Menrzuś Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']Menrzusiu przybywam popołudniową porą:razz: Zupę węgierską modyfikowaną robię i musiałem sobie przysiąść. Boszszsz.... nożem po piersi - i co z tego, że indyczej :shake: Quote
apple Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Zupę węgierską modyfikowaną robię i musiałem sobie przysiąść. Boszszsz.... nożem po piersi - i co z tego, że indyczej :shake:Jooooo dał bys tochę wygłodniałam:roll: No wiesz ale ty jestes brutal:crazyeye: z nozem na piersi:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']Jooooo dał bys tochę wygłodniałam:roll: No wiesz ale ty jestes brutal:crazyeye: z nozem na piersi:crazyeye: A dobra wyszła....taka treściwa:razz: No wiem.....sam się wstydam :oops::-( Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']A dobra wyszła....taka treściwa:razz: No wiem.....sam się wstydam :oops::-(No paczaj ja tam wczoraj z głodu schodziłam a ten mi przyszedł powiedzieć ze zupa BYŁA treściwa................:cool1: No ale przywitam sie z tobą - nie bede taka! Bosszzzz jaki miałam koszmarny sen:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cześć Kofffffffffffany Menrzusiu! :-) Cierpiałam wczoraj na brak netu :-( Serwer nam przenosili..... Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffffany Menrzusiu! :-) Cierpiałam wczoraj na brak netu :-( Serwer nam przenosili.....Menrzuś jeszcze wyrko grzeje Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']No paczaj ja tam wczoraj z głodu schodziłam a ten mi przyszedł powiedzieć ze zupa BYŁA treściwa................:cool1: No ale przywitam sie z tobą - nie bede taka! Bosszzzz jaki miałam koszmarny sen:cool1: No bo była treściwa - nic na to nie poradzę :roll: Ufffff...no to przynajmniej wiem, że się Tobie nie śniłem :evil_lol: Witanko bzdyczącej się :razz::multi: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffffany Menrzusiu! :-) Cierpiałam wczoraj na brak netu :-( Serwer nam przenosili..... Ja też cierpiałem.....jakos inaczej było :shake: Cześć Iza :multi: [quote name='apple']Menrzuś jeszcze wyrko grzeje Wcale nie....już dawno kopa z wyrka dostałem Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Menrzuś napisał(a):No bo była treściwa - nic na to nie poradzę :roll: Ufffff...no to przynajmniej wiem, że się Tobie nie śniłem :evil_lol: Witanko bzdyczącej się :razz::multi: Ja też cierpiałem.....jakos inaczej było :shake: Cześć Iza :multi: Wcale nie....już dawno kopa z wyrka dostałem No sooooo Ty? Cierpiałeś bo mnie nie było? :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No sooooo Ty? Cierpiałeś bo mnie nie było? :loveu: No widzisz - ale się porobiło :razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Menrzuś napisał(a):No widzisz - ale się porobiło :razz: hihihihihihihi... :evil_lol: Jabcokowa zzielenieje :p z zazdrości! Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']No bo była treściwa - nic na to nie poradzę :roll: Ufffff...no to przynajmniej wiem, że się Tobie nie śniłem :evil_lol: no co ty z tobą to ja mam same przyjmne sny:diabloti:;) Witanko bzdyczącej się :razz::multi: Nie bzdyczę się tylko stwierdzam fakt:cool1: Wcale nie....już dawno kopa z wyrka dostałemoj to tak brutalnie cie tam w tym Gdańsku witaja:crazyeye: [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihi... :evil_lol: Jabcokowa zzielenieje :p z zazdrości! Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihi... :evil_lol: Jabcokowa zzielenieje :p z zazdrości! Zobaczymy....zobaczymy :evil_lol: [quote name='apple']oj to tak brutalnie cie tam w tym Gdańsku witaja:crazyeye: No przecież właśnie o tym mówię :eviltong: To Ty czytasz takie brukowce? :crazyeye: Argon chwyte.....a nie powiem za co, wyciągnął mnie z wyrka :shake: (No i nie zzieleniała :roll:) Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś'] Argon chwyte.....a nie powiem za co, wyciągnął mnie z wyrka :shake: brutal:diabloti: (No i nie zzieleniała :roll:) Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple'] Tak specyficznie domaga się swego :lol: Pięęęęęęęęęękneeeeeeee zielone Jabłuszko :multi:....mmmmmmmmmmm Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Tak specyficznie domaga się swego :lol: No bardzo specyficznie bym powiedziała:diabloti: Pięęęęęęęęęękneeeeeeee zielone Jabłuszko :multi:....mmmmmmmmmmmTy mnie tu nie czaruj Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Ty mnie tu nie czaruj To teraz wiesz, że mam szybkie wstawanie :shake::lol: Chociaż wyglądasz jakbyś na bezdechu była i dlategoz zieleniała :diabloti: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']To teraz wiesz, że mam szybkie wstawanie :shake::lol: Chociaż wyglądasz jakbyś na bezdechu była i dlategoz zieleniała :diabloti:No bo innej zielonej emoty nie było:placz: Ale za to mam taką.............oddaje wszystkie emocje Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']No bo innej zielonej emoty nie było:placz: Ale za to mam taką.............oddaje wszystkie emocje Tak to chyba w domu wyglądasz, jak TZ nabroi :diabloti: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Tak to chyba w domu wyglądasz, jak TZ nabroi :diabloti:nieeeeeeee:diabloti: wtedy to wygladam tak Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']nieeeeeeee:diabloti: wtedy to wygladam tak A ja nie widzam emotków :placz: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja nie widzam emotków :placz:Dlaczego?:crazyeye: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie wim.... :placz::placz::placz: Tylko te dogomaniackie widzę... :placz::placz::placz:Eeeeeeeeeeeeeeee a ja mam takie zaje2biste emoty:placz: Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Dlaczego?:crazyeye: Nie wim.... :placz::placz::placz: Tylko te dogomaniackie widzę... :placz::placz::placz: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']to masz duże zużycie mebli w domu :shake::evil_lol: Cos ty opanowałam sztukę nieniszczenia:razz: Quote
Recommended Posts