Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Oj, jakie piękne! Chyba się zara posikam! ;) :loveu: Apple, Creditka, Aga! Jesteśmy booskie! :loveu: A tak na serio, to: [CENTER][B][SIZE=6][COLOR=red]Menrzuś jest boski![/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']No coś w tym rodzaju. Mogą też być scenki rodzajowe, np z wałkiem w ręku lub uwieczniony moment krzyku: "TZ, cho no!!!" :lol: [/b][/color][/font] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty to mnie coś za bardzo do tego wałka chcesz przyspawać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] taaaaaaa......nooooooo......babcia się odezwała :eviltong: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Noooo wieszzz no młoda tyż już nie jestem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Żebyś tylko się wierciła - darłaś się,że aż tutaj było słychać :evil_lol: Byłaby próba techniczna zaworków;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahaha lepiej nie bo Iza znowu bedzie reklamowac:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']A z tą sesją to dajta se spokój :roll:......miało cuś bez głowy, to będzie :razz: Ale po meczu ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No i po meczu mamy Menrzusia bez głowy - no kaj ty tą głowę zostawił he?:cool1: NIEREFORMOWALNY JESTEŚ:shake::angryy: [SIZE=7]ALE BOSKI:loveu:[/SIZE] [/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']No to wklejam dzieło czterech spiskowców :evil_lol: [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/8944/p6170003ie5.jpg[/IMG] [IMG]http://img117.imageshack.us/img117/2832/p6170004yq0.jpg[/IMG] Wielkie dzięki :multi:......tak się napompowałem, że chyba zaraz odlecę :oops:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO SUUUUPER!:multi: GIT i w ogóle.......podoba mnie się:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Oj, jakie piękne! Chyba się zara posikam! ;) :loveu: Apple, Creditka, Aga! Jesteśmy booskie! :loveu: A tak na serio, to: [CENTER][B][SIZE=6][COLOR=red]Menrzuś jest boski![/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=Green][B]SĄ MY BOSKIE!:loveu: I MENRZUŚ TEŻ:loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Zżera mi posty - nie wiem czy tego też nie zeżre:diabloti: Fotograf miał kłopoty z kadrowaniem :evil_lol: Witanko konspiratorki :multi: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Oj, jakie piękne! Chyba się zara posikam! ;) :loveu: Apple, Creditka, Aga! Jesteśmy booskie! :loveu: A tak na serio, to: [CENTER][B][SIZE=6][COLOR=red]Menrzuś jest boski![/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] [/quote] Czemu boski - ja na focie za wieszak tylko robię :razz:......Wy, to co innego :multi: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Zżera mi posty - nie wiem czy tego też nie zeżre:diabloti: Fotograf miał kłopoty z kadrowaniem :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie widać...brawa dla fotografa:multi: [/B][/COLOR][/FONT] Witanko konspiratorki :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Witaj spóźnialski:multi: i żegnaj bo musze uciekać:cool1: Papa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Menrzuś ale ci ładnie w niebieskim :multi: ;) Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj spóźnialski:multi: i żegnaj bo musze uciekać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest']Menrzuś ale ci ładnie w niebieskim :multi: ;)[/quote] Mówisz? :razz:.......zdecydowanie lepiej niż w różu :evil_lol: Lecę do Ciebie Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Zżera mi posty - nie wiem czy tego też nie zeżre:diabloti: Fotograf miał kłopoty z kadrowaniem Witanko konspiratorki [/quote] Ceść Menrzusiu! :loveu: [quote name='Menrzuś']Czemu boski - ja na focie za wieszak tylko robię :razz:......Wy, to co innego [/quote] taaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: [quote name='Menrzuś']Mówisz? :razz:.......zdecydowanie lepiej niż w różu :evil_lol: Lecę do Ciebie[/quote] Ale różowy to taki piękny kolor :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ceść Menrzusiu! :loveu: taaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: Ale różowy to taki piękny kolor :evil_lol:[/quote] Czeeeeeeeśc Izunia :multi::loveu: No "taaaaaaaaaaaaaa" - takie cuś nie każdy by zrobił :razz: Ale nie na facecie :eviltong:.......no, może slipki :evil_lol: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś'] Ale nie na facecie :eviltong:.......no, może slipki :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i zaczyna się wyłaniać druga twarz Menrzusia- ta rószoffa:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i zaczyna się wyłaniać druga twarz Menrzusia- ta rószoffa:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] boszsz....mówiłem, że tylko taka możliwość istnieje, a to nie znaczy że..... co za jeNdza :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest']Menrzuś, a masz różowe bokserki ? :evil_lol:[/quote] Nie mam :mad:........:evil_lol: Quote
Agniest Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 (dziewczyny to już wiecie co kupić następnym razem :evil_lol:) Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest'](dziewczyny to już wiecie co kupić następnym razem :evil_lol:)[/quote] Ani mi się ważcie :mad::mad::mad:......Alfa by mi zeszła za śmiechu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest']Menrzuś, a masz różowe bokserki ? :evil_lol:[/quote] hihihihihihi [quote name='Menrzuś']Nie mam :mad:........:evil_lol:[/quote] taaaaaaaaaaaa... srutu-tutu.... :eviltong: [quote name='Agniest'](dziewczyny to już wiecie co kupić następnym razem :evil_lol:)[/quote] Buuhahahahahahahahaaaaa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihi taaaaaaaaaaaa... srutu-tutu.... :eviltong: Buuhahahahahahahahaaaaa :evil_lol:[/quote] Ale sie Ciebie czarny humor trzyma:shake: :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Ani mi się ważcie :mad::mad::mad:......Alfa by mi zeszła za śmiechu :evil_lol:[/quote] A tam. Od razu zeszła... Ale byśmy czekały na fotki :evil_lol::cool3: Quote
Agniest Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 taaaaaa..... różowe bokserki z imionami wszystkich ptasiorków.....:evil_lol: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest']taaaaaa..... różowe bokserki z imionami wszystkich ptasiorków.....:evil_lol: :diabloti:[/quote] Mogłyby się nie zmieścić :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A tam. Od razu zeszła... Ale byśmy czekały na fotki :evil_lol::cool3:[/quote] [quote name='Agniest']taaaaaa..... różowe bokserki z imionami wszystkich ptasiorków.....:evil_lol: :diabloti:[/quote] Boszszsz :oops:......powariowałyście chyba [SIZE=5]Zamykam temat bokserKów !!!! :eviltong:[/SIZE] [SIZE=5]tzn gatek :evil_lol:[/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszszsz :oops:......powariowałyście chyba [SIZE=5]Zamykam temat bokserKów !!!! :eviltong:[/SIZE] [SIZE=5]tzn gatek :evil_lol:[/SIZE][/quote] No soooooooooooooooo Ty! Taki fajowt temat!!! Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooooooo Ty! Taki fajowt temat!!![/quote] Dobra, dobra - zaproponuj TZtowi takie gatki - gwarantuję, że dziwnie na Ciebie spojrzy :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - zaproponuj TZtowi takie gatki - gwarantuję, że dziwnie na Ciebie spojrzy :diabloti:[/quote] Ale mój TZ nie ma tyle Ptasiorków :evil_lol: Tylko Ty tyle masz! :loveu: [SIZE=7][COLOR=pink][B]A że różowe.... [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=pink][B]Kolor jak każdy inny![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts