Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem znam ten problem:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A coś ty mnie tak zmutował dzisiaj:crazyeye:[/FONT] Który problem? Cyganienie, czy dziki? Tak byłoby chyba po anglikańsku ;) Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Który problem? Cyganienie, czy dziki? Tak byłoby chyba po anglikańsku ;)[FONT=Century Gothic]no dziki oczywiscie:cool1: jak możesz w ogóle pytac:mad: Ja wole po polskiemu:eviltong:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no dziki oczywiscie:cool1: jak możesz w ogóle pytac:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja wole po polskiemu:eviltong:[/FONT] hihihihihihi :evil_lol: Jabłuszkowa......jak Ci dzisiaj jest? :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Cześć Iza.....jak humorek? :razz: Humorek doskonały :loveu: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']hihihihihihi :evil_lol: Jabłuszkowa......jak Ci dzisiaj jest? :diabloti:[FONT=Century Gothic]do doopki:cool1: Chyba z wami nie posiedze dzisiaj bo mała strasznie marudna jest :shake: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Humorek doskonały :loveu: a już myślałem, że główka, że pogoda, że rano i w ogóle - stuknijmy się kubasami na dobry dzień :razz: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]do doopki:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chyba z wami nie posiedze dzisiaj bo mała strasznie marudna jest :shake:[/FONT] przeziębiona bidulka......pomamusiuj trochę ;) Quote
AgaiTheta Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 GoniaP napisał(a):Menrzuś poszedł spać, ale ja jestem... Pisałam do Ciebie... Gosia jak bum cyk cyk, pisze do Ciebie na gg, juz Menrzusiowi sie poskarżyłam. :placz: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 AgaiTheta napisał(a):Gosia jak bum cyk cyk, pisze do Ciebie na gg, juz Menrzusiowi sie poskarżyłam. :placz: To piszcie do mnie, a ja będę przekazywał. Mogę za listonosza robić...a co ;) Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Menrzuś napisał(a):To piszcie do mnie, a ja będę przekazywał. Mogę za listonosza robić...a co ;) Listonosz zawsze dzwoni dwa razy :laugh2_2: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Listonosz zawsze dzwoni dwa razy :laugh2_2: a ja tam tylko raz zadzwonię i od razu z kopytami do środka :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Menrzuś napisał(a):a ja tam tylko raz zadzwonię i od razu z kopytami do środka :diabloti: No so Ty? :crazyeye: Taki jesteś? :crazyeye: Quote
GoniaP Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 AgaiTheta napisał(a):Gosia jak bum cyk cyk, pisze do Ciebie na gg, juz Menrzusiowi sie poskarżyłam. :placz: Skarżypięta! Menrzuś napisał(a):To piszcie do mnie, a ja będę przekazywał. Mogę za listonosza robić...a co ;) Płonne nadzieje Twoje :p Już Cię nie potrzebujemy (w tej roli) ;) W końcu zadziałały tam tamy i już my są w kontakcie :loveu: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']przeziębiona bidulka......pomamusiuj trochę ;)[FONT=Century Gothic]Pomamusiowałam i jestem ale jakos sie dzisiaj do bani czuje....chyba mnie cos pobiera....komu zarazka:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Pomamusiowałam i jestem ale jakos sie dzisiaj do bani czuje....chyba mnie cos pobiera....komu zarazka:diabloti:[/FONT] Sama se weź swoje zarazki :mad: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Sama se weź swoje zarazki :mad:[FONT=Century Gothic]No ale za darmoche rozdaje...nie kces? :roll: menrzuś na pewno bedzie chciał mnie odciążyć i weżmie ode mnie pare:razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No so Ty? :crazyeye: Taki jesteś? :crazyeye: a co się będę szczypał - czasu szkoda. Listonosze strasznie zabiegani są :p GoniaP napisał(a): Płonne nadzieje Twoje :p Już Cię nie potrzebujemy (w tej roli) ;) W końcu zadziałały tam tamy i już my są w kontakcie :loveu: Taaaa....teraz to pędź se.....a gdyby nie ja, to byście siedziały poobrażane na siebie. Wdzięczność ludzka nie zna granic :shake: ;) Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='evaxon']czesc menrzusku:hand::hand::hand::buzi: cześć Effuniu:multi:.....słyszałem, że pokręcona jesteś :roll: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Pomamusiowałam i jestem ale jakos sie dzisiaj do bani czuje....chyba mnie cos pobiera....komu zarazka:diabloti:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ale za darmoche rozdaje...nie kces? :roll: menrzuś na pewno bedzie chciał mnie odciążyć i weżmie ode mnie pare:razz:[/FONT] Już ja Cię odciążę - machę jakąś załóż, cycuś takiego, bo mi wątek padnie :roll: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś'] Już ja Cię odciążę - machę jakąś załóż, cycuś takiego, bo mi wątek padnie :roll: [FONT=Century Gothic]Że machę na cycuś mam zalozyć:crazyeye: ja myslałam ze na twarz:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że machę na cycuś mam zalozyć:crazyeye: ja myslałam ze na twarz:diabloti:[/FONT] Nieeeeeeeeeeeeeeeeee.......:flaming::grab::bad-word:...........:czytaj: Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że machę na cycuś mam zalozyć:crazyeye: ja myslałam ze na twarz:diabloti:[/FONT] Apple! chcem zobaczyć Twoje zdjęcia z machą na cycusiu :cool3: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Nieeeeeeeeeeeeeeeeee.......:flaming::grab::bad-word:...........:czytaj:[FONT=Century Gothic]Co mnie tu jakim papiórem przed oczami machasz :czytaj::razz:i jeszcze mnie tu krwia po ekranie...ehhhhhh:cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts