Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Co nie możesz? A myślisz, że ja tak mogę? A moje zaworki mogą? One tym bardziej nie mogą :cool1:
[/quote]

To ile Ty ich masz? :crazyeye:.....i wszystkie na raz? :crazyeye:

Przecież nic śmiesznego nie mówiłem - proza życia :roll:

:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']To ile Ty ich masz? :crazyeye:.....i wszystkie na raz? :crazyeye:

Przecież nic śmiesznego nie mówiłem - proza życia :roll:

:evil_lol:[/quote]

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:oops:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:oops:[/quote]

No wiem....to taki nerwowy chichot - idę cuś miękkiego pod balkonem rozłożyć w razie skoku ewakuacyjnego

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie skacz! nie skacz! Co my bez ciebie zrobimy![/quote]

Dlatego to miękkie rozkładam, żeby chociaż z wózka klikać :razz::evil_lol:

Czymnij się i Zuzię ucałuj :multi:

Posted

oooo miałam już odejść od kompa ,ale zielone światełko widzę że się pali więc chwilkę jeszcze zostanę :evil_lol: Witam Menrzusiu myślałam że już nigdy się nie trafimy ;)

Posted

[quote name='credita']oooo miałam już odejść od kompa ,ale zielone światełko widzę że się pali więc chwilkę jeszcze zostanę :evil_lol: Witam Menrzusiu myślałam że już nigdy się nie trafimy ;)[/quote]

Witankoooooo :multi:

Posted

[quote name='credita']o już doczytałam miałeś deszcz ,ale działkę i tak musiałeś dochlapać :p[/quote]

a przy okazji poziomki dla psiaków zebralem....truskawki, borówki :p

Posted

Przedwczoraj dowiedziałam się, że córeczka mojej koleżanki z pracy, też Haliny, czekająca na przeszczep potrzebuje krwi... zorganizowaliśmy akcję na przyszły tydzień na 19.06... Basia zmarła dziś rano... 16 czerwca obchodziłaby drugie urodzinki... ja miałam urodziny wczoraj... 38...
życie jest pojeb...
akcję jednak robimy... w czwartek... dla innych dzieci...

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jestem:B-fly::B-fly::B-fly:

Aleście nagadali - normalnie widzę ze uczycie sie od najlepszych:B-fly::diabloti:

Witaj Menrzusiu podstępny ty:evil_lol: w nocy sie śpi a nie życzenia składa:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]życie jest pełne niespodzianek .... a niespodzianka ... to nie zawsze to co dobre.......[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]doberek :Rose:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ale jednak bardziej się z przyjemnością kojarzy :p

Witanko :multi:
[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jestem:B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aleście nagadali - normalnie widzę ze uczycie sie od najlepszych:B-fly::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu podstępny ty:evil_lol: w nocy sie śpi a nie życzenia składa:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Aaaaa tam - to była walko o życie :roll: ale jak widac przeżyłem:p

[quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Dziękuję! :loveu:

Doberek![/quote]

Ależ nie za ma co :cool3:
Po ostatnim zraziku Alfa mlasknęła i stwierdziła "no, najadłam się" co było jednoznaczne z tym, że następny dzień udało mi się :multi:

Świętowanka :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem czytałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Po ostatnim zraziku Alfa mlasknęła i stwierdziła "no, najadłam się" co było jednoznaczne z tym, że następny dzień udało mi się :multi:

Świętowanka :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Fuksem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale jednak bardziej się z przyjemnością kojarzy :p

Witanko :multi:

Świętowanka :multi:[/quote]

Czyli smakowało? Uff, to dobrze :multi: