy samiec:cool1::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][COLOR=#008000]A co do posladka to umieszczę ci zaraz nade mną....jakoś tez wolę lewy:diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

I jeszcze SAMIEC :placz::placz:

Spokój juz - idem do kuchni, bo wizja która mi roztaczacie jest nie do objecia rozumem :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']A tak tu cicho było......milusio...... :placz::placz::placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to chciałbyś wrócić do epoki z przed naszej trócy:-([/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Iza i Avanti']I jeszcze się nie odzywa! A jak się odzywa to jakoś tak... cicho?[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Qurcze.....zawstydził się może:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
[quote name='Menrzuś']I jeszcze SAMIEC :placz::placz:

Spokój juz - idem do kuchni, bo wizja która mi roztaczacie jest nie do objecia rozumem :eviltong:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeee tam.......rozum jest jak lycra, wszystko pomiesci:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']I jeszcze SAMIEC :placz::placz:

Spokój juz - idem do kuchni, bo wizja która mi roztaczacie jest nie do objecia rozumem :eviltong:[/quote]

Nie ić! Pogadajmy jeszcze o różówych gatkach!!!

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to chciałbyś wrócić do epoki z przed naszej trócy:-([/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Qurcze.....zawstydził się może:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeee tam.......rozum jest jak lycra, wszystko pomiesci:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Rozum jest jak lycra!

Jesssssssssssssssssoooooooooooooooo!

Szczęki mnie bolą od śmiechu!!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Agniestka zaczęła temat! Nie my!

My tylko ptasiorzymy! :evil_lol:[/quote]

Taaaa....namiĘszała i uciekła :mad:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to chciałbyś wrócić do epoki z przed naszej trócy:-([/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeee tam.......rozum jest jak lycra, wszystko pomiesci:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A ić Ty z tą Twoją lycrą - na łeb se nie założę :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaa....namiĘszała i uciekła :mad:

A ić Ty z tą Twoją lycrą - na łeb se nie założę :diabloti:[/quote]

No soooooooooooo Ty! Otwory na oczy zrobimy, zameczek wszyjemy i dobre będzie!

:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie ić! Pogadajmy jeszcze o różówych gatkach!!![/quote]:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Rozum jest jak lycra!

Jesssssssssssssssssoooooooooooooooo!

Szczęki mnie bolą od śmiechu!![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Za mało trenujesz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']

A ić Ty z tą Twoją lycrą - na łeb se nie założę :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czy ja wiem:roll: - jak się postarasz:razz:......[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Century Gothic][B][SIZE=7]wiem one bedą z lycry!!!!!!!!!:diabloti: [/SIZE][SIZE=2]bedziesz mógł od czasu do czasu na basen wyskoczyć:evil_lol:[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooo Ty! Otwory na oczy zrobimy, zameczek wszyjemy i dobre będzie!

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I jeszcze opowiednie wycięcia podkreśląjace linie szczęki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie ić! Pogadajmy jeszcze o różówych gatkach!!![/quote]
Muszę, bo sine pod okiem bedę miał :cool1:
[quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooo Ty! Otwory na oczy zrobimy, zameczek wszyjemy i dobre będzie!

:evil_lol:[/quote]

To juz jest perwersja :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Muszę, bo sine pod okiem bedę miał :cool1:

[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A widzisz ....a tak bys załozył rózowe cudo ze słonikiem:razz: i jestem pewna ze alfa nic by ci wtedy nie była w stanie zrobić......ty się jeszcze zastanów:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Za mało trenujesz[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czy ja wiem:roll: - jak się postarasz:razz:......[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Century Gothic][B][SIZE=7]wiem one bedą z lycry!!!!!!!!!:diabloti: [/SIZE][SIZE=2]bedziesz mógł od czasu do czasu na basen wyskoczyć:evil_lol:[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

Różówe z lycry! Booooooooooooooooooskie!

[quote name='Menrzuś']Muszę, bo sine pod okiem bedę miał :cool1:

To juz jest perwersja :diabloti:[/quote]

A tam! Perwersja... Zoba jak Jabcokowa szybko podchwyciła! Żadna perwera...

[quote name='Menrzuś']ŚMIGAM :loveu::loveu:

:hand::hand:[/quote]

[COLOR=magenta][B]No nie ić!!!!!!!!!!! [/B][/COLOR]