Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja tylko cmokacza zostawiam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no fajnie.....zostawiłaś.....a co ja mam z tym cmokaczem zrobić? :hmmmm:;)

Posted

[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p035.gif[/img]

[IMG]http://www.kolobok.us/smiles/user/crigon_04.gif[/IMG] pamięta mnie ktoś jeszcze?? [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a020.gif[/img]

Posted

[quote name='Menrzuś']no fajnie.....zostawiłaś.....a co ja mam z tym cmokaczem zrobić? :hmmmm:;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to co wsadzić na lokate wysokooprocentowaną :evil_lol:

Witaj Menrzusiu[IMG]http://yelims2.free.fr/Fete/Danseuse03.gif[/IMG] przyszłam tu roszkę poćwiczyć, bo dzisiaj zmykam do pracy i musze się troszkę rozklikac:diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Asior']

[IMG]http://www.kolobok.us/smiles/user/crigon_04.gif[/IMG] pamięta mnie ktoś jeszcze?? [/quote]

A niech mnie.....Asiorka? :crazyeye: Chyba z rok Ciebie tutaj nie było......... nareszcie :multi: Teraz bez dłuższej wypowiedzi się nie obędzie :p

Witanko :multi:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to co wsadzić na lokate wysokooprocentowaną [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu[IMG]http://yelims2.free.fr/Fete/Danseuse03.gif[/IMG] przyszłam tu roszkę poćwiczyć, bo dzisiaj zmykam do pracy i musze się troszkę rozklikac:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Jakoś nie wpadłem na to :oops::cool3:
To tak wyszłaś zwprawy? - bidulka - jeszcze na szkolenie Ciebie wyślą

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Jakoś nie wpadłem na to :oops::cool3:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Dobrze że masz mnie, ja myśle o wszystkim:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
To tak wyszłaś zwprawy? - bidulka - jeszcze na szkolenie Ciebie wyślą

Dzieńdoberek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]no qurcze nawet nie strasz:roll: szkloniea - bleeee:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no qurcze nawet nie strasz:roll: szkloniea - bleeee:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Całą dobę na nieoprocentowanym depozycie leżał - cóż za strata :shake:

No co Ty - rozwijać się trzeba :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Całą dobę na nieoprocentowanym depozycie leżał - cóż za strata :shake:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ehhhh .....zapipcyłes jednym słowem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

No co Ty - rozwijać się trzeba :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahaha no nie- idealista:evil_lol:- słyszałaś Iza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Myśli że szkolenia rozwijają[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahaha no nie- idealista:evil_lol:- słyszałaś Iza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green] Myśli że szkolenia rozwijają[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To z powoda szoka ;)

A nie rozwijają??? :crazyeye:......cus tam zawsze rozwiną :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']To z powoda szoka ;)

A nie rozwijają??? :crazyeye:......cus tam zawsze rozwiną :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaa sklioze chyba[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i niestety musze spadać:hand: wpadne prosto z pracy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Będziesz pewno miała sporo do nadrobienia - czym się :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][CENTER][B][SIZE=4]:loveu: Dzień dobry Menrzusiu![/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER]Cześć Ptasiorki! :loveu:[/CENTER]
[/quote]
Cześć Ptasiorku Ty mła :multi::loveu:
[quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! A jakieś weekendowe zdjęcia były?[/quote]

Chmurzasto było, ale cuś zrobiłem - są na etapie obróbki. Nim będziesz się pakować na powrót do domu, coś wkleję ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! A jakieś weekendowe zdjęcia były?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:pewnie Menrzuś szykuje Nam niespodziewankę :p

Cze , dobereczek :multi::multi::multi::loveu:

[SIZE=1]Menrzusiu , nie orientujesz się czy ten domek w Kołobrzegu co chciał boxia się sprawdził ??[/SIZE]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:pewnie Menrzuś szykuje Nam niespodziewankę [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Cze , dobereczek:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=1]Menrzusiu , nie orientujesz się czy ten domek w Kołobrzegu co chciał boxia się sprawdził ??[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Nie przeceniaj mnie :oops:

Witanko :multi::loveu:

[SIZE=1]Myślałem, że Ty jesteś bliżej źródła :crazyeye:[/SIZE]

[SIZE=7][B]GONIA....[/B][/SIZE][SIZE=5]odezwij się :multi::multi::multi:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Cześć Ptasiorku Ty mła :multi::loveu:

Chmurzasto było, ale cuś zrobiłem - są na etapie obróbki. Nim będziesz się pakować na powrót do domu, coś wkleję ;)[/quote]

A ja się biorę za zrzucanie moich zdjęć! :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']
[SIZE=7][B]GONIA....[/B][/SIZE][SIZE=5]odezwij się :multi::multi::multi:[/SIZE][/quote]
No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu:

Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie!