Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']:lol: a Ty to już smigaj - Zuzia już nogami przebiera z niecierpliwości ;)[/quote] No widzisz jak mi ciężko się z Wami rozstawać? :loveu::cool3: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple']:eviltong::eviltong::eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaa musi nam ktoś od czasu do czasu posprzatać samochód:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] tu żeś przesadziła - jeNdza jedna :eviltong: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No o tym to ja juz nie chce nic mówić.......nie chce przyjśc do mnie poogladac mojego piesa i sie pozahwycac........taki jest O!:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] jestem na bieżąco tam :roll: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ppppfffff:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Phiiiii :cool3: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty co się śmiejesz miałaś isc do domu:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Właśnie...śmigaj :loveu: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No widzisz jak mi ciężko się z Wami rozstawać? :loveu::cool3: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no papapapapapa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No widzisz jak mi ciężko się z Wami rozstawać? :loveu::cool3: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote] Pa paaaaaaaaa :multi: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']o widzę że się towarzystwo rozgadało :crazyeye:lecę szykować butlę do zobaczyska :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to ty nie dystrybutorkiem karmisz......szczęściara:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='credita']o widzę że się towarzystwo rozgadało :crazyeye:lecę szykować butlę do zobaczyska :loveu:[/quote] Narazieeeee :multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to ty nie dystrybutorkiem karmisz......szczęściara:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Czemu szczęściara? To były póki co, najlepsze chwile... Małe chce jeść, cycek na wierch i gotowe :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czemu szczęściara? To były póki co, najlepsze chwile... Małe chce jeść, cycek na wierch i gotowe :loveu:[/quote] ....a tak tatusie muszą po nockach mleczko warzyć :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']jestem na bieżąco tam :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O ty!..........ty mnie w ukryciu podgladasz :crazyeye: i się nie ujawniasz.......tak w kącie przemykasz [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-634.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czemu szczęściara? To były póki co, najlepsze chwile... Małe chce jeść, cycek na wierch i gotowe :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaaa krew sie leje i sielana.........:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O ty!..........ty mnie w ukryciu podgladasz :crazyeye: i się nie ujawniasz.......tak w kącie przemykasz [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-634.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja tylko przez dziurkę :oops: muszę śmigać :hand:......nie przepracuj się przypadkiem ;) Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']....a tak tatusie muszą po nockach mleczko warzyć :shake: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I bardzo dobrze chociaz tyle pocieszenia dla nas:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I bardzo dobrze chociaz tyle pocieszenia dla nas:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] O....Ty nie pocieszona :glaszcze: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']ja tylko przez dziurkę :oops: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Fstydź się:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] muszę śmigać :hand:......nie przepracuj się przypadkiem ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No cos ty nie zamierzam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]papapapa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']O....Ty nie pocieszona :glaszcze:[/quote]:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaaa krew sie leje i sielana.........:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aleś delYkatna :roll: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 3-go kwietnia......czwartek Dzisiaj w lesie widziałam niezwykłego stwora - rudego szczura z dziwnym ogonem. Puściłam się za nim, żeby przynieść Panowi rzadkie trofeum na ścianę, ale ten gryzoń wskoczył na drzewo i dałabym głowę, że jęzorem mi pomachał :angryy:....chciałam wskoczyć za nim, ale chyba przyciężki kikutek mam :oops:.....ale mu nagadałam....a co :lol: Z tych nerw odkopałam jeden korzeń. Pół drogi w lesie na smyczy szłam....i to tylko dlatego, że chciałam sobie stópki umyć? :roll: pfffffff A zawilce wcale nie pachną jak ten durny Argon mówił :eviltong: Quote
