Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]coś w tym musi być ...Harley uwielbiał żółty :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja mam jeszcze dla Ozzylka to zgrzebło do czesania i jak chciałam go poczochrać przy bulce-Dulce to mi maupa zawsze z rąk ściągała , tak jej się podobało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Sylwa tylko łypie oczami i zawsze, kiedy się tego najmniej spodziewam, łapie zębiskami i chodu na kanapę :evil_lol:......a spróbuj jej odebrać :lol: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A może to solidarność jajek? :crazyeye:[/quote] boszszsz.......to jest wyższy poziom solidarności :eviltong: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']A skąd możesz wiedzieć - nie masz tej najważniejszej rzeczy, co my mamy :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]eeeeee tam najważnieszej:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeeee tam najważnieszej:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A co Ty tam wiesz :eviltong:;) Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']boszszsz.......to jest wyższy poziom solidarności :eviltong:[/quote] ..............................:crazyeye:................................. dopsz......... Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']..............................:crazyeye:................................. dopsz.........[/quote] Też mi się tak z oczami zrobiło jak przeczytałem to, co napisałem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5150/ogloszeniaparafialnese7.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Boskie! Znam to, ale za każdym razem hiham się jak goopia :-) Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Boskie! Znam to, ale za każdym razem hiham się jak goopia :-)[/quote] Bo jest z czego - taka radosna twórczość :evil_lol:.....Halbinka może coś o tym chyba więcej powiedzieć ;) Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo jest z czego - taka radosna twórczość :evil_lol:.....Halbinka może coś o tym chyba więcej powiedzieć ;)[/quote] Halbinka! Powiedz cuś więcej!!! Quote
halbina Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo jest z czego - taka radosna twórczość :evil_lol:.....Halbinka może coś o tym chyba więcej powiedzieć ;)[/quote] chcecie złotych myśli maturzystów?... :cool3: są równie soczyste! Quote
halbina Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Matejko namalował "Bitwę pod Grunwaldem" chociaż ani razu jej nie widział w telewizji. [LEFT]Wieś była samowystarczalna: kobiety dostarczały mleka, mięsa i skór. Boryna śpiewał w chórze, ale tylko partie solowe. W komedii bohaterowie dążą do celu powodując śmierć, często zakończoną szczęśliwie. U Żeromskiego ludzie dzielili zapałkę na czworo i też im się zapalała. Lipiec i sierpień mają po 31 dni i jest to wywalczone dawno przez uczniów i nauczycieli. Antek ciężko pracował rękami, a Boryna językiem. Zenon kochał Elżbietę mimo, że był w ciąży z Justyną. Ziębowicz wyrzucał sobie to, że popełnił samobójstwo. Wokulski zakupił klacz od Krzeszowskiego, aby później prosić o jej rękę. Zygier miał ospowatą sylwetkę kulturysty a jego wyłupiaste oczy ładnie przylegały do twarzy. Kochanowski czcił piękno kobiet i ludzi. Soplica po dokonaniu samobójstwa opuszcza Litwę. Mickiewicz napisał "Stepy Afrykańskie". Reymont za napisanie "Chłopów" dostał nagrodę Wedla. Po powrocie do domu Wokulski zamknął się w sobie i nikogo nie wpuszczał. Jacek Soplica pochodził z biednej, niezamężnej szlachty. Po śmierci pan Wołodyjowski stracił słuch tak, że nawet nie słyszał jak larum grali. Soplica zabił Stolnika, ale ten mu wybaczył, ponieważ Soplica zrobił to niechcący. Zbyszko na widok wroga zamknął się w przyłbicy. Kochanowski był studentem, poetą i za granicą. Z upływem lat Hrabia coraz słabiej uciskał swoje pokojówki i kucharki Hemingway napisał między innymi nowelę "Stary człowiek nie może". Jan Kochanowski zamieszkał w Czarnobylu. Jagienka rozgniatała orzechy bez młotka, bo miała twarde przyrodzenie Doktor Judym, ponieważ współżył z chłopami, często znajdował się na czworakach. Dulska trzymała męża w domu, aby nie stracił moralności. Gdy nadszedł dzień wesela, Boryna ruszył na pannę młodą. Grażyna, żona Litawora, była mu bliska duszą, sercem i zbroją. Alina, w przeciwieństwie do Balladyny, miała stosunek do matki. Tadeusz ujrzał Zosię po raz pierwszy tylko w papilotach. Pod adresem Jaśka skierowany jest cytat: "Gdzie jest chamie złoty róg". Określenie "wiek balzakowski" powstało dlatego, ponieważ bohaterkami powieści Balzaca są nieprzyzwoicie wiekowe damy. Soplica miał wyrzuty po mordzie [/LEFT] [LEFT][URL]http://hetero.nano.pl/teksty10.html[/URL][/LEFT] Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Halbinko uwielbiam te złote myśli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......często bywały w odcinkach też w Angorze :evil_lol:...czytaliśmy sobie przy kawie :evil_lol: Menrzuś ;)....czerwonej nie ma ale jest pomarańczowa :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AgaiTheta Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Menrzuś ma focha na dogo, wróci jak będzie wszystko działało. Może uda mi sie zwabić go kawką: [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/499/kawka17153dyt2.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz: eeeee Menrzuś chłopaki nie fochają ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Menrzuś'][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5150/ogloszeniaparafialnese7.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Masakra:evil_lol: Bossszzz i to się dzieje na prawdę? Sodomia i Gomoria:eviltong::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Halbinka- Boskie te myśli, boskie tylko wielkie umysły mogły je spłodzić:evil_lol: Oznajmiam iż jestem:multi: i strajkuję: Dogo po południu stawia ostry opór, nie chce mnie wpuscić mimo iż biorę je taranem:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A mnie wkońcu łaskawie wpuściło... I jezdem! A Was nie ma!!! :-( Quote
apple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A mnie wkońcu łaskawie wpuściło... I jezdem! A Was nie ma!!! :-([/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Słuchajcie maciaszek na Administracji napisała jak można wchodzić na Dogo kiedy normalnie nie działa- podobno sposób się sprawdza ! Kuknijcie: [URL]http://www.ekmll.com/viewpage.php?page_id=6[/URL] :razz: A to byłam JA wasza Japkowa:B-fly::B-fly::B-fly: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Medorowa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Menrzuś'][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5150/ogloszeniaparafialnese7.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt: WiTanko:multi: Quote
e.v.a Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Menrzuś'][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5150/ogloszeniaparafialnese7.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] buahahahhaahha :grin::grin::grin: cze robaczku:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:Halbinko uwielbiam te złote myśli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......często bywały w odcinkach też w Angorze :evil_lol:...czytaliśmy sobie przy kawie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Menrzuś ;)....czerwonej nie ma ale jest pomarańczowa :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zaraz tam zajrzę ;) [B]Halbinko[/B] - :thumbs: Quote
Recommended Posts