Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']:eviltong::eviltong::eviltong:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaa musi nam ktoś od czasu do czasu posprzatać samochód:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

tu żeś przesadziła - jeNdza jedna :eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No o tym to ja juz nie chce nic mówić.......nie chce przyjśc do mnie poogladac mojego piesa i sie pozahwycac........taki jest O!:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

jestem na bieżąco tam :roll:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ppppfffff:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Phiiiii :cool3:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty co się śmiejesz miałaś isc do domu:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Właśnie...śmigaj :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No widzisz jak mi ciężko się z Wami rozstawać? :loveu::cool3:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no papapapapapa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='credita']o widzę że się towarzystwo rozgadało :crazyeye:lecę szykować butlę do zobaczyska :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to ty nie dystrybutorkiem karmisz......szczęściara:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to ty nie dystrybutorkiem karmisz......szczęściara:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Czemu szczęściara? To były póki co, najlepsze chwile... Małe chce jeść, cycek na wierch i gotowe :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czemu szczęściara? To były póki co, najlepsze chwile... Małe chce jeść, cycek na wierch i gotowe :loveu:[/quote]

....a tak tatusie muszą po nockach mleczko warzyć :shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']jestem na bieżąco tam :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O ty!..........ty mnie w ukryciu podgladasz :crazyeye: i się nie ujawniasz.......tak w kącie przemykasz [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-634.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czemu szczęściara? To były póki co, najlepsze chwile... Małe chce jeść, cycek na wierch i gotowe :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaaa krew sie leje i sielana.........:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O ty!..........ty mnie w ukryciu podgladasz :crazyeye: i się nie ujawniasz.......tak w kącie przemykasz [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-634.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja tylko przez dziurkę :oops:

muszę śmigać :hand:......nie przepracuj się przypadkiem ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']....a tak tatusie muszą po nockach mleczko warzyć :shake:

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I bardzo dobrze chociaz tyle pocieszenia dla nas:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I bardzo dobrze chociaz tyle pocieszenia dla nas:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O....Ty nie pocieszona :glaszcze:

Posted

[quote name='Menrzuś']ja tylko przez dziurkę :oops:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Fstydź się:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

muszę śmigać :hand:......nie przepracuj się przypadkiem ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No cos ty nie zamierzam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]papapapa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']O....Ty nie pocieszona :glaszcze:[/quote]:loveu::loveu::loveu:

Posted

3-go kwietnia......czwartek

Dzisiaj w lesie widziałam niezwykłego stwora - rudego szczura z dziwnym ogonem. Puściłam się za nim, żeby przynieść Panowi rzadkie trofeum na ścianę, ale ten gryzoń wskoczył na drzewo i dałabym głowę, że jęzorem mi pomachał :angryy:....chciałam wskoczyć za nim, ale chyba przyciężki kikutek mam :oops:.....ale mu nagadałam....a co :lol: Z tych nerw odkopałam jeden korzeń. Pół drogi w lesie na smyczy szłam....i to tylko dlatego, że chciałam sobie stópki umyć? :roll: pfffffff
A zawilce wcale nie pachną jak ten durny Argon mówił :eviltong:

Posted

Wyskakuję jak ten przysłowiowy Filip z konopii, ale ten Ekhrmann całkiem mądrze pisze...no i chciałam się z Wami tym podzielić :oops:
[B] [I][B]DEZYDERATA[/B][/I] [/B]

[I] Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech, i pamiętaj, jaki spokój można znaleźć w ciszy.

O ile to możliwe, bez wyrzekania się siebie bądź na dobrej stopie ze wszystkimi.
Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoja opowieść.
Unikaj głośnych i napastliwych - są udręką ducha.
Porównując się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od siebie.

Niech twoje osiągnięcia zarówno jak plany będą dla Ciebie źródłem radości.
Wykonaj swą pracę z sercem - jakakolwiek byłaby skromna, ją jedynie posiadasz
w zmiennych kolejach losu.
Bądź ostrożny w interesach, na świecie bowiem pełno oszustwa.
Niech Ci to jednak nie zasłoni prawdziwej cnoty; wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów
i wszędzie życie pełne jest heroizmu.