GoniaP Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wyskakuję jak ten przysłowiowy Filip z konopii, ale ten Ekhrmann całkiem mądrze pisze...no i chciałam się z Wami tym podzielić :oops: [B] [I][B]DEZYDERATA[/B][/I] [/B] [I] Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech, i pamiętaj, jaki spokój można znaleźć w ciszy. O ile to możliwe, bez wyrzekania się siebie bądź na dobrej stopie ze wszystkimi. Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoja opowieść. Unikaj głośnych i napastliwych - są udręką ducha. Porównując się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od siebie. Niech twoje osiągnięcia zarówno jak plany będą dla Ciebie źródłem radości. Wykonaj swą pracę z sercem - jakakolwiek byłaby skromna, ją jedynie posiadasz w zmiennych kolejach losu. Bądź ostrożny w interesach, na świecie bowiem pełno oszustwa. Niech Ci to jednak nie zasłoni prawdziwej cnoty; wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia. Ani też nie podchodź cynicznie do miłości, albowiem wobec oschłości i rozczarowań ona jest wieczna jak trawa. Przyjmij spokojnie co Ci lata doradzają z wdziękiem wyrzekając się spraw młodości. Rozwijaj siłę ducha, aby mogła cię osłonić w nagłym nieszczęściu. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny. Jesteś dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy, masz prawo być tutaj. I czy to jest dla ciebie jasne, czy nie - wszechświat bez wątpienia jest na dobrej drodze. Tak więc żyj w zgodzie z Bogiem, czymkolwiek On ci się wydaje, czymkolwiek się trudzisz i jakiekolwiek są twoje pragnienia, w zgiełkliwym pomieszaniu życia zachowaj spokój ze swą duszą. Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat. Bądź pogodny. Dąż do szczęścia. Max Ehrmann [/I] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Coś w tym jest, ale trzeba spokojnie przeczytać Quote
AgaiTheta Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Menrzuś nie moge spac, brzuszek mnie teraz boli :placz: Quote
GoniaP Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='AgaiTheta']Menrzuś nie moge spac, brzuszek mnie teraz boli :placz:[/quote] Menrzuś poszedł spać, ale ja jestem... Pisałam do Ciebie... Quote
Medorowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']To Wy tak trójkami chadzacie? :crazyeye: Czeeeeee ;)[/quote] Tzn, ze kto MY:hmmmm::grins: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Aleś delYkatna :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No soooo prawde mówię:roll: Ale moge tez scyganić : SUPER BYŁO:cool2::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']3-go kwietnia......czwartek Dzisiaj w lesie widziałam niezwykłego stwora - rudego szczura z dziwnym ogonem. Puściłam się za nim, żeby przynieść Panowi rzadkie trofeum na ścianę, ale ten gryzoń wskoczył na drzewo i dałabym głowę, że jęzorem mi pomachał :angryy:....chciałam wskoczyć za nim, ale chyba przyciężki kikutek mam :oops:.....ale mu nagadałam....a co :lol: Z tych nerw odkopałam jeden korzeń. Pół drogi w lesie na smyczy szłam....i to tylko dlatego, że chciałam sobie stópki umyć? :roll: pfffffff A zawilce wcale nie pachną jak ten durny Argon mówił :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz co Pan:mad: Nie dac damie nózióff opłukać ...wstydź się:shake: Sywunia nic się nie martw......jutro złapiesz te rudą maUpę:evil_lol: i odbijesz sobie kapanko......niech tylko sprawa trochę przyschnie, pan zapomni i spósci z oka a wtedy hyc do błotka:eviltong: Witaj Menrzusiu :loveu::multi: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='AgaiTheta']Menrzuś nie moge spac, brzuszek mnie teraz boli :placz:[/quote] pewnie zbyt łapczywie tego kurczaka wtrząchnęłaś :glaszcze: [quote name='GoniaP']Menrzuś poszedł spać, ale ja jestem... Pisałam do Ciebie...[/quote] kiedys wreszcie muszę iść spać ;) Dzieńdoberki :multi: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Medorowa']Tzn, ze kto MY:hmmmm::grins:[/quote] A tak jakoś we trzy razem tutaj zajrzałyście :roll: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No soooo prawde mówię:roll: Ale moge tez scyganić : SUPER BYŁO:cool2::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz co Pan:mad: Nie dac damie nózióff opłukać ...wstydź się:shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sywunia nic się nie martw......jutro złapiesz te rudą maUpę:evil_lol: i odbijesz sobie kapanko......niech tylko sprawa trochę przyschnie, pan zapomni i spósci z oka a wtedy hyc do błotka:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jesteś miszczem w cyganieniu :lol: W lesie to oprócz bajorek cały czas wypatruję dzików - lochy już się oprosiły i spotkanie z matką może byc nieciekawe :shake: Witanko Yablushkova :multi::loveu: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Jesteś miszczem w cyganieniu :lol: :diabloti::diabloti::diabloti: W lesie to oprócz bajorek cały czas wypatruję dzików - lochy już się oprosiły i spotkanie z matką może byc nieciekawe :shake: Witanko Yablushkova :multi::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiem znam ten problem:cool1: A coś ty mnie tak zmutował dzisiaj:crazyeye: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts