Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Menrzuś napisał(a):A mnie cuś w plecach łupie :-( :razz: Jak Ci klapki na oczy zarzuca, to i po plecach Cię poklepie! Klapkami................. :evil_lol: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']A mnie cuś w plecach łupie :-( :razz: nastaw się:diabloti:rozgrzeje dłonie:knuje: Bosszzzz jak to zabrzmiało:splat::evil_lol: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jak Ci klapki na oczy zarzuca, to i po plecach Cię poklepie! Klapkami................. :evil_lol:Ciotka:mad:Upominam cię:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :agrue:......Ptasiory jedne :evil_lol: Ja muszę już śmigać dziewczyny......robótka czeka :loveu::loveu:.....:hand: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='apple']nastaw się:diabloti:rozgrzeje dłonie:knuje: Bosszzzz jak to zabrzmiało:splat::evil_lol: buhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa [quote name='apple']Ciotka:mad:Upominam cię:diabloti: :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']:agrue:......Ptasiory jedne :evil_lol: Ja muszę już śmigać dziewczyny......robótka czeka :loveu::loveu:.....:hand: nie ić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']:agrue:......Ptasiory jedne :evil_lol: Ja muszę już śmigać dziewczyny......robótka czeka :loveu::loveu:.....:hand:nie ić !!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Iza i Avanti']buhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong:Cioteczka:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 i już pooooooooooooooooooooooooooszedł...... Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']i już pooooooooooooooooooooooooooszedł...... noooooooo i zostawił nas sameeeeeeeeeeeeeee:-( Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='apple']noooooooo i zostawił nas sameeeeeeeeeeeeeee:-( i co my teraz poczniemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :placz: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']i co my teraz poczniemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :placz:jest nadzieja - oko mu się świeci:multi: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ussszzz nie:shake: no nic trza sie topić:roll::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='apple']Ussszzz nie:shake: no nic trza sie topić:roll::evil_lol: Nie top się! Oć! Też se pójdziemy! Pf! Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie top się! Oć! Też se pójdziemy! Pf!Dobra idziemy na 3/4 3/4 Pfffffffffffffffffffffffff!:cool1: Quote
credita Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 witam Menrzuś znowu się mijamy:placz:pozdrawiam Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie top się! Oć! Też se pójdziemy! Pf! [quote name='apple']Dobra idziemy na 3/4 3/4 Pfffffffffffffffffffffffff!:cool1: No musiałem iść - to sprawa życia lub ........ odcięcia od netu :roll: A Wy mi tu pfff.....:placz::placz: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 credita napisał(a):witam Menrzuś znowu się mijamy:placz:pozdrawiam to jest coraz bardziej frustrujące :placz: dobrej nocki :multi: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 halbina napisał(a)::shake: :shake: :shake: Co się stało Halbinko? :roll: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']No musiałem iść - to sprawa życia lub ........ odcięcia od netu :roll: A Wy mi tu pfff.....:placz::placz: :mad: :mad: :mad:co ciem chciało od neta odciąć :razz::razz: jeszcze nie ruszyłam :oops:dziś aplikowałam sobie NERO Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']No musiałem iść - to sprawa życia lub ........ odcięcia od netu :roll: A Wy mi tu pfff.....:placz::placz:No to trzeba było mówić:splat: że to stan wyższej konieczności a nie ide se i już:roll: Witaj z ranka:loveu: Słoneczne całusy na dobry dzień Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dzień dobry zagrożony odcięciem dostępu Menrzusiu :-) Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto fce odciąć Menrzusia :roll: Berek :grins: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:kto fce odciąć Menrzusia :roll: Berek :grins:Jakie złe internetowe potfory:roll: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja'] co ciem chciało od neta odciąć jeszcze nie ruszyłam dziś aplikowałam sobie NERO [quote name='Alicja']kto fce odciąć Menrzusia Berek Bo jakbym z obiadem nie zdążył, to siwy dym...... i brak netu :shake: Dzieńdo.... :multi: [quote name='apple']No to trzeba było mówić że to stan wyższej konieczności a nie ide se i już Witaj z ranka:loveu: Słoneczne całusy na dobry dzień Ale u mnie tak dzyń w dzyń jest ;) Nareszcie chmurki :multi:......cmokasy spod chmurek :kiss_2: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry zagrożony odcięciem dostępu Menrzusiu :-) Dzieńdoberek Izulcio z Zuzulcią :multi: Musiałem powycinać trochę grafiki Quote
Recommended Posts