Bądź sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia.
Ani też nie podchodź cynicznie do miłości, albowiem wobec oschłości i rozczarowań ona jest wieczna jak trawa.
Przyjmij spokojnie co Ci lata doradzają z wdziękiem wyrzekając się spraw młodości.

Rozwijaj siłę ducha, aby mogła cię osłonić w nagłym nieszczęściu.
Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności.
Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny.
Jesteś dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy, masz prawo być tutaj.
I czy to jest dla ciebie jasne, czy nie - wszechświat bez wątpienia jest na dobrej drodze.

Tak więc żyj w zgodzie z Bogiem, czymkolwiek On ci się wydaje,
czymkolwiek się trudzisz i jakiekolwiek są twoje pragnienia, w zgiełkliwym pomieszaniu życia zachowaj spokój ze swą duszą.
Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat.
Bądź pogodny. Dąż do szczęścia.

Max Ehrmann [/I]

Posted

[quote name='Menrzuś']Aleś delYkatna :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No soooo prawde mówię:roll: Ale moge tez scyganić : SUPER BYŁO:cool2::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']3-go kwietnia......czwartek

Dzisiaj w lesie widziałam niezwykłego stwora - rudego szczura z dziwnym ogonem. Puściłam się za nim, żeby przynieść Panowi rzadkie trofeum na ścianę, ale ten gryzoń wskoczył na drzewo i dałabym głowę, że jęzorem mi pomachał :angryy:....chciałam wskoczyć za nim, ale chyba przyciężki kikutek mam :oops:.....ale mu nagadałam....a co :lol: Z tych nerw odkopałam jeden korzeń. Pół drogi w lesie na smyczy szłam....i to tylko dlatego, że chciałam sobie stópki umyć? :roll: pfffffff
A zawilce wcale nie pachną jak ten durny Argon mówił :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz co Pan:mad: Nie dac damie nózióff opłukać ...wstydź się:shake:

Sywunia nic się nie martw......jutro złapiesz te rudą maUpę:evil_lol: i odbijesz sobie kapanko......niech tylko sprawa trochę przyschnie, pan zapomni i spósci z oka a wtedy hyc do błotka:eviltong:

Witaj Menrzusiu :loveu::multi:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='AgaiTheta']Menrzuś nie moge spac, brzuszek mnie teraz boli :placz:[/quote]

pewnie zbyt łapczywie tego kurczaka wtrząchnęłaś :glaszcze:

[quote name='GoniaP']Menrzuś poszedł spać, ale ja jestem... Pisałam do Ciebie...[/quote]

kiedys wreszcie muszę iść spać ;)

Dzieńdoberki :multi:

Posted

[quote name='Medorowa']Tzn, ze kto MY:hmmmm::grins:[/quote]

A tak jakoś we trzy razem tutaj zajrzałyście :roll:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No soooo prawde mówię:roll: Ale moge tez scyganić : SUPER BYŁO:cool2::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz co Pan:mad: Nie dac damie nózióff opłukać ...wstydź się:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sywunia nic się nie martw......jutro złapiesz te rudą maUpę:evil_lol: i odbijesz sobie kapanko......niech tylko sprawa trochę przyschnie, pan zapomni i spósci z oka a wtedy hyc do błotka:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Jesteś miszczem w cyganieniu :lol:
W lesie to oprócz bajorek cały czas wypatruję dzików - lochy już się oprosiły i spotkanie z matką może byc nieciekawe :shake:

Witanko Yablushkova :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jesteś miszczem w cyganieniu :lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

W lesie to oprócz bajorek cały czas wypatruję dzików - lochy już się oprosiły i spotkanie z matką może byc nieciekawe :shake:

Witanko Yablushkova :multi::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiem znam ten problem:cool1:

A coś ty mnie tak zmutował dzisiaj:crazyeye:
[/COLOR][/FONT][/B]