AgaiTheta Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Mam cioś w domu :D [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10090699#post10090699[/URL] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='AgaiTheta']Mam cioś w domu :D [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10090699#post10090699[/URL][/quote] To jest ten traktorek? :razz:....... cudna - szybko poznała, albo przypomniała sobie do czego fotele służą :lol: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Zrób o musisz zrobić....ostatecznie za to Ci płacą ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ostatecznie niby za to:roll::evil_lol: Ale już skończyłam:multi: Witaj w ten deszczowy dzionek [IMG]http://yelims5.free.fr/Temps/Temps08.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ostatecznie niby za to:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale już skończyłam:multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj w ten deszczowy dzionek [IMG]http://yelims5.free.fr/Temps/Temps08.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] To wyjdź spod tego prysznica - na niebie żadnej chmurki :multi: Witanko słoneczne :lol: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Menrzuś']To wyjdź spod tego prysznica - na niebie żadnej chmurki :multi: Witanko słoneczne :lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] U mnie nie ma nieba u mnie jest czarna płachta:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] U mnie nie ma nieba u mnie jest czarna płachta:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Może okularki przeciw słonku masz na nosie? :razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeee tam jest brrrr mokro a miałyśmy iść z Alutką na szczepienie a teraz musimy przełożyć to wyjście na czwartek bo nie mamy pelerynki przeciwdeszczowej :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bo byś chciała samych słonecznych dni :shake:.....kwiatki deszczu potrzebują :razz: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Może okularki przeciw słonku masz na nosie? :razz::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeee tam jest brrrr mokro a miałyśmy iść z Alutką na szczepienie a teraz musimy przełożyć to wyjście na czwartek bo nie mamy pelerynki przeciwdeszczowej :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Kofffffffffffffani! M enrzusiu! Jakieś zdjęcia są??? Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffffffani! M enrzusiu! Jakieś zdjęcia są???[/quote] Cześć Kofffffffffana!! :multi: M enrzuś wstawi jakieś fotki po spacerku przedpołudniowym :razz: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffffffani! M enrzusiu! Jakieś zdjęcia są???[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ta się pyta o fotki :mdleje: To się nazywa mydlenie oczu[/COLOR]:evil_lol:[/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ta się pyta o fotki :mdleje: To się nazywa mydlenie oczu[/COLOR]:evil_lol:[/FONT][/B][/quote] Oj, nie znasz się - prowokuje niewinnie, żebyśmy się spytali o Jej fotki i filmiki :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ta się pyta o fotki :mdleje: To się nazywa mydlenie oczu[/COLOR]:evil_lol:[/FONT][/B][/quote] Jakie mydlenie? Jakie? :mad: Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jakie mydlenie? Jakie? :mad:[/quote] to tzw wdzięczna zmiana tematu :evil_lol: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Menrzuś']to tzw wdzięczna zmiana tematu :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Menrzuś']Oj, nie znasz się - prowokuje niewinnie, żebyśmy się spytali o Jej fotki i filmiki :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Że niby az tak subtelnie nam daje do zrozumienia że ma foty i filmiki, no to ja tak subtelnie proszę:roll:: IZA DAWAJ JUŻ DO JASNEJ CIASNEJ TE FILMIKI I ZDJĘCIA:diabloti: NO!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że niby az tak subtelnie nam daje do zrozumienia że ma foty i filmiki, no to ja tak subtelnie proszę:roll::[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]IZA DAWAJ JUŻ DO JASNEJ CIASNEJ TE FILMIKI I ZDJĘCIA:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]NO!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No i widzisz co narobiłaś? Za ostro było!!!! No i Iza zwiała :placz: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Menrzuś']No i widzisz co narobiłaś? Za ostro było!!!! No i Iza zwiała :placz:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No co ja co ja, to nie ja, ja subtelnie powiedziałam:roll: Ide bo jeszcze coś powiem i co bedzie, Iza nie wróci albo co, przyde później jak jej ten foch minie:evil_lol: Na razie zmykam do sklepu;) [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ja co ja, to nie ja, ja subtelnie powiedziałam:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide bo jeszcze coś powiem i co bedzie, Iza nie wróci albo co, przyde później jak jej ten foch minie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Na razie zmykam do sklepu;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] nie zapomnij o bułkach :p Quote
Agniest Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Doberek :multi: śliczny dziś dzionek :loveu: czytam i widzę, że impreza mnie ominęła...... spóźnione życzonka dla naszej kochanej Agusi: [B][COLOR=DarkRed]100 LAT !!! [/COLOR][/B] Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cześć Koffffffffffffani! A wczoraj fcale nie zwiałam... Nie umiałam wejść na dogo cały dzień :-( Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Koffffffffffffani! A wczoraj fcale nie zwiałam... Nie umiałam wejść na dogo cały dzień :-([/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja wczoraj po południu też nie mogłam:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To ja:B-fly::B-fly::B-fly: Dzisiaj wspaniały dzień się zapowiada, błękitne niebo, ani jednej chmurki a na termometrze juz 20 stopni- LATO:multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 heloł robaczku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Menrzusiu...... Mój TZ z zazdrości czy z nie wiem czego schował Twoją przesyłkę... :oops::oops::oops: Właśnie ją znalazłam... Nie oglądałam, ale dziękuję... :loveu: Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='GoniaP']Menrzusiu...... Mój TZ z zazdrości czy z nie wiem czego schował Twoją przesyłkę... :oops::oops::oops: Właśnie ją znalazłam... Nie oglądałam, ale dziękuję... :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale zazdrośnik, znaczy że kocha:evil_lol: Witaj gospodarzu:multi::multi::multi: Menrzusiu a ciebie gdzie wcięło co:crazyeye: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Cześć Menrzusiu! Nie chowaj się przed nami!!! Quote
Recommended Posts