Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='credita']no tak zawsze siadam na dogo jak wszystkich wymiata :shake:
halo czy ktoś tu zajrzy ? :p
[FONT=Century Gothic]ja jestem :multi:[/FONT]

Posted

o a ja mam pecha bo właśnie mój mały zaczyna coś skrzeczeć w łóżeczku i chyba tu długo nie pogoszczę,zawsze tak jest jak siądę na chwilę do kompa :p

Posted

[quote name='credita']o a ja mam pecha bo właśnie mój mały zaczyna coś skrzeczeć w łóżeczku i chyba tu długo nie pogoszczę,zawsze tak jest jak siądę na chwilę do kompa :p
[FONT=Century Gothic]taaaa skąd ja to znam:cool1:............no chyba ze to taki wykręt co by ze mna nie gadać:evil_lol:;)[/FONT]

Posted

[quote name='credita']ciii...jest szansa że chwilę posiedzę zamknął oczy:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahaha...............znam to doskonale.........:evil_lol: Ile malutki ma?[/FONT]

Posted

apple czy Twoja pociecha jest już na tyle duża że potrafi się zająć sobą na chwilkę? ,jeśli tak to zazdroszczę :p
Mój synuś jest prze ukochany ,ale nic by się nie stało jakby trochę więcej spał,szczególnie w nocy :loveu:

Posted

[quote name='credita']apple czy Twoja pociecha jest już na tyle duża że potrafi się zająć sobą na chwilkę? ,jeśli tak to zazdroszczę :p
Mój synuś jest prze ukochany ,ale nic by się nie stało jakby trochę więcej spał,szczególnie w nocy :loveu:[FONT=Century Gothic]Moja Alunia 25 kwietnia skończy rok....jest super! Nie moge narzekać teraz ma cięższy okres bo ząbkuje i jest troszke przeziębiona ale jak nic jej nie dolega to jest super dziewczynka sama się pobawi tzn z Kronosem:lol: ładnie je, nie wybrzdza i przesypia mi całe nocki od urodzenia....nie znam tego problemu że dziecko nie śpi w nocy. Kłade ją o 8 i budzi sie o5,30-6,00:lol:[/FONT]

Posted

[quote name='credita']Oskar ma 5 tygodni,i jest bardzo wymagający,w szpitalu się śmiali że to mały terrorysta :evil_lol:[FONT=Century Gothic]hihihihihihihi......odplaci ci zobaczysz z nawiązką...............a pięc tygodni to jeszcze taki czas że może sobie wszystko poukładać ze spaniem....spoko nie martw się na zapas;)[/FONT]

Posted

rany słonko wygrałaś los na loterii z tym spaniem,może mi też się uda to jakoś ułożyć :cool3:no ale ty już masz konkretną kobitkę :p mam roczną chrześnicę i wiem że to jest lux z takim dzieckiem bo jest rozumne :p ,ba ale jeszcze trochę,no właśnie go trochę oszukałam smoczkiem ,ale coś czuję że nie na długo :roll:

Posted

2-go kwietnia.....środa

Byliśmy w trójkę w lesie na spacerku. Śniego nie ma kuż nic, a nic. Naganiałam się z Argonem, że aż przydepnęłam sobie język :lol:
Argon znalazł jakąś kałużę i spokojnie sobie chłeptał. Ja wpadłam na pomysł jak go przestaszyć - z rozbiegu podskoczyłam i całym brzuszkiem wpadłam w tą kałuże przed samym nosem Argona. Zrobił sie tak śmiesznie błotnisty na całym ciele, a ja sobie jeszcze trochę potaplałam w tym błotku. Nie rozumiem dlaczego Pan się na mnie wydarł, wołająć - Sylwa, ty świnio :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Idem się :grab: do kuchni.......:placz:

A ić, ić! Tylko siem tam nie wieszaj! Przydasz się tu jeszcze!!!! :loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hahahahahahahha......powiedz jej że jak jutro przyjdzie to tez ja nazwiesz renetką:lol:[/FONT]

Tak! Nazwij mnie tak Menrzusiu, nazwij!!! Płooooooooooooooszę :multi:

[quote name='Menrzuś']to zależy od Jej nastroju - jak będzie źle, to będzie Antonówką :diabloti:

Pf :angryy:

[quote name='Menrzuś']2-go kwietnia.....środa

Byliśmy w trójkę w lesie na spacerku. Śniego nie ma kuż nic, a nic. Naganiałam się z Argonem, że aż przydepnęłam sobie język :lol:
Argon znalazł jakąś kałużę i spokojnie sobie chłeptał. Ja wpadłam na pomysł jak go przestaszyć - z rozbiegu podskoczyłam i całym brzuszkiem wpadłam w tą kałuże przed samym nosem Argona. Zrobił sie tak śmiesznie błotnisty na całym ciele, a ja sobie jeszcze trochę potaplałam w tym błotku. Nie rozumiem dlaczego Pan się na mnie wydarł, wołająć - Sylwa, ty świnio :shake:

To mówię ja: Avanti:

Sylwa! Ty się tarzaj jeszcze na plecach, to Pan Cię będzie chwalił :evil_lol: Hau

Posted

[quote name='credita']rany słonko wygrałaś los na loterii z tym spaniem,może mi też się uda to jakoś ułożyć :cool3:no ale ty już masz konkretną kobitkę :p mam roczną chrześnicę i wiem że to jest lux z takim dzieckiem bo jest rozumne :p ,ba ale jeszcze trochę,no właśnie go trochę oszukałam smoczkiem ,ale coś czuję że nie na długo :roll:[FONT=Century Gothic]Wiem też sobie to powtarzam:lol: Ale takie roczne dziecko tez ma swoje za uszami...już wszystko chce zobaczyć, dotknąć wszędzie wleść i to najlepiej sama.....no i czesto bije guzy ale co tam do wesela się zagoi. Chociaz czasem tęsknie do czasów kiedy kładłam ja w łóżeczku i tak sobie leżała albo nie wiła się przy przewijaniu jak mała glistka :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Menrzuś']2-go kwietnia.....środa

[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahahaha........dobra Sylwa:loveu: tak trzymaj a co kto powiedział panu ze bedzie kolorowo :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem też sobie to powtarzam:lol: Ale takie roczne dziecko tez ma swoje za uszami...już wszystko chce zobaczyć, dotknąć wszędzie wleść i to najlepiej sama.....no i czesto bije guzy ale co tam do wesela się zagoi. Chociaz czasem tęsknie do czasów kiedy kładłam ja w łóżeczku i tak sobie leżała albo nie wiła się przy przewijaniu jak mała glistka :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic][/FONT]

Skąda ja to znam :p Zmiana pieluchy trwa 5 minut, a przy okazji firanka jest urwana, przewijak zasikany i matka wk......na jak 150 :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Skąda ja to znam :p Zmiana pieluchy trwa 5 minut, a przy okazji firanka jest urwana, przewijak zasikany i matka wk......na jak 150 :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahaha.......piątka Iza[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ić, ić! Tylko siem tam nie wieszaj! Przydasz się tu jeszcze!!!! :loveu:

do otwierania drzwi pewnie :roll:

Tak! Nazwij mnie tak Menrzusiu, nazwij!!! Płooooooooooooooszę :multi:

Ale nazwanie Ciebie Renetką jest niebezpieczne, bo jak jedna jest złotą, to siłą rzeczy druga musiałaby być szarą :shake:

Pf :angryy:

Aleś się ostatnio rozpfyfałaś :roll:

To mówię ja: Avanti:

Sylwa! Ty się tarzaj jeszcze na plecach, to Pan Cię będzie chwalił :evil_lol: Hau

Mondrala ..... próbowałeś to? :razz:

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahahaha........dobra Sylwa:loveu: tak trzymaj a co kto powiedział panu ze bedzie kolorowo :diabloti:[/FONT]

Jak wracałem do domu, to się ludzie za nimi oglądali :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']
Jak wracałem do domu, to się ludzie za nimi oglądali :shake: [FONT=Century Gothic]No i co? niech sie paczają na dwa błotne stworki:loveu:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']:loveu: Jak dobrze wiedzieć, że nie jestem sama! :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Doskonale cię rozumiem.....jestesmy we dwie:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i co? niech sie paczają na dwa błotne stworki:loveu:[/FONT]

Sylwa wyglądała jak kapibara po błotnej kąpieli :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sylwa wyglądała jak kapibara po błotnej kąpieli :shake::evil_lol:
[FONT=Century Gothic]no co była baba w SPA:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Mondrala ..... próbowałeś to? :razz:

Jak wracałem do domu, to się ludzie za nimi oglądali :shake:

Niech se patrzą! A co? Psaom kąpieli błotnych nie wolno zażywać? :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Sylwa wyglądała jak kapibara po błotnej kąpieli :shake::evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no co była baba w SPA:diabloti:[/FONT]

Właśnie :lol: