Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaaaaa tak zrobie.......:diabloti:[/FONT] Tylko nie mów kto Ci poradził :roll: . . . . Widziałem koparkę :razz: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko nie mów kto Ci poradził :roll: [FONT=Century Gothic] No so ty jak bym mogła cię wydać:diabloti:[/FONT] Widziałem koparkę :razz: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'] Wow :crazyeye:.......a co to za szał? :oops: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Wow :crazyeye:.......a co to za szał? :oops:[FONT=Century Gothic]No cieszkam ze obkukałeś:eviltong:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No cieszkam ze obkukałeś:eviltong:[/FONT] regularnie :p Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Co sie z tym Dogo dzieje..........patrz co zrobilo odpisałam na twojego posta zanim jeszcze go napisałeś......:angryy:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co sie z tym Dogo dzieje..........patrz co zrobilo odpisałam na twojego posta zanim jeszcze go napisałeś......:angryy:[/FONT] bo to jest yntelygentne forum....zna Twoje myśli :razz: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']bo to jest yntelygentne forum....zna Twoje myśli :razz: [FONT=Century Gothic]AHHHHHHAAAAAAAA:roll: Dobra Menrzusiu my tu klku kliku a moja mała czeka na kaszkę To lecę......całuski papatki dla Izy też jak w końcu się zjawi i wpadnę o 14 jak ktoś będzie....Na razie :hand: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]AHHHHHHAAAAAAAA:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra Menrzusiu my tu klku kliku a moja mała czeka na kaszkę [/FONT] [FONT=Century Gothic]To lecę......całuski papatki dla Izy też jak w końcu się zjawi i wpadnę o 14 jak ktoś będzie....Na razie :hand:[/FONT] Uważaj żeby Cię nie opryskała tą kaszką :evil_lol: Narazie :multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]AHHHHHHAAAAAAAA:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra Menrzusiu my tu klku kliku a moja mała czeka na kaszkę [/FONT] [FONT=Century Gothic]To lecę......całuski papatki dla Izy też jak w końcu się zjawi i wpadnę o 14 jak ktoś będzie....Na razie :hand:[/FONT] Czeeeeeeeeeeeeeeekaj! Ja jezdem!!!! Poszła :shake: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Czeeeeeeeeeeeeeeekaj! Ja jezdem!!!! Poszła :shake: Ale ja jestem :razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale ja jestem :razz: Widzę! :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Widzę! :loveu: Ja też widziałem :razz: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]http://img516.imageshack.us/img516/9841/zdjcie023xe6.jpg ale biedne głodne pieski ....oćcie cioteczka przytuli :loveu::loveu: berek :grins:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://img516.imageshack.us/img516/9841/zdjcie023xe6.jpg[/FONT] [FONT=Arial]ale biedne głodne pieski ....oćcie cioteczka przytuli :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]berek :grins:[/FONT] Już im brzuchy do ziemi zwisały z przeżarcia :lol: A tak przy okazji jedzenia, to muszę oficjalnie stwierdzić - Alfa powiedziała, że naleśniki z farszem Twojego pomysła, były wyboooooorne :multi: berek, berek ;) Quote
credita Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 hmmm naleśniki z farszem :cool3: dajcie przepis :p Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 credita napisał(a):hmmm naleśniki z farszem :cool3: dajcie przepis :p No, nie wiem, co by Alicja powiedziała na sprzedawanie patentu :shake::evil_lol: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Czekacie na mnie niecierpliwie widze:diabloti: No więc zostaliście nagrodzedzieni- [/FONT] [FONT=Century Gothic]OTO JESTEM:B-fly:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czekacie na mnie niecierpliwie widze:diabloti: No więc zostaliście nagrodzedzieni- [/FONT] [FONT=Century Gothic]OTO JESTEM:B-fly:[/FONT] Znowu spóźniona:shake:.....to tak specjalnie? :razz: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Już im brzuchy do ziemi zwisały z przeżarcia :lol: A tak przy okazji jedzenia, to muszę oficjalnie stwierdzić - Alfa powiedziała, że naleśniki z farszem Twojego pomysła, były wyboooooorne :multi: berek, berek ;) [FONT=Arial]no to mnie cieszy bardzo :multi:...u mnie zawiązał się w domu komitet molestujący bo dawno nie robiłam naleśniczków a im się zachciało :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Menrzuś']No, nie wiem, co by Alicja powiedziała na sprzedawanie patentu :shake::evil_lol: [FONT=Arial] rozsyłaj i zbieraj datki :evil_lol::evil_lol:..... jak nic podziel się .....przepisem ;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no to mnie cieszy bardzo :multi:...u mnie zawiązał się w domu komitet molestujący bo dawno nie robiłam naleśniczków a im się zachciało :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]rozsyłaj i zbieraj datki :evil_lol::evil_lol:..... jak nic podziel się .....przepisem ;)[/FONT] Ja też jestem molestowany - "a może naleśniczki?:razz: " ok...załatwione :multi: Quote
credita Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no to poczekamy na zgodę Alicji ;) Towarzystwo się pokazuje a mój synuś się zaraz na butlę obudzi zawsze musicie tak póżno tu zaglądać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 credita napisał(a):no to poczekamy na zgodę Alicji ;) Towarzystwo się pokazuje a mój synuś się zaraz na butlę obudzi zawsze musicie tak póżno tu zaglądać :evil_lol: To napisz swój grafik dostępności :diabloti: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Znowu spóźniona:shake:.....to tak specjalnie? :razz:[FONT=Century Gothic]Nie po prostu miałam prace nie cierpiacą zwłoki:roll: Ale tylko troszkę się spóźniłam :roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts