Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaak Alu pomaltretujmy go wszystkie może w końcu zmięknie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B]:razz::razz:a Alfa nam nic nie zrobi za to :roll:[/B]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Wywaliło mnie z netu, a potem musiałem wyjść z domu :roll:

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wode zakręć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Zaworki se zakręć! :evil_lol:

hihihihihi[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahaha nie ma jak odwet?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Jaki odwet? Ja i odwet? No cooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyyy... :evil_lol:[/quote]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO SOOO TY:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Normalnie dwie JeNdze:evil_lol:......zapamiętam ten odwet:p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ale jam myślisz? Spodobało się? :cool1:[/quote]

No jak możesz wątpić..... jest wspa - nia - łe :multi:

a te napisy z tyłu powaliły mnie :loveu:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiem ale wiesz że on jest wstydniś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A wstydniś :eviltong:.......cus sie pomyśli ;)

[quote name='Agniest']oooooo, Menrzuś molestują cię ? :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Sama widzisz, jak mnie do muru przyparły :shake: :lol:

Posted

[quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=red][B]NOOOOOOOO:razz::razz: DAWAJ DAWAJ :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[/quote]

I Ty Brutusie? :crazyeye::placz:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaak Alu pomaltretujmy go wszystkie może w końcu zmięknie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Rozumiem, że szykuje się nalot ..... Ptasiorów? :razz:

[quote name='Alicja'][B]:razz::razz:a Alfa nam nic nie zrobi za to :roll:[/B][/quote]

A to pobożne życzenie, czy pytanie? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']uu same nowe mordeczki.... a gdzie stara gwardia?????????[/quote]

No cóż - Imbirka na dogo strzeliła focha i poszła bez pożegnania na inne forum :roll:......Szyszka po zamieszkach z gaszniem ognia olimpijskiego w Paryżu znikła :-( - nie zdziwiłbym się jakby tam szalała :evil_lol:
A reszta to jeeeeeest :multi:......i jeszcze nowe doszły :razz:

Dobrze, że wracasz.....brak było tych przelotów :p

Posted

[quote name='Menrzuś']I Ty Brutusie? :crazyeye::placz:

:roll::oops:

A to pobożne życzenie, czy pytanie? :razz::evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
pytałam tylko :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ooooooo......trzecia przyszła.....konspiratorka :evil_lol:.....:loveu:

[B][SIZE=3]Na dywanik!!! :mad:[/SIZE][/B][/quote]

Jesooo, to ja oznaką uleglości, na plecy i łapki ku górze, może bedzie litościwy :loveu:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Jesooo, to ja oznaką uleglości, na plecy i łapki ku górze, może bedzie litościwy :loveu:[/quote]

to nie machaj tymi łapkami, bo za gardło nie mogę złapać:diabloti::loveu:

mówić mi tu - co to za konspira była, co??? :razz:

Posted

[quote name='Alicja'][B]:razz::razz:a Alfa nam nic nie zrobi za to :roll:[/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] No przeca napisałam maltretować a nie molestować:evil_lol: Na maltretowanie to chyba każda Alfa się zgadza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']

Normalnie dwie JeNdze:evil_lol:......zapamiętam ten odwet:p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja przeciez nic.............:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']A wstydniś :eviltong:.......cus sie pomyśli ;)

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ja myśle, bo jak nie to tu zbiorowego pypcia dostaniemy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Sama widzisz, jak mnie do muru przyparły :shake: :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No niestety i kolanem napierają:diabloti:;)[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']I Ty Brutusie? :crazyeye::placz:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Babski front tworzymy:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaa jak u Hitchcock'a:evil_lol:

Witaj Menrzusiu i jak dzisiaj samopoczucie- u mnie doskonałe pomimo deszczu za oknem:loveu:

Oć napijemy się kaffki[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT][B][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] No przeca napisałam maltretować a nie molestować:evil_lol: Na maltretowanie to chyba każda Alfa się zgadza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja przeciez nic.............:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niestety i kolanem napierają:diabloti:;)[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaaa jak u Hitchcock'a:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu i jak dzisiaj samopoczucie- u mnie doskonałe pomimo deszczu za oknem:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oć napijemy się kaffki[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Za kawkę dziękuję......przyda się :razz:

U mnie wczoraj pierunami waliło, aż miło - dzisiaj juz spokojnie

Samopoczucie?.......[B][SIZE=3]wspaniałe :p[/SIZE][/B]

