Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko nie mów kto Ci poradził :roll:

[FONT=Century Gothic] No so ty jak bym mogła cię wydać:diabloti:[/FONT]

Widziałem koparkę :razz:

Posted

[FONT=Century Gothic]Co sie z tym Dogo dzieje..........patrz co zrobilo odpisałam na twojego posta zanim jeszcze go napisałeś......:angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co sie z tym Dogo dzieje..........patrz co zrobilo odpisałam na twojego posta zanim jeszcze go napisałeś......:angryy:[/FONT]

bo to jest yntelygentne forum....zna Twoje myśli :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']bo to jest yntelygentne forum....zna Twoje myśli :razz:
[FONT=Century Gothic]AHHHHHHAAAAAAAA:roll:

Dobra Menrzusiu my tu klku kliku a moja mała czeka na kaszkę

To lecę......całuski papatki dla Izy też jak w końcu się zjawi i wpadnę o 14 jak ktoś będzie....Na razie :hand:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]AHHHHHHAAAAAAAA:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra Menrzusiu my tu klku kliku a moja mała czeka na kaszkę [/FONT]

[FONT=Century Gothic]To lecę......całuski papatki dla Izy też jak w końcu się zjawi i wpadnę o 14 jak ktoś będzie....Na razie :hand:[/FONT]

Uważaj żeby Cię nie opryskała tą kaszką :evil_lol:

Narazie :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]AHHHHHHAAAAAAAA:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra Menrzusiu my tu klku kliku a moja mała czeka na kaszkę [/FONT]

[FONT=Century Gothic]To lecę......całuski papatki dla Izy też jak w końcu się zjawi i wpadnę o 14 jak ktoś będzie....Na razie :hand:[/FONT]

Czeeeeeeeeeeeeeeekaj! Ja jezdem!!!!

Poszła :shake:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://img516.imageshack.us/img516/9841/zdjcie023xe6.jpg[/FONT]

[FONT=Arial]ale biedne głodne pieski ....oćcie cioteczka przytuli :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]berek :grins:[/FONT]

Już im brzuchy do ziemi zwisały z przeżarcia :lol:

A tak przy okazji jedzenia, to muszę oficjalnie stwierdzić - Alfa powiedziała, że naleśniki z farszem Twojego pomysła, były wyboooooorne :multi:

berek, berek ;)

Posted

[FONT=Century Gothic]Czekacie na mnie niecierpliwie widze:diabloti: No więc zostaliście nagrodzedzieni- [/FONT]
[FONT=Century Gothic]OTO JESTEM:B-fly:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Czekacie na mnie niecierpliwie widze:diabloti: No więc zostaliście nagrodzedzieni- [/FONT]

[FONT=Century Gothic]OTO JESTEM:B-fly:[/FONT]

Znowu spóźniona:shake:.....to tak specjalnie? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już im brzuchy do ziemi zwisały z przeżarcia :lol:

A tak przy okazji jedzenia, to muszę oficjalnie stwierdzić - Alfa powiedziała, że naleśniki z farszem Twojego pomysła, były wyboooooorne :multi:

berek, berek ;)

[FONT=Arial]no to mnie cieszy bardzo :multi:...u mnie zawiązał się w domu komitet molestujący bo dawno nie robiłam naleśniczków a im się zachciało :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Menrzuś']No, nie wiem, co by Alicja powiedziała na sprzedawanie patentu :shake::evil_lol:

[FONT=Arial] rozsyłaj i zbieraj datki :evil_lol::evil_lol:..... jak nic podziel się .....przepisem ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no to mnie cieszy bardzo :multi:...u mnie zawiązał się w domu komitet molestujący bo dawno nie robiłam naleśniczków a im się zachciało :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]rozsyłaj i zbieraj datki :evil_lol::evil_lol:..... jak nic podziel się .....przepisem ;)[/FONT]

Ja też jestem molestowany - "a może naleśniczki?:razz: "

ok...załatwione :multi:

Posted

credita napisał(a):
no to poczekamy na zgodę Alicji ;)
Towarzystwo się pokazuje a mój synuś się zaraz na butlę obudzi zawsze musicie tak póżno tu zaglądać :evil_lol:

To napisz swój grafik dostępności :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Znowu spóźniona:shake:.....to tak specjalnie? :razz:[FONT=Century Gothic]Nie po prostu miałam prace nie cierpiacą zwłoki:roll: Ale tylko troszkę się spóźniłam :roll:[/FONT]