Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Wyglądałabyś jak świeżo wyprana :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahaha no można to tak powiedzieć, ale wiesz zawsze wolałam być odprasowana a nie tak prosto ze sznura zdjeta:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahaha no można to tak powiedzieć, ale wiesz zawsze wolałam być odprasowana a nie tak prosto ze sznura zdjeta:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja tam nie prasuję, no, może niektóre koszule.....czułbym sie jak w zbroi :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']ja tam nie prasuję, no, może niektóre koszule.....czułbym sie jak w zbroi :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja za to jestem maniaczką prasowania:roll:Ale nikomu nie mów- ciiiii to tajemnica:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja za to jestem maniaczką prasowania:roll:Ale nikomu nie mów- ciiiii to tajemnica:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

boszszsz.....jak ktoś by mi bieliznę wyprasował, albo pościel nakrochmalił, to bym go laczem pogonił :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']boszszsz.....jak ktoś by mi bieliznę wyprasował, albo pościel nakrochmalił, to bym go laczem pogonił :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]podawam Ci łapki ......w 100% się zgadzam

Gaduły jesteście .....a ja musze do sklepu iść :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]podawam Ci łapki ......w 100% się zgadzam [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Gaduły jesteście .....a ja musze do sklepu iść :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Chociaz ktoś mnie rozumie :multi:

Jakie gaduły? Jakie?......To Jabłkowa się rozptasiorzyła :diabloti:

Oooooooo - nowy avatarek

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja za to jestem maniaczką prasowania:roll:Ale nikomu nie mów- ciiiii to tajemnica:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No sooooooooo Ty :crazyeye: To Ty jakaś zboczona jesteś... :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']boszszsz.....jak ktoś by mi bieliznę wyprasował, albo pościel nakrochmalił, to bym go laczem pogonił :evil_lol:[/quote]

Też bym ubiła!

Nienawidzę prasować!!!:angryy:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No sooooooooo Ty :crazyeye: To Ty jakaś zboczona jesteś... :evil_lol:

Też bym ubiła!

Nienawidzę prasować!!!:angryy:[/quote]

Nooooooo.....to juz jest nas trójka.....[SIZE=3][B]precz żelazkom :multi:[/B][/SIZE][SIZE=2]......:evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooooo.....to juz jest nas trójka.....[SIZE=3][B]precz żelazkom :multi:[/B][/SIZE][SIZE=2]......:evil_lol:[/SIZE][/quote]

:mad: Koalicja anty-żelazkowa! :mad:

[CENTER][SIZE=7][B]Żelazkom mówimy [/B][/SIZE]

[SIZE=7][B]stanowcze:[/B][/SIZE]
[B][/B]
[SIZE=7][B]NIE!!![/B][/SIZE][/CENTER]

Posted

Może i Jabłkowa się nawróci, a nie tak męczyć TZa tym krochmalem :diabloti:
Przecież na załamaniach pościeli można sie pokaleczyć :evil_lol:

parafrazując "Republikę" - [SIZE=5]żelazkom śmieeeeeeerć :evil_lol:[/SIZE]

Posted

japkowa się nie nawróci! Japkowa wam powie tak! Sie nie umie się nie lubi się umie się lubiu- heheh....qurde tu miała być emota z językiem na wierzchu ale nie mam emotów (płacz)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabkowa!

Ty mały zboczuszku!!! hihihi[/quote]

No sooooo? Kazdy ma jakieś zboczenie ja mam takie ale wole je od kefirowych okladów ;-P

Posted

[quote name='Menrzuś']Nawet przez tylne drzwi nie mogłem wejść - było \"error, time out\" [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/7825/05072312414090lz6.gif[/IMG][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzusiu wejdz na administrację tam jest wsio napisane że tam cos trzeba w jakimś pliku zmienić- ja zmieniłam i jestem!:multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][/B]
[B][COLOR=#008000]Uuuuuu ale się chyba skaleczyłe troszeczkę co?:roll::evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i polazł kajś i nawet się nie pożegnał:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To ja też ide, co tu bede tak sama siedziec:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

jaka sama :stop:? ja też tu jestem ,ale zaraz popełnię to samo co Menrzuś bo dogo ledwie strony otwiera:angryy::stormy-sad::comp26::chainsaw::snipersm::drinking::lmaa:.....brak słów
też zaraz zmykam

Posted

ja wchodzę bez problemu... ale i tak mam ochotę:

[IMG]http://img139.imageshack.us/img139/7825/05072312414090lz6.gif[/IMG]

tylko z innych powodów... sprawdzanie matur... w ogóle szkoła... w ogóle... życie... jestem nastawiona autodestrukcyjnie...

Posted

[quote name='apple'][FONT=\"Century][COLOR=\"green\"][B]Menrzusiu wejdz na administrację tam jest wsio napisane że tam cos trzeba w jakimś pliku zmienić- ja zmieniłam i jestem![IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=\"#008000\"]Uuuuuu ale się chyba skaleczyłe troszeczkę co?[IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/COLOR][/B][/quote]

Z różnych względów nie zamierzam nic zmieniać w systemie... tylko wkurzające jest to, że ten od którego wszystko zależy, ma wszystkich głęboko w doopsku. Powinien sobie nicka zmienić na \"Olewator\", a w podpisie dołączyć jeszcze polewaczkę do rozpędzania tłumów. Poczekam jeszcze trochę i najwyżej trzeba będzie znaleźć inne forum. Po co mam sie wpieniać?