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]DZIEŃ DOBRY [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]MENRZUSIU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][/SIZE][/FONT][/B]
:loveu:[/CENTER]

Posted

[quote name='Menrzuś']Za kawkę dziękuję......przyda się :razz:

Samopoczucie?.......[B][SIZE=3]wspaniałe :p[/SIZE][/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To się ciesze -wiem że ty lubisz chłodniejsze dni....ja srednio ale i takie muszą być;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]DZIEŃ DOBRY [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]MENRZUSIU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

:loveu:[/CENTER]
[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz paczaj jaki ta ma humorek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]DZIEŃ DOBRY [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]MENRZUSIU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER]:loveu:[/CENTER]
[/quote]

Dzieńdobry Izuniu :sweetCyb::sweetCyb:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To się ciesze -wiem że ty lubisz chłodniejsze dni....ja srednio ale i takie muszą być;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No pewnie, że muszą - znowu się zielono zrobi....no i nie muszę działki maminej podlewać ;)

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No masz paczaj jaki ta ma humorek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

To pewnie szok pomeczowy :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzieńdobry Izuniu :sweetCyb::sweetCyb:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Na mój widok nie było takiej euforii:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

No pewnie, że muszą - znowu się zielono zrobi....no i nie muszę działki maminej podlewać ;)

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahaha a to o to chodzi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

To pewnie szok pomeczowy :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosszzz nawet mi nie przypominaj bo zacznę bluzgać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz nawet mi nie przypominaj bo zacznę bluzgać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Dla Ciebie były dużo znaczące wytłuszczone literki :razz: :loveu:

Meczyk się nie podobał? :razz:.....:siara::siara::siara:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dla Ciebie były dużo znaczące wytłuszczone literki :razz: :loveu:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Aha:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Meczyk się nie podobał? :razz:.....:siara::siara::siara:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]proszzzz cie...kurfowałam na maxa już mi brakowało weny twórczej.....normalnie masakra:angryy: Tylko im dać balkoniki i posłac na mistrzostwa domów spokojnej starości:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]proszzzz cie...kurfowałam na maxa już mi brakowało weny twórczej.....normalnie masakra:angryy: Tylko im dać balkoniki i posłac na mistrzostwa domów spokojnej starości:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Hehehehehehe.. :roflt:

Wiele bym dał, żeby zobaczyc Ciebie wczoraj przed telewizorem :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Za kawkę dziękuję......przyda się :razz:

Samopoczucie?.......[B][SIZE=3]wspaniałe :p[/SIZE][/B][/quote]

No to wspaniale!...

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No masz paczaj jaki ta ma humorek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jaki? Jaki?
[quote name='Menrzuś']Dzieńdobry Izuniu :sweetCyb::sweetCyb:

To pewnie szok pomeczowy :evil_lol:[/quote]

Szoku pomeczowego nie przeżywam. Od początku mówiłam, że tak będzie i nie łudziłam się!

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz nawet mi nie przypominaj bo zacznę bluzgać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

hihihihihihihi

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]proszzzz cie...kurfowałam na maxa już mi brakowało weny twórczej.....normalnie masakra:angryy: Tylko im dać balkoniki i posłac na mistrzostwa domów spokojnej starości:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Hihihihihi! Nie denerwuj się tak, bo wyprysków dostaniesz :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Hehehehehehe.. :roflt:

Wiele bym dał, żeby zobaczyc Ciebie wczoraj przed telewizorem :diabloti:[/quote]

Ja też! :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Hehehehehehe.. :roflt:

Wiele bym dał, żeby zobaczyc Ciebie wczoraj przed telewizorem :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie delirke miałam:cool1: Wiesz na wiele nie liczyłam ale myślałam ze chociaż bedą udawali że umieją grać i że chcą wygrać:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']

Jaki? Jaki?

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czerwony i duży:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Szoku pomeczowego nie przeżywam. Od początku mówiłam, że tak będzie i nie łudziłam się!

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz - następna pesymistka...:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

hihihihihihihi[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty się nmie śmiej:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No to wspaniale!...

Szoku pomeczowego nie przeżywam. Od początku mówiłam, że tak będzie i nie łudziłam![/quote]

Za to widzisz w Jabłkowej prawdziwego kibica - wierzy do końca :multi: