apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widziałam buszujacych w traffie:loveu: [url]http://img183.imageshack.us/img183/7537/p4200004zz1.jpg[/url] I poope Sylwy:razz: co jej Iza zazdraszcza:evil_lol: Witaj Menrzusiu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Kochani [IMG]http://yelims1.free.fr/Bisous/Bisous37.gif[/IMG] Ależ Sylwa ma poopę![/quote] Poopa jak poopa - taka se :lol: dzieńdoberek :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Widziałam buszujacych w traffie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img183.imageshack.us/img183/7537/p4200004zz1.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I poope Sylwy:razz: co jej Iza zazdraszcza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Myślisz, że ma co zazdraszczać? :roll: Witanko poranne :loveu: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś'] Myślisz, że ma co zazdraszczać? :roll: Witanko poranne :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No pewno, pikna poopa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No pewno, pikna poopa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale jest pikna pogoda - żadnej chmurki :diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale jest pikna pogoda - żadnej chmurki :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzusiu dlaczego nie chcesz rozmawiac o poopach:roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzusiu dlaczego nie chcesz rozmawiac o poopach:roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bo łatwo można w nią bejsbolem oberwać :diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Od Kogo?????????????[/quote] a kto miałby, wg Jabłkowej, zazdrościć Sylwowemu odwłokowi? Zresztą ja nic nie mówiłem :siara: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']a kto miałby, wg Jabłkowej, zazdrościć Sylwowemu odwłokowi? Zresztą ja nic nie mówiłem :siara:[/quote] No ja myślę! A poza tym, to na swój odwłok raczej nie narzekam :cool3: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No ja myślę! A poza tym, to na swój odwłok raczej nie narzekam :cool3:[/quote] Przecież ja nic nie mówiłem :evil_lol: Chyba Jabłkowa ma jakiś problem, cycuś takiego.....zresztą ja dalej nic nie mówię :roll::evil_lol:.....mówiłem, że to śliski temat :p Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']bo łatwo można w nią bejsbolem oberwać :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ode mnie na pewno nie:shake:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ode mnie na pewno nie:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaaaaaaaaak? :wink::evilbat: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaaaaaak? :wink::evilbat:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak tak sadystką nie jestem:lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak tak sadystką nie jestem:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No ja tam nie wiem - TZ mi się skarżył, że tłuczesz go czym popadnie i gdzie trafisz :diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']No ja tam nie wiem - TZ mi się skarżył, że tłuczesz go czym popadnie i gdzie trafisz :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj ten to niech sie nie skarzy bo akurat juz tydzien jak nie oberwał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj ten to niech sie nie skarzy bo akurat juz tydzien jak nie oberwał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol:....aż sie popłakałem :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj ten to niech sie nie skarzy bo akurat juz tydzien jak nie oberwał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jessssssssssssssso, Apple! Ja nie wiedziałam, że ty taka hetera jesteś! :crazyeye: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']:evil_lol::evil_lol:....aż sie popłakałem :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie płacz Menrzusiu:calus: nie dostał mocno tylko tak troche szmatą przez łepek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie płacz Menrzusiu:calus: nie dostał mocno tylko tak troche szmatą przez łepek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale pewnie mokra była i zerwała mu wszystkie włosy - oj, bolało :shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cooooo coooooo:cool3: trza najpierw miec troche włosów:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Patrz jak Tobie zerwie wlosy, jak to Twój TZ przeczyta :evil_lol: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']ale pewnie mokra była i zerwała mu wszystkie włosy - oj, bolało :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cooooo coooooo:cool3: trza najpierw miec troche włosów:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cooooo coooooo:cool3: trza najpierw miec troche włosów:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To już go kiedyś tak zaprawiłaś? Boszszsz..... :shake: A teraz nawet tego meszku nie oszczędziłaś? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Patrz jak Tobie zerwie wlosy, jak to Twój TZ przeczyta :evil_lol:[/quote] Myślisz, że czyta? Chyba nieeeeeeee :roll:....czyta tylko Kronosa :p Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Patrz jak Tobie zerwie wlosy, jak to Twój TZ przeczyta :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pffffffffffff się boję:nerwy::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']To już go kiedyś tak zaprawiłaś? Boszszsz..... :shake: A teraz nawet tego meszku nie oszczędziłaś? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjjjjjjjjj nie oskalpowałam go, niestety matka natura go nie lubi z roku na rok coraz wieksze zakola robi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Myślisz, że czyta? Chyba nieeeeeeee :roll:....czyta tylko Kronosa :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie nie czyta:roll:- bo by mnie tu nie było:evil_lol: Zgineła bym nagle śmiercią tragiczną:evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts