e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']:mdleje:...... chcesz żebym zawału dostał? :-o witanko :razz:[/quote] :lol: ale od czego?? od machania czy macania:lol: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']:lol: ale od czego?? od machania czy macania:lol:[/quote] Piękna dziś była pogoda, nieprawdaż? :razz::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Piękna dziś była pogoda, nieprawdaż? :razz::evil_lol:[/quote] eeeee yyy nie nie była piekna:roll: było brzydko wiał wiatr i wogole do d.... Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']eeeee yyy nie nie była piekna:roll: było brzydko wiał wiatr i wogole do d....[/quote] a widzisz.......za to tutaj było mniodzio :evil_lol: chciałem na spacerku fijołki obfocić, ale jakiś kretyn wszystkie powyrywał. A przecież są pod ochroną :roll: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']a widzisz.......za to tutaj było mniodzio :evil_lol: chciałem na spacerku fijołki obfocić, ale jakiś kretyn wszystkie powyrywał. A przecież są pod ochroną :roll:[/quote] ja mam fiołki na parapecie:razz: u mnie fajnie w miare fajnie bylo przed południem potem dupnie:razz: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']ja mam fiołki na parapecie:razz: u mnie fajnie w miare fajnie bylo przed południem potem dupnie:razz:[/quote] to pewnie cyklameny masz, a te fijołkowe fijołki są niepowtarzalne :p Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']to pewnie cyklameny masz, a te fijołkowe fijołki są niepowtarzalne :p[/quote] cyklu to ty mi sie nie czepiaj..., wszystko z nim okejj:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']cyklu to ty mi sie nie czepiaj..., wszystko z nim okejj:razz::diabloti:[/quote] no to fijołki alpejskie - niech Ci będzie :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']no to fijołki alpejskie - niech Ci będzie :eviltong:[/quote] ale ze co ze jezdzisz w alpy na fijołki:razz::roll: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']ale ze co ze jezdzisz w alpy na fijołki:razz::roll:[/quote] Jednak ta praca Ciebie wykańcza :shake:.....biedna Effa :glaszcze: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Jednak ta praca Ciebie wykańcza :shake:.....biedna Effa :glaszcze:[/quote] oo tak glaskaj glaskaj...a ja idem do lozka:p jeszcze 3 dni i dluuuugiiiii weekend:multi::multi::multi::multi:branoc:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']oo tak glaskaj glaskaj...a ja idem do lozka:p jeszcze 3 dni i dluuuugiiiii weekend:multi::multi::multi::multi:branoc:loveu:[/quote] śpij słodko....te 3 dni szybko miną :lol: branoc :loveu: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']śpij słodko....te 3 dni szybko miną :lol: branoc :loveu:[/quote] mam nadzieje:razz: :loveu:macu macu hihihi Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']mam nadzieje:razz: :loveu:macu macu hihihi[/quote] zobaczysz, że kiedyś po odwłoku dostaniesz :mad: Quote
GoniaP Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']bry, bry.....obserwuję Twoją walkę - jesteś wielka :modla:[/quote] wiem, wiem, pora schudnąć :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='GoniaP']bry:loveu::loveu::loveu:[/quote] bry, bry.....obserwuję Twoją walkę - jesteś wielka :modla: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']zobaczysz, że kiedyś po odwłoku dostaniesz :mad:[/quote] ta pałą??:razz::razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']ta pałą??:razz::razz::diabloti:[/quote] bejsbolem jeNdzo mała:diabloti: Quote
GoniaP Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']przy tym bieganiu to jeszcze anorektyczką się staniesz :evil_lol:[/quote] Matko, jeszcze mi bardzo daleko :placz: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='GoniaP']wiem, wiem, pora schudnąć :eviltong:[/quote] przy tym bieganiu to jeszcze anorektyczką się staniesz :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']bejsbolem jeNdzo mała:diabloti:[/quote] łeeeeeeeeee....a juz myslalam ze t[SIZE=1][COLOR=lightblue]woj[/COLOR][/SIZE]ą pałą:razz::diabloti: hehe oki ide bay bay:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']łeeeeeeeeee....a juz myslalam ze t[SIZE=1][COLOR=lightblue]woj[/COLOR][/SIZE]ą pałą:razz::diabloti: hehe oki ide bay bay:loveu:[/quote] Czym się ciepło :multi: Quote
GoniaP Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Wzięłaś dużą odpowiedzialność na siebie - nie boisz się? To nie jest wyjęcie psa ze schronu i znalezienie domku.[/quote] No pewnie, że mam fefra... I nie wiem jak sie wyrobię czasowo. No ale w końcu nie jestem sama, no chyba, że to jednorazowy zryw... Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='GoniaP']Matko, jeszcze mi bardzo daleko :placz:[/quote] Wzięłaś dużą odpowiedzialność na siebie - nie boisz się? To nie jest wyjęcie psa ze schronu i znalezienie domku. Quote
Recommended Posts