Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Soooooooo? Bosszzz nie załapałam:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Alfa może być najwyżej ciotką :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wcale nie usiadłam! Ja siedzę cały czas! Aż mi się odciski na doopie robią ;)[/quote] jenysia.....jeszcze hImorojdów dostaniesz od tego siedzenia :crazyeye: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Soooooooo? Bosszzz nie załapałam:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jabcokowa! Bo Ty dalej pod wrażeniem działania Poczty Polskiej jesteś! :p Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Alfa może być najwyżej ciotką :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale tam było dla e-wujka:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Bo Ty dalej pod wrażeniem działania Poczty Polskiej jesteś! :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty zakumałas bo ja dalej nie[/B][/COLOR][/FONT]:oops: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']jenysia.....jeszcze hImorojdów dostaniesz od tego siedzenia :crazyeye: :diabloti:[/quote] Ty się o moje hmoridy nie martw! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale tam było dla e-wujka:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale mówiłaś, że listonosz przyniósł dla Alfy :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Dobra - śmigam.....bo mi cus kapie :oops: pa pa :placz: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']ale mówiłaś, że listonosz przyniósł dla Alfy :eviltong:[/quote][COLOR=green][B]Nie że przyniósł dla Alfy tylko że przyszedł do Alfy:diabloti:;)[/B][/COLOR] [quote name='Menrzuś']Dobra - śmigam.....bo mi cus kapie :oops: pa pa :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wode zakręć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra - śmigam.....bo mi cus kapie :oops: pa pa :placz:[/quote] Zaworki se zakręć! :evil_lol: [quote name='apple'][COLOR=green][B]Nie że przyniósł dla Alfy tylko że przyszedł do Alfy:diabloti:;)[/B][/COLOR] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wode zakręć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hihihihihi Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zaworki se zakręć! :evil_lol: [/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahaha nie ma jak odwet?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahaha nie ma jak odwet?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jaki odwet? Ja i odwet? No cooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyyy... :evil_lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jaki odwet? Ja i odwet? No cooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyyy... :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO SOOO TY:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO SOOO TY:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciotka! Ale jam myślisz? Spodobało się? :cool1: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ale jam myślisz? Spodobało się? :cool1:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bardzo chciała bym żeby tak:roll:.......................w końcu trochę sie napracowałysmy..................................................:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a tak poza tym to:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=green]MENRZUŚ DAWAJ FOTE!!!!:razz::loveu::diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=7][/SIZE][/B] [CENTER]:modla::modla::modla:[/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bardzo chciała bym żeby tak:roll:.......................w końcu trochę sie napracowałysmy..................................................[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a tak poza tym to:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=green]MENRZUŚ DAWAJ FOTE!!!!:razz::loveu::diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [CENTER]:modla::modla::modla:[/CENTER] [/quote] [CENTER]Przyłączam się do prośby mojej przedmówczyni! :modla::modla::modla:[/CENTER] [CENTER][SIZE=7][COLOR=red]Dawaj fotę![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Może być bez głowy jak się wstydasz:evil_lol: ale wolimy kompletnego Menrzusia oczywiście:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Może być bez głowy jak się wstydasz:evil_lol: ale wolimy kompletnego Menrzusia oczywiście:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No oczywiście, że musi być kompletny! Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiem ale wiesz że on jest wstydniś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiem ale wiesz że on jest wstydniś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :evil_lol: Dopsz, Kochana! Opuszczam Cię i zostawiam tu samą na czuwaniu. :cool3: Do jutra i wieeeeeeeeeeeeelka buźka! :multi: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: Dopsz, Kochana! Opuszczam Cię i zostawiam tu samą na czuwaniu. :cool3: Do jutra i wieeeeeeeeeeeeelka buźka! :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dopppsszzz czuwam w takim razie jako ta - oddelgowana:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Całuski dla Zuzi:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 oooooo, Menrzuś molestują cię ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=green]MENRZUŚ DAWAJ FOTE!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [CENTER]:modla::modla::modla:[/CENTER] [/quote] [quote name='Iza i Avanti'][CENTER] :modla::modla::modla:[/CENTER] [CENTER][SIZE=7][COLOR=red]Dawaj fotę![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/quote] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][B]NOOOOOOOO:razz::razz: DAWAJ DAWAJ :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=red][B]NOOOOOOOO:razz::razz: DAWAJ DAWAJ :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaak Alu pomaltretujmy go wszystkie może w końcu zmięknie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Asior Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 uu same nowe mordeczki.... a gdzie stara gwardia????????? Quote
Recommended Posts