Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='evaxon']a cy ty mnie jesce pamietas???[/quote] czekaj, czekaj.....Ty to chyba od Tigry jesteś :hmmmm: Zgadłem? :razz: Quote
e.v.a Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']czekaj, czekaj.....Ty to chyba od Tigry jesteś :hmmmm: Zgadłem? :razz:[/quote] yhmmmmm a pamietasz jak mam na imieee??? Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='evaxon']yhmmmmm a pamietasz jak mam na imieee???[/quote] No peeeeewnie......Evaxonka :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzuś ......popaczaj :multi::multi::multi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10309254&postcount=52881[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzuś ......popaczaj :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10309254&postcount=52881"]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10309254&postcount=52881[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote] A teraz powiedz jak sie z ...... tym czułaś Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']A teraz powiedz jak sie z ...... tym czułaś[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:to jest jak jedwab na ręce :loveu::loveu:...tylko siła ogromna ...dałby radę już palce złamać [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a wpadłam se z porannym buziorem :calus: a co :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzuś ......popaczaj :multi::multi::multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10309254&postcount=52881[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ala!!!!:crazyeye: Normalnie jesteś moim hero:crazyeye: Bosszzz ja bym sie nie odważyła:roll: Witaj Menrzusiu:loveu: przyszłam z rańca życzyć ci udanego weekendu i zapytać jak tam na przegladzie było? Wsio ok?:lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu::loveu:to jest jak jedwab na ręce :loveu::loveu:...tylko siła ogromna ...dałby radę już palce złamać [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja to kontakt z takimi pociągłymi, to tylko z padalcem miałem - chętnie bym takie cuś w ręce wziął :razz: [quote name='AgaiTheta']Nocny słodkościowy buziak :*[/quote] To chyba od tego buziaka coś pamiętam ze snu - pierwszy raz od lat :cool3: Cmokas :* [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a wpadłam se z porannym buziorem :calus: a co :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alem jest rozpieszczany :oops:...jakaś okazja? :hmmmm: :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ala!!!!:crazyeye: Normalnie jesteś moim hero:crazyeye: Bosszzz ja bym sie nie odważyła:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu:loveu: przyszłam z rańca życzyć ci udanego weekendu i zapytać jak tam na przegladzie było? Wsio ok?:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Eeee tam - tak tylko mówisz.....z samej babskiej ciekawości byś chyciła :evil_lol: Było nadspodziewanie dobrze, chociaż w tym przypadku taki całkiem szczęśliwy nie jestem :roll: Miłego....i słonecznego :multi::loveu: Quote
credita Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 dzieńdoberek:p a co nie taki całkiem szczęśliwy co :cool1:? Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja to kontakt z takimi pociągłymi, to tylko z padalcem miałem - chętnie bym takie cuś w ręce wziął :razz: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja pierwszy raz w życiu miałam na rekach padalca w Katach Rybackich ...potem się zaczęłam bać ...jako panienka dobrze wychowana :eviltong:...a kiedyś polazłam do ZOOlogicznego już jako mama Qby ;)i poprosiłam pana o pytona tygrysiego do potrzymania na łapce :oops::multi:i pan się zgodził ...w ten sposób przełamałam swoje obawy ...warto :cool2:[/B][/COLOR][/FONT] Alem jest rozpieszczany :oops:...jakaś okazja? :hmmmm: :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzionek dobroci dla mężczyzn ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 no i Menrzuś uciekł :evil_lol: mam pecha:shake: Quote
apple Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeee tam - tak tylko mówisz.....z samej babskiej ciekawości byś chyciła :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No moze bym nie chwyciłą ale paluchem bym go myzła:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Było nadspodziewanie dobrze, chociaż w tym przypadku taki całkiem szczęśliwy nie jestem :roll: Miłego....i słonecznego :multi::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj.......no nic się nie martw.....:calus:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Menrzuś']No peeeeewnie......Evaxonka :eviltong::evil_lol:[/quote] tak tak :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='credita']dzieńdoberek:p a co nie taki całkiem szczęśliwy co :cool1:?[/quote] sypię się widać :-(....eeeeeech [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]dzionek dobroci dla mężczyzn ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Może i ja sie kiedyś sprężę.....faktycznie - daaaaawno w zoo nie byłem, a po fotorelacji Effci,to i nawet nabrałem ochoty. wow.....zapisałem - czter-nas-te-go czerf-ca mła świę-to....o! :multi: ;) [quote name='credita']no i Menrzuś uciekł :evil_lol: mam pecha:shake:[/quote] Menrzuś szaleje w kuchni susząc ziółka, zakupki były, spacerek też był ;) Faktycznie - jeszcze się nie zsynchronizowaliśmy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj.......no nic się nie martw.....:calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] zaczęłabyś palcem, skończyła całą dłonią :eviltong::p.....oj ti, ti, ti - chciałaby, a boi się :evil_lol: [quote name='evaxon']tak tak :multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] kurka....ale mam pamięć :p Quote
credita Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ale ty jednak obrotny jesteś,no a z tymi ziołami to moje uznanie jesteś wielki :loveu: miłego wieczorku :p Quote
Menrzuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='credita']ale ty jednak obrotny jesteś,no a z tymi ziołami to moje uznanie jesteś wielki :loveu: miłego wieczorku :p[/quote] A czemu zaraz wielki - ziółka to nic trudnego zrobić: zasiać, opielać, ściąć, oczyścić, poobcinać niepotrzebne części, wususzyć, przetreć i zapakować w słoiki :evil_lol: miłego :loveu: Quote
GoniaP Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dzień dobry i dobranoc koffany Menrzusiu i koffane Ptasiorki :loveu: Dziś moc wrażeń miałam i padam na pycholek ;) Quote
Menrzuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='GoniaP']Dzień dobry i dobranoc koffany Menrzusiu i koffane Ptasiorki :loveu: Dziś moc wrażeń miałam i padam na pycholek ;)[/quote] Dobrej nocki i relaksującego snu :loveu: Quote
AgaiTheta Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 :* słodkich snów i tak jak sie umówiliśmy - pamiętamy... Quote
Menrzuś Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='AgaiTheta']:* słodkich snów i tak jak sie umówiliśmy - pamiętamy...[/quote] No i znowu nic nie pamiętam :shake: Miłego dzionka, chociaż burze zapowiadają :razz: Quote
Recommended Posts