Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaak Alu pomaltretujmy go wszystkie może w końcu zmięknie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]:razz::razz:a Alfa nam nic nie zrobi za to :roll:[/B] Quote
AgaiTheta Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Asior']uu same nowe mordeczki.... a gdzie stara gwardia?????????[/quote] Stare som też. Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wywaliło mnie z netu, a potem musiałem wyjść z domu :roll: [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wode zakręć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Iza i Avanti']Zaworki se zakręć! :evil_lol: hihihihihi[/quote] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahaha nie ma jak odwet?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='Iza i Avanti']Jaki odwet? Ja i odwet? No cooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyyy... :evil_lol:[/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO SOOO TY:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Normalnie dwie JeNdze:evil_lol:......zapamiętam ten odwet:p Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ale jam myślisz? Spodobało się? :cool1:[/quote] No jak możesz wątpić..... jest wspa - nia - łe :multi: a te napisy z tyłu powaliły mnie :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiem ale wiesz że on jest wstydniś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A wstydniś :eviltong:.......cus sie pomyśli ;) [quote name='Agniest']oooooo, Menrzuś molestują cię ? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Sama widzisz, jak mnie do muru przyparły :shake: :lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=red][B]NOOOOOOOO:razz::razz: DAWAJ DAWAJ :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] I Ty Brutusie? :crazyeye::placz: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaak Alu pomaltretujmy go wszystkie może w końcu zmięknie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Rozumiem, że szykuje się nalot ..... Ptasiorów? :razz: [quote name='Alicja'][B]:razz::razz:a Alfa nam nic nie zrobi za to :roll:[/B][/quote] A to pobożne życzenie, czy pytanie? :razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='AgaiTheta']Stare som też.[/quote] Ooooooo......trzecia przyszła.....konspiratorka :evil_lol:.....:loveu: [B][SIZE=3]Na dywanik!!! :mad:[/SIZE][/B] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asior']uu same nowe mordeczki.... a gdzie stara gwardia?????????[/quote] No cóż - Imbirka na dogo strzeliła focha i poszła bez pożegnania na inne forum :roll:......Szyszka po zamieszkach z gaszniem ognia olimpijskiego w Paryżu znikła :-( - nie zdziwiłbym się jakby tam szalała :evil_lol: A reszta to jeeeeeest :multi:......i jeszcze nowe doszły :razz: Dobrze, że wracasz.....brak było tych przelotów :p Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']I Ty Brutusie? :crazyeye::placz: :roll::oops: Rozumiem, że szykuje się nalot ..... Ptasiorów? :razz: A to pobożne życzenie, czy pytanie? :razz::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pytałam tylko :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AgaiTheta Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooooo......trzecia przyszła.....konspiratorka :evil_lol:.....:loveu: [B][SIZE=3]Na dywanik!!! :mad:[/SIZE][/B][/quote] Jesooo, to ja oznaką uleglości, na plecy i łapki ku górze, może bedzie litościwy :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='AgaiTheta']Jesooo, to ja oznaką uleglości, na plecy i łapki ku górze, może bedzie litościwy :loveu:[/quote] to nie machaj tymi łapkami, bo za gardło nie mogę złapać:diabloti::loveu: mówić mi tu - co to za konspira była, co??? :razz: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja'][B]:razz::razz:a Alfa nam nic nie zrobi za to :roll:[/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] No przeca napisałam maltretować a nie molestować:evil_lol: Na maltretowanie to chyba każda Alfa się zgadza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś'] Normalnie dwie JeNdze:evil_lol:......zapamiętam ten odwet:p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja przeciez nic.............:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']A wstydniś :eviltong:.......cus sie pomyśli ;) [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ja myśle, bo jak nie to tu zbiorowego pypcia dostaniemy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Sama widzisz, jak mnie do muru przyparły :shake: :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No niestety i kolanem napierają:diabloti:;)[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']I Ty Brutusie? :crazyeye::placz: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Babski front tworzymy:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Rozumiem, że szykuje się nalot ..... Ptasiorów? :razz: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaa jak u Hitchcock'a:evil_lol: Witaj Menrzusiu i jak dzisiaj samopoczucie- u mnie doskonałe pomimo deszczu za oknem:loveu: Oć napijemy się kaffki[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT][B][/B] Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] No przeca napisałam maltretować a nie molestować:evil_lol: Na maltretowanie to chyba każda Alfa się zgadza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja przeciez nic.............:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niestety i kolanem napierają:diabloti:;)[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaaa jak u Hitchcock'a:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu i jak dzisiaj samopoczucie- u mnie doskonałe pomimo deszczu za oknem:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oć napijemy się kaffki[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Za kawkę dziękuję......przyda się :razz: U mnie wczoraj pierunami waliło, aż miło - dzisiaj juz spokojnie Samopoczucie?.......[B][SIZE=3]wspaniałe :p[/SIZE][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]DZIEŃ DOBRY [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]MENRZUSIU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][/SIZE][/FONT][/B] :loveu:[/CENTER] Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Za kawkę dziękuję......przyda się :razz: U mnie wczoraj pierunami waliło, aż miło - dzisiaj juz spokojnie Samopoczucie?.......[B][SIZE=3]wspaniałe :p[/SIZE][/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To się ciesze -wiem że ty lubisz chłodniejsze dni....ja srednio ale i takie muszą być;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]DZIEŃ DOBRY [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]MENRZUSIU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/CENTER] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz paczaj jaki ta ma humorek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]DZIEŃ DOBRY [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]MENRZUSIU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER]:loveu:[/CENTER] [/quote] Dzieńdobry Izuniu :sweetCyb::sweetCyb: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To się ciesze -wiem że ty lubisz chłodniejsze dni....ja srednio ale i takie muszą być;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No pewnie, że muszą - znowu się zielono zrobi....no i nie muszę działki maminej podlewać ;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No masz paczaj jaki ta ma humorek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To pewnie szok pomeczowy :evil_lol: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzieńdobry Izuniu :sweetCyb::sweetCyb: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Na mój widok nie było takiej euforii:roll:[/COLOR][/FONT][/B] No pewnie, że muszą - znowu się zielono zrobi....no i nie muszę działki maminej podlewać ;) [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahaha a to o to chodzi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] To pewnie szok pomeczowy :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosszzz nawet mi nie przypominaj bo zacznę bluzgać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz nawet mi nie przypominaj bo zacznę bluzgać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dla Ciebie były dużo znaczące wytłuszczone literki :razz: :loveu: Meczyk się nie podobał? :razz:.....:siara::siara::siara: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Dla Ciebie były dużo znaczące wytłuszczone literki :razz: :loveu: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Aha:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Meczyk się nie podobał? :razz:.....:siara::siara::siara:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]proszzzz cie...kurfowałam na maxa już mi brakowało weny twórczej.....normalnie masakra:angryy: Tylko im dać balkoniki i posłac na mistrzostwa domów spokojnej starości:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]proszzzz cie...kurfowałam na maxa już mi brakowało weny twórczej.....normalnie masakra:angryy: Tylko im dać balkoniki i posłac na mistrzostwa domów spokojnej starości:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hehehehehehe.. :roflt: Wiele bym dał, żeby zobaczyc Ciebie wczoraj przed telewizorem :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Za kawkę dziękuję......przyda się :razz: U mnie wczoraj pierunami waliło, aż miło - dzisiaj juz spokojnie Samopoczucie?.......[B][SIZE=3]wspaniałe :p[/SIZE][/B][/quote] No to wspaniale!... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No masz paczaj jaki ta ma humorek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jaki? Jaki? [quote name='Menrzuś']Dzieńdobry Izuniu :sweetCyb::sweetCyb: No pewnie, że muszą - znowu się zielono zrobi....no i nie muszę działki maminej podlewać ;) To pewnie szok pomeczowy :evil_lol:[/quote] Szoku pomeczowego nie przeżywam. Od początku mówiłam, że tak będzie i nie łudziłam się! [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz nawet mi nie przypominaj bo zacznę bluzgać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] hihihihihihihi Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]proszzzz cie...kurfowałam na maxa już mi brakowało weny twórczej.....normalnie masakra:angryy: Tylko im dać balkoniki i posłac na mistrzostwa domów spokojnej starości:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hihihihihi! Nie denerwuj się tak, bo wyprysków dostaniesz :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Hehehehehehe.. :roflt: Wiele bym dał, żeby zobaczyc Ciebie wczoraj przed telewizorem :diabloti:[/quote] Ja też! :multi: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Hehehehehehe.. :roflt: Wiele bym dał, żeby zobaczyc Ciebie wczoraj przed telewizorem :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie delirke miałam:cool1: Wiesz na wiele nie liczyłam ale myślałam ze chociaż bedą udawali że umieją grać i że chcą wygrać:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti'] Jaki? Jaki? [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czerwony i duży:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Szoku pomeczowego nie przeżywam. Od początku mówiłam, że tak będzie i nie łudziłam się! [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz - następna pesymistka...:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] hihihihihihihi[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty się nmie śmiej:mad:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No to wspaniale!... Szoku pomeczowego nie przeżywam. Od początku mówiłam, że tak będzie i nie łudziłam![/quote] Za to widzisz w Jabłkowej prawdziwego kibica - wierzy do końca :multi: Quote
Recommended Posts