Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Piękna dziś była pogoda, nieprawdaż? :razz::evil_lol:[/quote]
eeeee yyy nie nie była piekna:roll: było brzydko wiał wiatr i wogole do d....

Posted

[quote name='evaxon']eeeee yyy nie nie była piekna:roll: było brzydko wiał wiatr i wogole do d....[/quote]

a widzisz.......za to tutaj było mniodzio :evil_lol:
chciałem na spacerku fijołki obfocić, ale jakiś kretyn wszystkie powyrywał. A przecież są pod ochroną :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']a widzisz.......za to tutaj było mniodzio :evil_lol:
chciałem na spacerku fijołki obfocić, ale jakiś kretyn wszystkie powyrywał. A przecież są pod ochroną :roll:[/quote]
ja mam fiołki na parapecie:razz:
u mnie fajnie w miare fajnie bylo przed południem potem dupnie:razz:

Posted

[quote name='evaxon']ja mam fiołki na parapecie:razz:
u mnie fajnie w miare fajnie bylo przed południem potem dupnie:razz:[/quote]

to pewnie cyklameny masz, a te fijołkowe fijołki są niepowtarzalne :p

Posted

[quote name='Menrzuś']to pewnie cyklameny masz, a te fijołkowe fijołki są niepowtarzalne :p[/quote]
cyklu to ty mi sie nie czepiaj..., wszystko z nim okejj:razz::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jednak ta praca Ciebie wykańcza :shake:.....biedna Effa :glaszcze:[/quote]
oo tak glaskaj glaskaj...a ja idem do lozka:p jeszcze 3 dni i dluuuugiiiii weekend:multi::multi::multi::multi:branoc:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']oo tak glaskaj glaskaj...a ja idem do lozka:p jeszcze 3 dni i dluuuugiiiii weekend:multi::multi::multi::multi:branoc:loveu:[/quote]

śpij słodko....te 3 dni szybko miną :lol:

branoc :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']bejsbolem jeNdzo mała:diabloti:[/quote]
łeeeeeeeeee....a juz myslalam ze t[SIZE=1][COLOR=lightblue]woj[/COLOR][/SIZE]ą pałą:razz::diabloti: hehe oki ide bay bay:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']łeeeeeeeeee....a juz myslalam ze t[SIZE=1][COLOR=lightblue]woj[/COLOR][/SIZE]ą pałą:razz::diabloti: hehe oki ide bay bay:loveu:[/quote]

Czym się ciepło :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wzięłaś dużą odpowiedzialność na siebie - nie boisz się? To nie jest wyjęcie psa ze schronu i znalezienie domku.[/quote] No pewnie, że mam fefra... I nie wiem jak sie wyrobię czasowo. No ale w końcu nie jestem sama, no chyba, że to jednorazowy zryw...

Posted

[quote name='GoniaP']Matko, jeszcze mi bardzo daleko :placz:[/quote]

Wzięłaś dużą odpowiedzialność na siebie - nie boisz się? To nie jest wyjęcie psa ze schronu i znalezienie domku.