Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Heloł!!! Przesyłam Wam słoneczne buziaki :eviltong:

I czekam na życzenia urodzinowe :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nie mniej słoneczne cmokasy pocztą zwrotną lecą już :multi:

Tuś mnie teraz zaskoczyła :oops::crazyeye:......cuś wykombinuję :razz: Wierszyków nie wklejam :shake:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

O jejku, jejku, jaka piękna karteczka Menrzusiu :loveu::loveu::loveu::loveu:
Aż chce mi się żyć, mimo starczego wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zobaczcie jaki piękny prezent dostałam na urodzinki :)
Nasz Piracik już w nowym domu :multi:
[IMG]http://img374.imageshack.us/img374/2940/20080331kr6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='GoniaP']O jejku, jejku, jaka piękna karteczka Menrzusiu :loveu::loveu::loveu::loveu:
Aż chce mi się żyć, mimo starczego wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Miło, że się spodobało :roll:

[quote name='GoniaP']Zobaczcie jaki piękny prezent dostałam na urodzinki :)
Nasz Piracik już w nowym domu :multi:
[/quote]

z małym falstartem, ale zaczął psie (nie mylić z pieskim życiem), normalne życie w luksusach :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']podpusza się podpuszczką serek, a nie Jabłuszka :eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaaaaa..............a skąd ty wiesz takie rzeczy :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

no właśnie.....ma cały dzionek, a jak nie, to odwłok bity będzie :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaaaaa ja pierwsza bede lala:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']no to już możesz lać mój "odwłok" :mad: Bo aparatu zapomniałam :placz:

Auć, auć, auć![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chowaj doopke :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']Jak mogłaś?!?!?!?.....a ja tak czekałem :placz:......zraniłaś moje uczucia :placz::placz: ......... buuuuuuuuuuu[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja tez czekałam cały weekend...i co ...i co...i jajeczko.....wchodze do Izy na bloga a tam pusto:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Przepraszam... Nie pakaj!:buzi:

Oć potaniać :cunao:[/quote]

[quote name='Menrzuś']Nie umiem tańczyć :oops:.........:placz:[/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Ja też nie..... Ale taniam! :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahaha.........no co wy nie ogladacie Tańca z Gwiazdami :razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaaaaa ja pierwsza bede lala:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

zgadza się - Ty pierwsza będziesz lala.....a nawet lalunia :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chowaj doopke :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja tez czekałam cały weekend...i co ...i co...i jajeczko.....wchodze do Izy na bloga a tam pusto:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Zrobiła nas na szaro dzisiaj :roll:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahaha.........no co wy nie ogladacie Tańca z Gwiazdami :razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

My zdecydowanie takich rzeczy jak tańcowanie, pianie czy cyrkowanie się w telewizji nie oglądamy. Takie szoły do nas nie trafiają :shake:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Menrzusiu:loveu: dzisiaj ostatni dzień wiosny u mnie.....od jutra ponoć zima :cool1: no więc trza wykorzystać i zaszaleć :razz:

A aaaaa i dzisiaj pryma aprylis jest:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj Menrzusiu:loveu: dzisiaj ostatni dzień wiosny u mnie.....od jutra ponoć zima :cool1: no więc trza wykorzystać i zaszaleć :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A aaaaa i dzisiaj pryma aprylis jest:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A jak zamierzasz zaszaleć?:razz:

Cześć Jabłkowa - i to nie jest prima aprylis :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A jak zamierzasz zaszaleć?:razz:

Cześć Jabłkowa - i to nie jest prima aprylis :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to jak......ide spać po nieprzespanej nocy :evil_lol:

Dobranoc!:loveu:

I to tez nie jest pryma aprylis :eviltong:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to jak......ide spać po nieprzespanej nocy :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobranoc!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I to tez nie jest pryma aprylis :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

biedne Jabłuszko :glaszcze:.... dobranoc :p

Posted

[quote name='GoniaP']Cześć kofffani :loveu:

[SIZE=1]Menrzuś, Ty jesteś najukofffańszy :loveu:[/SIZE][/quote]

Cześć Goniu :multi:

Ile razy mam mówić, że takie rzeczy to na PW? :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Menrzusiu!

Wstawiłam zdjęcia do blożka...

Nie jest to Prima Aprilis :-)[/quote]

Oooooo.....to zadzieram kiecę i lecę :multi:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Fajnie, że u Was tak milutko i wiosennie, zazdroszcze...[/quote]

A Ty co.....na Alasce siedzisz i za niedźwiedzia polarnego robisz, że tak Ci małowiosennie? :razz: Pogoda dopisuje (jeszcze), Ptasiorki kwilą radośnie - więc jest milutko :multi:

Posted

[quote name='halbina']A mnie wstawiają rolety antywłąmaniowe w okna... takie zabezpieczenie przed groźnym psem, tzn Platonem... tych za oknem... :roll: :evil_lol:[/quote]

Ja się nie dziwię - sam bym słał wnioski o instalację rolet :diabloti:

Posted

[quote name='credita']na to liczyłam tu jak zwykle wesoło :p mogę oderwać na chwilę myśli i się uśmiechnąć,a swoją drogą to pogoda jest piękna iście wiosenna,pozdrawiam[/quote]

Ciebie tez pozdrawiam Creditko :multi:

Jak to już kiedyś Halbinka powiedziała - dobrze jest czasami poptasiorzyć :razz: