Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Co nie możesz? A myślisz, że ja tak mogę? A moje zaworki mogą? One tym bardziej nie mogą :cool1: [/quote] To ile Ty ich masz? :crazyeye:.....i wszystkie na raz? :crazyeye: Przecież nic śmiesznego nie mówiłem - proza życia :roll: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']To ile Ty ich masz? :crazyeye:.....i wszystkie na raz? :crazyeye: Przecież nic śmiesznego nie mówiłem - proza życia :roll: :evil_lol:[/quote] ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops:[/quote] No wiem....to taki nerwowy chichot - idę cuś miękkiego pod balkonem rozłożyć w razie skoku ewakuacyjnego Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiem....to taki nerwowy chichot - idę cuś miękkiego pod balkonem rozłożyć w razie skoku ewakuacyjnego[/quote] Nie skacz! nie skacz! Co my bez ciebie zrobimy! Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie skacz! nie skacz! Co my bez ciebie zrobimy![/quote] Dlatego to miękkie rozkładam, żeby chociaż z wózka klikać :razz::evil_lol: Czymnij się i Zuzię ucałuj :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Dlatego to miękkie rozkładam, żeby chociaż z wózka klikać :razz::evil_lol: Czymnij się i Zuzię ucałuj :multi:[/quote] Buziol i do jutra! :multi: Quote
credita Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 oooo miałam już odejść od kompa ,ale zielone światełko widzę że się pali więc chwilkę jeszcze zostanę :evil_lol: Witam Menrzusiu myślałam że już nigdy się nie trafimy ;) Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='credita']oooo miałam już odejść od kompa ,ale zielone światełko widzę że się pali więc chwilkę jeszcze zostanę :evil_lol: Witam Menrzusiu myślałam że już nigdy się nie trafimy ;)[/quote] Witankoooooo :multi: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='credita']i jak tam doczekałeś się tego deszczu?[/quote] Takie prawie nic :shake:.....ale przynajmniej chłodek jest Quote
credita Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 o już doczytałam miałeś deszcz ,ale działkę i tak musiałeś dochlapać :p Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='credita']o już doczytałam miałeś deszcz ,ale działkę i tak musiałeś dochlapać :p[/quote] a przy okazji poziomki dla psiaków zebralem....truskawki, borówki :p Quote
credita Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 no to super ;) kule muszę znikać mały się budzi na mleko pozdr pa Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='credita']no to super ;) kule muszę znikać mały się budzi na mleko pozdr pa[/quote] Do następnego :multi: Quote
halbina Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Przedwczoraj dowiedziałam się, że córeczka mojej koleżanki z pracy, też Haliny, czekająca na przeszczep potrzebuje krwi... zorganizowaliśmy akcję na przyszły tydzień na 19.06... Basia zmarła dziś rano... 16 czerwca obchodziłaby drugie urodzinki... ja miałam urodziny wczoraj... 38... życie jest pojeb... akcję jednak robimy... w czwartek... dla innych dzieci... Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Pierwszy raz nie złożę tutaj życzeń Ptasiorkowi - gdzie indziej Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]życie jest pełne niespodzianek .... a niespodzianka ... to nie zawsze to co dobre....... doberek :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jestem:B-fly::B-fly::B-fly: Aleście nagadali - normalnie widzę ze uczycie sie od najlepszych:B-fly::diabloti: Witaj Menrzusiu podstępny ty:evil_lol: w nocy sie śpi a nie życzenia składa:mad:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Pierwszy raz nie złożę tutaj życzeń Ptasiorkowi - gdzie indziej[/quote] Menrzusiu! Dziękuję! :loveu: Doberek! Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]życie jest pełne niespodzianek .... a niespodzianka ... to nie zawsze to co dobre.......[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]doberek :Rose:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale jednak bardziej się z przyjemnością kojarzy :p Witanko :multi: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jestem:B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aleście nagadali - normalnie widzę ze uczycie sie od najlepszych:B-fly::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu podstępny ty:evil_lol: w nocy sie śpi a nie życzenia składa:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Aaaaa tam - to była walko o życie :roll: ale jak widac przeżyłem:p [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Dziękuję! :loveu: Doberek![/quote] Ależ nie za ma co :cool3: Po ostatnim zraziku Alfa mlasknęła i stwierdziła "no, najadłam się" co było jednoznaczne z tym, że następny dzień udało mi się :multi: Świętowanka :multi: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś'] Aaaaa tam - to była walko o życie :roll: ale jak widac przeżyłem:p [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem czytałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Ależ nie za ma co :cool3: Po ostatnim zraziku Alfa mlasknęła i stwierdziła "no, najadłam się" co było jednoznaczne z tym, że następny dzień udało mi się :multi: Świętowanka :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Fuksem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale jednak bardziej się z przyjemnością kojarzy :p Witanko :multi: Aaaaa tam - to była walko o życie :roll: ale jak widac przeżyłem:p Ależ nie za ma co :cool3: Po ostatnim zraziku Alfa mlasknęła i stwierdziła "no, najadłam się" co było jednoznaczne z tym, że następny dzień udało mi się :multi: Świętowanka :multi:[/quote] Czyli smakowało? Uff, to dobrze :multi: Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czyli smakowało? Uff, to dobrze :multi:[/quote] Dokładnie to samo powiedziałem :diabloti:......a sosik? mmmmmmmmmm :lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Dokładnie to samo powiedziałem :diabloti:......a sosik? mmmmmmmmmm :lol:[/quote] Bosz, jestem boska :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Recommended Posts