apple Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tylko cmokacza zostawiam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja tylko cmokacza zostawiam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no fajnie.....zostawiłaś.....a co ja mam z tym cmokaczem zrobić? :hmmmm:;) Quote
Asior Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p035.gif[/img] [IMG]http://www.kolobok.us/smiles/user/crigon_04.gif[/IMG] pamięta mnie ktoś jeszcze?? [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a020.gif[/img] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']no fajnie.....zostawiłaś.....a co ja mam z tym cmokaczem zrobić? :hmmmm:;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to co wsadzić na lokate wysokooprocentowaną :evil_lol: Witaj Menrzusiu[IMG]http://yelims2.free.fr/Fete/Danseuse03.gif[/IMG] przyszłam tu roszkę poćwiczyć, bo dzisiaj zmykam do pracy i musze się troszkę rozklikac:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asior'] [IMG]http://www.kolobok.us/smiles/user/crigon_04.gif[/IMG] pamięta mnie ktoś jeszcze?? [/quote] A niech mnie.....Asiorka? :crazyeye: Chyba z rok Ciebie tutaj nie było......... nareszcie :multi: Teraz bez dłuższej wypowiedzi się nie obędzie :p Witanko :multi: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to co wsadzić na lokate wysokooprocentowaną [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu[IMG]http://yelims2.free.fr/Fete/Danseuse03.gif[/IMG] przyszłam tu roszkę poćwiczyć, bo dzisiaj zmykam do pracy i musze się troszkę rozklikac:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jakoś nie wpadłem na to :oops::cool3: To tak wyszłaś zwprawy? - bidulka - jeszcze na szkolenie Ciebie wyślą Dzieńdoberek :multi: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś'] Jakoś nie wpadłem na to :oops::cool3: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Dobrze że masz mnie, ja myśle o wszystkim:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] To tak wyszłaś zwprawy? - bidulka - jeszcze na szkolenie Ciebie wyślą Dzieńdoberek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]no qurcze nawet nie strasz:roll: szkloniea - bleeee:shake:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no qurcze nawet nie strasz:roll: szkloniea - bleeee:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Całą dobę na nieoprocentowanym depozycie leżał - cóż za strata :shake: No co Ty - rozwijać się trzeba :razz: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Całą dobę na nieoprocentowanym depozycie leżał - cóż za strata :shake: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ehhhh .....zapipcyłes jednym słowem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] No co Ty - rozwijać się trzeba :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahaha no nie- idealista:evil_lol:- słyszałaś Iza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Myśli że szkolenia rozwijają[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i niestety musze spadać:hand: wpadne prosto z pracy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahaha no nie- idealista:evil_lol:- słyszałaś Iza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green] Myśli że szkolenia rozwijają[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To z powoda szoka ;) A nie rozwijają??? :crazyeye:......cus tam zawsze rozwiną :eviltong: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']To z powoda szoka ;) A nie rozwijają??? :crazyeye:......cus tam zawsze rozwiną :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaa sklioze chyba[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i niestety musze spadać:hand: wpadne prosto z pracy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Będziesz pewno miała sporo do nadrobienia - czym się :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaa sklioze chyba[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote] że kogo? :crazyeye:..... Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [CENTER][B][SIZE=4]:loveu: Dzień dobry Menrzusiu![/SIZE][/B] Cześć Ptasiorki! :loveu:[/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Menrzusiu! A jakieś weekendowe zdjęcia były? Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][B][SIZE=4]:loveu: Dzień dobry Menrzusiu![/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER]Cześć Ptasiorki! :loveu:[/CENTER] [/quote] Cześć Ptasiorku Ty mła :multi::loveu: [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! A jakieś weekendowe zdjęcia były?[/quote] Chmurzasto było, ale cuś zrobiłem - są na etapie obróbki. Nim będziesz się pakować na powrót do domu, coś wkleję ;) Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! A jakieś weekendowe zdjęcia były?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:pewnie Menrzuś szykuje Nam niespodziewankę :p Cze , dobereczek :multi::multi::multi::loveu: [SIZE=1]Menrzusiu , nie orientujesz się czy ten domek w Kołobrzegu co chciał boxia się sprawdził ??[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:pewnie Menrzuś szykuje Nam niespodziewankę [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Cze , dobereczek:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=1]Menrzusiu , nie orientujesz się czy ten domek w Kołobrzegu co chciał boxia się sprawdził ??[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nie przeceniaj mnie :oops: Witanko :multi::loveu: [SIZE=1]Myślałem, że Ty jesteś bliżej źródła :crazyeye:[/SIZE] [SIZE=7][B]GONIA....[/B][/SIZE][SIZE=5]odezwij się :multi::multi::multi:[/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Cześć Ptasiorku Ty mła :multi::loveu: Chmurzasto było, ale cuś zrobiłem - są na etapie obróbki. Nim będziesz się pakować na powrót do domu, coś wkleję ;)[/quote] A ja się biorę za zrzucanie moich zdjęć! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja się biorę za zrzucanie moich zdjęć! :eviltong:[/quote] Nieeeeeeee......tuś mnie zszokowała :crazyeye: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Nieeeeeeee......tuś mnie zszokowała :crazyeye: :diabloti:[/quote] Tak Cię zszokowałam i nic mi nie wyszło :placz: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Tak Cię zszokowałam i nic mi nie wyszło :placz:[/quote] Uspokój się najpierw - z tych nerw ręcę pewno Ci się trzęsą :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Uspokój się najpierw - z tych nerw ręcę pewno Ci się trzęsą :diabloti:[/quote] Nic mi się nie trzęsie! A już na pewno nie ręce :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nic mi się nie trzęsie! A już na pewno nie ręce :eviltong:[/quote] No to ja juz nic nie rozumiem :shake: Biedna Iza :glaszcze: Quote
GoniaP Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś'] [SIZE=7][B]GONIA....[/B][/SIZE][SIZE=5]odezwij się :multi::multi::multi:[/SIZE][/quote] No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu: Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie! Quote
Recommended Posts