Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

no ja na razie zmykam bo mały się budzi :cool3: może będzie litościwy, wypije butlę i zaśnie :lol:(chyba sama w to nie wierzę :evil_lol:)pozdr i do zobaczyska:loveu:

Posted

credita napisał(a):
no ja na razie zmykam bo mały się budzi :cool3: może będzie litościwy, wypije butlę i zaśnie :lol:(chyba sama w to nie wierzę :evil_lol:)pozdr i do zobaczyska:loveu:

przecież kiedyś musi płucka ćwiczyć i się socjalizować z rodzinką, a nie cały czas spać i spać :evil_lol:

evaxon napisał(a):
witaj niewolniku swojej Alfy:multi::multi::multi::loveu::evil_lol:

rabie - brzmi litościwiej :roll:

:evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Buhahaha padłam, buhahahhahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze, że sobie przypomniałam, że dziś 1 kwietnia:lol:

A myślisz, że tak bym nie potrafił? :razz:

Posted

Medorowa napisał(a):
Buhahahah oplułam monitor:evil_lol:
Nie śmiem śmieć wątpić w Twe możliwości:roll::roll::diabloti:

Ja też siebie w szpilkach nie wyobrażam - od razu kurs do chirurga :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja też siebie w szpilkach nie wyobrażam - od razu kurs do chirurga :evil_lol:
Ja tam skórzane portki kiedyś miałam :oops::oops::oops:

Posted

GoniaP napisał(a):
Ja tam skórzane portki kiedyś miałam :oops::oops::oops:

No i jak Ci w nich było? Ja raz takie cuś założyłem i czułem się jak w rajstopach :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No i jak Ci w nich było? Ja raz takie cuś założyłem i czułem się jak w rajstopach :diabloti:
A ja wtedy byłam młoda szczuplizna i czułam się w nich super sexi :oops::oops::oops:

Posted

GoniaP napisał(a):
A ja wtedy byłam młoda szczuplizna i czułam się w nich super sexi :oops::oops::oops:

ja też dawno temu to zrobiłem - przebrali mnie za kobitkę, żeby jedną ciotkę oszukać - spodnie obcisłe, spódniczka, peruka, makijaż. Ciotka mnie nie poznała. Myślała, że jestem dziewczyną kuzyna :diabloti:......dawne to były czasy ..... eeeeeech

Posted

Menrzuś napisał(a):
ja też dawno temu to zrobiłem - przebrali mnie za kobitkę, żeby jedną ciotkę oszukać - spodnie obcisłe, spódniczka, peruka, makijaż. Ciotka mnie nie poznała. Myślała, że jestem dziewczyną kuzyna :diabloti:......dawne to były czasy ..... eeeeeech
Niezłe jaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
wolę Cię jednak w skórze faceta :eviltong:

ja też się tak lepiej czuję :roll:

tylko nie rozumiem, jak Wy możecie w rajstopach chodzić - toż to autosadyzm jest :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
ja też się tak lepiej czuję :roll:

tylko nie rozumiem, jak Wy możecie w rajstopach chodzić - toż to autosadyzm jest :shake:
Też dlatego wynaleziono pończochy :razz::razz::razz: nawet samonośne i z koronkami :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
to rozumiem :razz:
To zostawiam Cię z myślami o koronkowych pończochach, i śmigam spać, bo jutro multum spraw mnie czeka, i nawet pończochy nie pomogą ;)

Dobrej nocki wszystkim życzę!!!

:loveu: