apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jestem, ale już mnie nie ma! Buuuuuuuuuuuuuuziam mocno i do poniedziałku! Ojej no szkoda do poniedziałku, miłego i ciepłego weekendu i pamietaj wycałuj ode mnie Avanti ;-* Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Oby twoje słowa okazały się prorocze:loveu: papa :hand:do zobaczenia po południu jak nas dogo dopuści:diabloti::evil_lol: no i mkie nie dopuściło :shake:......eeeeech, i bez Jabłuszkowej do poniedziałku - to normalnie gorzej niż brzydka pogoda :placz: Iza i Avanti napisał(a):Ja mam w doopie problemy z wodą i cała resztą! Ja chcę słońca! I ciepełka!!! :placz: Alicja napisał(a):nam wystarczą góry niech nam tu morza nie fronty nie robią ...dywersanty jedne ......morze ma być na północy ;) Jak krana suchego będziecie miały, to inna rozmowa będzie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 shirrrapeira napisał(a):Czy u was tez pogoda iscie barowa? Taka co to sie chce spac? Ale wczoraj pogoda zrobila mi niespodzianke, bo byla sliczna i bylo cieplo. Słoneczko od samego rana było :multi: Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Gdzie Ty? Słoneczko Cię przypiekło??? :-) Nie chciało mnie wpuścić :placz: apple napisał(a):U niego tak pieknie że nie chce mu się z nami siedzieć i gadać jak może się opalac na plaży.................... nie cierpię plaży latem :cool1:....i w ogóle się nie opalam - mam arystokratyczna skórkę, która to łatwo się przegrzewa :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Tęskniłeś:roll::roll: Na pewno:B-fly: :loveu: http://img259.imageshack.us/img259/770/p5100013ih5.jpg Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Już nie pamiętam kiedy byłaś :placz: Spodobała Ci się Gremlina, co? :razz: Quote
Medorowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Już nie pamiętam kiedy byłaś :placz: Spodobała Ci się Gremlina, co? :razz: Bo to przez to "guupie" dogo:lmaa: No pewnie, że mi sie podobuje:loveu::loveu::p Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Medorowa napisał(a):Bo to przez to "guupie" dogo:lmaa: No pewnie, że mi sie podobuje:loveu::loveu::p Taaaa.....pewnie....jak by się chciało to by się było :eviltong: :lol: śmigam z pieskami na krótkiego sika:p Quote
Medorowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Taaaa.....pewnie....jak by się chciało to by się było :eviltong: :lol: śmigam z pieskami na krótkiego sika:p Menrzuś, nie spieszaj sie, możesz zrobić długiego sika, co by Cię później w nocy nie cisnęło:errrr::errrr: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Spoko, spoko :evil_lol:......był długi i do tego pieski się na łące wybiegały ;) Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Niezapominajka leśna samotna jabłonka w środku lasu Lilak pospolity - dla tych co lubią bzy :razz:....dopiero kwiatki się otwierają. Gremliński nietoperek :evil_lol: słońce ostro dzisiaj dawało :diabloti: ale w lesie było ciemnawo Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jaskier ostry dmuchawiec, latawiec, wiatr.....już nie istnieje - Sylwa rozdeptała :shake: a ten wciąż nieznany :roll: Quote
Medorowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Spoko, spoko :evil_lol:......był długi i do tego pieski się na łące wybiegały ;) To rzeczywiście długi, skoro pieski zdążyły się wybiegać:megagrin: To u Was dzisiaj była taka pogoda:crazyeye: http://img381.imageshack.us/img381/7379/p5210014rc0.jpg Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Medorowa napisał(a):To rzeczywiście długi, skoro pieski zdążyły się wybiegać:megagrin: To u Was dzisiaj była taka pogoda:crazyeye: http://img381.imageshack.us/img381/7379/p5210014rc0.jpg Już pisałem, że cały dzień słonko bez przerwy świeciło :evil_lol: shirrrapeira napisał(a):Piekne zdjecia menzusiu. muszę się szarpnąć na lepsiejszy aparat, bo robię najstarszą cyfrówką na dogo :-o ....ale dzięki :razz: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Tak dla przypomnienia, że była kiedyś z nami.....dzisiaj ma imieninki :multi: Wszystkiego dobrego kółko się zamknęło - to była ostatnia tutaj kartka.... dobrej nocki :hand: Quote
halbina Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 niezapominajki też lubię... :loveu: :cool3: http://katalogmp3.wrzuta.pl/audio/uEmUGvvPtc/maryla_rodowicz_-_jest_cudnie_www.katalogmp3.eu dobrej nocki! Quote
halbina Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Hallo!!! jest tu ktoś?... coś dla Was "ukradłam" na wątku Ozzy'go Clokwork... Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 halbina napisał(a):Hallo!!! jest tu ktoś?... coś dla Was "ukradłam" na wątku Ozzy'go Clokwork... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja przyjechałam za Tobą Quote
halbina Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 barowa raczej, ale padać nie pada... chłodno i kałuże sprzed kilku dni... Quote
shirrrapeira Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Imbirka sto lat niech zyje nam. Spelnienia marzen, radosci, milosci i szczescia. Quote
AgaiTheta Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Menrzusiu zaświeć mi słoneczko, smutno bez Ciebie :shake: Quote
Agniest Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://img259.imageshack.us/img259/9656/p5150025xw8.jpg cuś jej się troszkę szeleczki wrzynają :evil_lol: Doberek wszystkim :multi: pewnie się urlopujecie, a ja biedna w pracy...... Menrzuś, widzę że rozwijasz nowe zainteresowania ;) - piękne florystyczne fotki :cool3: naprawdę ;) Quote
Iza i Avanti Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cześć Menrzusiu! Tęsknię! Widziałam Gremlinę! Ależ jej uszy zawiewało!!! Fiu, fiuuuuuuuuuuuuuuuu! Quote
Menrzuś Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='halbina']niezapominajki też lubię... :loveu: :cool3: http://katalogmp3.wrzuta.pl/audio/uEmUGvvPtc/maryla_rodowicz_-_jest_cudnie_www.katalogmp3.eu dobrej nocki! a kto ich nie lubi Halbinko :loveu: Dopiero teraz mnie wpuściło :pissed: [quote name='halbina']Hallo!!! jest tu ktoś?... coś dla Was "ukradłam" na wątku Ozzy'go Clokwork... [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja przyjechałam za Tobą Czy to jaka sugestia? Baran to ostatecznie też milutkie zwierzątko :lol: Quote
Recommended Posts