Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ohohohoho zazdraszczasz po prostu:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra Menrzusiu ja szybciutko wpadam i wypadam co by ci DZieńdoby powiedzieć i lecę do fryzjera:multi: aaaa i u mnie są nowe foteczki tak że jakbyś się gdzieś po katach chował to sobie przy okazji pooglądaj ;)[/FONT] Widziałem ząbki, boksia, trawkę i konia :multi: A co o za okazja, że na bóstwo się robisz? :razz: evaxon napisał(a):ochhh bidoku ty moj:calus::evil_lol: .....a co to w lecie będzie? :roll::razz: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Co to Menrzusiu strajkujesz dzisiaj :razz:[/FONT] W rozjazdach byłem ..... Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Medorowa napisał(a):Cześć:hand::hand: Sześć :multi: Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Widziałem ząbki, boksia, trawkę i konia :multi: [FONT=Century Gothic]Jakiego konia :crazyeye: [/FONT] A co o za okazja, że na bóstwo się robisz? :razz: [FONT=Century Gothic] A to musi byc jakaś okazja:roll:[/FONT] W rozjazdach byłem ..... [FONT=Century Gothic]Bossszzzz Menrzusiu rozjeżdżali cię? :crazyeye:Biedaku :glaszcze: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Bossszzzz Menrzusiu rozjeżdżali cię? :crazyeye:Biedaku :glaszcze:[/FONT] noooooo.....białego:eviltong: a to tak tylko dla TZa ten fryzjer był? no a do tego teraz na dłuuuuugim spacerku ze zwierzątami byłem Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a):noooooo.....białego:eviltong: a to tak tylko dla TZa ten fryzjer był? no a do tego teraz na dłuuuuugim spacerku ze zwierzątami byłem[FONT=Century Gothic]A tego ratunkowego widziałes :roll: A Fryzjer dla siebie nie dla TZ-a :eviltong: Cieszę sie ze piesy wybiegałeś a powiedz mi czy bylo błotne kąpanko:diabloti::razz: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A tego ratunkowego widziałes :roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A Fryzjer dla siebie nie dla TZ-a :eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cieszę sie ze piesy wybiegałeś a powiedz mi czy bylo błotne kąpanko:diabloti::razz:[/FONT] noooooo....z rycerzem (z zakazaną gębą) i jak Ci z nową fryzurką? Na chłopczycę? :razz: byliśmy tym razem na suchych łąkach :p Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a): i jak Ci z nową fryzurką? Na chłopczycę? :razz: [FONT=Century Gothic]A broń Boże mam ślczną damską półkrótką fryzurkę - piękna jestem :B-fly:[/FONT] byliśmy tym razem na suchych łąkach :p[FONT=Century Gothic]Cwaniaczek :eviltong:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Cwaniaczek :eviltong:[/FONT] mówisz, że z pięknością klikam? :razz:.....mmmmmmmmmmm :evil_lol::evil_lol: to samochodu bym takich błotnistych później nie wstawił Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a):mówisz, że z pięknością klikam? :razz:.....mmmmmmmmmmm :evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]No ba :B-fly:[/FONT] to samochodu bym takich błotnistych później nie wstawił [FONT=Century Gothic]No wiesz, wy meżczyźni macie jakiś problem z samochodami, zupełnie tego nie rozumiem :roll: Się posprzata[/FONT][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No wiesz, wy meżczyźni macie jakiś problem z samochodami, zupełnie tego nie rozumiem :roll: Się posprzata[/FONT][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT] o żesz Ty.....:razz: Ale to były słowa Alfy - mi to zwis i powiew :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Menrzuś napisał(a): ....a co to w lecie będzie? :roll::razz: Alfa cie w izolatce zamknie :grin: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 evaxon napisał(a):Alfa cie w izolatce zamknie :grin: ......albo klapki na oczy założy jak jakiemuś kuniowi :roll: Quote
e.v.a Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Menrzuś']......albo klapki na oczy założy jak jakiemuś kuniowi :roll: :lol::lol:no wiesz..... kon to kon z klapkami czy bez ten sam :siara: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ładna pogoda jest....nieprawdaż? :evil_lol::eviltong: Quote
Medorowa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Menrzuś napisał(a):Ładna pogoda jest....nieprawdaż? :evil_lol::eviltong: Nie:roll::roll::roll: Wróćmy do tematu kuni:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Medorowa napisał(a):Nie:roll::roll::roll: Wróćmy do tematu kuni:evil_lol: Mało ciekawy temat, bo poszły kunie po betunie :shake::evil_lol: Quote
GoniaP Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Menrzuś napisał(a):Mało ciekawy temat, bo poszły kunie po betunie :shake::evil_lol: A pawie po trawie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A słonie, tak jak i konie, też po betonie :diabloti: Eeeeeech.......intelYgentnie sie zrobiło :lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witam się połikendowo! Cięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęężko było..... Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Menrzuś']o żesz Ty.....:razz: Ale to były słowa Alfy - mi to zwis i powiew :evil_lol:[FONT=Century Gothic] ttttaaaaaa:diabloti:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Witam się połikendowo! Cięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęężko było.....[FONT=Century Gothic]U ciebie też:crazyeye: Witaj Menrzusiu po weekendzie oć na kaffcie[/FONT]:razz: [FONT=Century Gothic] Dwa miziaki :loveu: http://img255.imageshack.us/img255/4773/p2220004gz8.jpg [/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Witam się połikendowo! Cięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęężko było..... Dzieńdoberek :multi: A co Ciebie tak przygniotło? [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] ttttaaaaaa:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Witaj Menrzusiu po weekendzie oć na kaffcie[/FONT]:razz: [FONT=Century Gothic]Dwa miziaki :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img255.imageshack.us/img255/4773/p2220004gz8.jpg[/FONT] No mówię Ci - dla mnie samochód to tylko urządzenie do przemieszczania się :p Kafcię to ja już duldolę ;) Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Menrzuś'] No mówię Ci - dla mnie samochód to tylko urządzenie do przemieszczania się :p Kafcię to ja już duldolę ;)[FONT=Century Gothic]No to ty jestes na prawde wyjatkowy :crazyeye:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to ty jestes na prawde wyjatkowy :crazyeye:[/FONT] Ha!....bo mła jest mła :razz: Quote
Recommended Posts